New York Jets - Miami Dolphins 25-30 Indianapolis Colts - San Francisco 49ers 18-14 Chicago Bears - Cleveland Browns 30-6 Baltimore Ravens - Denver Broncos 30-7 Philadelphia Eagles - New York Giants 40-17
Green Bay Packers - Minnesota Vikings Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars San Diego Chargers - Oakland Riders Arizona Cardinals - Carolina Panthers New Orleans Saints - Atlanta Falcons
Bakker elegem van ebből a madártejes marakodásból vagy is inkább az asszonynak mert holnap ő is madár tejet kell hogy csináljon. nekem úgy lenne a legjobb ha ap hozná a meccset mert a fantasy-n nálam nyomja.kedden kinézek a válogatásra igaz még alkalmatlan vagyok játékra de hátha csurran cseppen nekem is valami poszt mondjuk rúgó mert az úgy is nagyon kell.
Nekem is ez volt a véleményem, de azán arra jutottam hogy GB-ben azért ott van egy olyan közönség aki most egy kicsit utálja és biztos hogy meg akarják majd zavarni. Szerintem kemény meccs lesz de esélyes hogy a Vikings fog nyerni, de nem Farve maitt hanem AP lesz a nyerő.
NFL 2009 - 8. hét Dallas Cowboys - Seattle Seahawks Buffalo Bills - Houston Texans Green Bay Packers - Minnesota Vikings Detroit Lions - St Louis Rams New York Jets - Miami Dolphins Indianapolis Colts - San Francisco 49ers Chicago Bears - Cleveland Browns Baltimore Ravens - Denver Broncos Tennessee Titans - Jacksonville Jaguars San Diego Chargers - Oakland Riders Philadelphia Eagles - New York Giants Arizona Cardinals - Carolina Panthers New Orleans Saints - Atlanta Falcons