Ma Árkád Fotoplusban Nikon tesztelésen véletlenül az egyik gépben felejtettem az egyik Sandisk Extreme III 4GB-os CF kártyámat. Mire felhívtam őket már nem találták meg. Kérem, ha a becsületes megtaláló véletlenül olvassa, juttassa vissza nekem a kártyát! Igen hálás lennék érte!
Ez jól hangzik, azt hittem csak pár hétig tart a dolog a tél vége felé. Itt is ilyesmiről regélnek: Colchicum hungaricum
D.Gy.-vel azt hiszem találkoztam már, de közelről nem ismerem. W.L.-nek van meg a telefonszáma, vele voltam már a hegyen, ha jól tudom, hozzá tartozik a terület.
Ugy emlekszem az elmult evekbol, hogy elotte levo setalos reszre kitelepulnek az arusok, finom borokat is kinalak. Erdemes jonni mar csak ez miatt is :)
Én még elmennék, de péntek este 19.h-kor indulunk Horvátba/ Csáktornyára, Zrínyilieg, szoboravatásra. A kórusok meg a volt menyasszonyom, meg apósom által kötelező volt, holott én csak a gregoriánt imádom. Meg a - PERTÓLEUM LÁMPA, MILYEN SZÉP A LÁNGA - című műdalt szeressem...
Szeretettel meghívunk titeket a Pécsi Advent nyitóhangversenyére 2008. december 5.-én (pénteken) 19 órára a pécsi Székesegyházba. Előadók: Pécsi Vasutas Koncertfúvós Zenekar, Mecsek Kórus, Pécsi Bartók Béla Leánykar.
Nyomtatók beszerezve. A 4500-ast a Metróban vetettem le a polcról, nem akarták adni, de mérgesen nézhettem a gyerekre, me azonnal levette, a 4000-es meg jövő héten érkezik.
Ma voltam Szekszárdon, a Mezőföld Fotóklub anyagát vittem vissza, a dújvárosi bemutatkozás jövőre tevődik átal.
fotóshétvége 2008 december 6-7 művészi akt, divat, glamour, természet, épített környezet valamint sajtó- és riportfotózás Mindenkit várunk akinek van digitális gépe, de nincs modellje, lehetősége. Aki szeretne profi modellekkel dolgozni. Aki kedvet érez a fotózáshoz és részt venne egy kellemes baráti hangulatú fotózáson. Csoportos és egyéni foglalkozások keretében lehetőséget biztosítunk, hogy a résztvevők betekintést nyerjenek a fotózás különböző ágaiba akár a divat-, modell-, és aktfotózás rejtelmeibe is. A csoportos órákat kis létszámban tartjuk, mivel fontosnak tartjuk, hogy a jelentkezőknek minél több lehetőségük nyíljon a fényképezésre. részletek,fotók a modellekről: http://www.balatonicsajok.hu
Délelőtt beszéltem a volt menyasszonyom húgával, oszt náluk a Monte Bianco környékén nyolcvan centis hav esett tegnap előtt. Mondom, menek fotózni, ő meg, aha, jövő héten gyün a gyerekkel... mondom 'hál Isten...