hmm, vki tud vmit a Megváltásról? mert már ki tudja mióta nem frissül, csak 8 fejezet van fent (Közjáték). az író abba hagyta volna? vagy a fordítónak nincs ideje? mert nekem erről fogalmam sincs, pedig érdekes sztori lenne :(
off: Szerintetek az mitől van, hogy egyébként nagyon jó helyesírással megírt fictionökben is visszatérő hiba az összetett szavak külön írása, pl 'jég hideg', 'bele egyezett', 'vér farkas'?
Kellene egy kis segítség. A múltkor (nagyon múltkor) olvastam egy magyar Piton/Lucius slasht (hehe), és az Istennek sem emlékszem a címére. Valami angol címe colt - talán. Volt benne egy másik szál is: Ron/Harry - amibe bekavart Draco. Szóval ha valaki tudja esetleg a címet, vagy a webcímet és megírná ide, akkor nagyon örülnék. :-)
:)) Hat, Csopit most hatarozatlan idore a Halal birtokolja, legalabbis addig, amig fel nem mond, es meg nem alapitja a "Vedd az Esoerdot es a Rinoceroszokat!" Nemzetkozi Szervezetet.
Nemcsak a kiadót károsítja egy hobbifordítás, hanem az írót is. Tudod, szerzői jogok, meg ilyesmi. Az meg hogy nem tanultál meg angolul, a te problémád. Ettől még senkinek sem áll jogában ellopni más szellemi tulajdonát. Csak azért, mert pl. nincs pénzed megvenni egy drága gépet, még nem jelenti, hogy jogod van ellopni, csak azért, mert szegény vagy.
Na, meg is vagyok a javítással, most már a saját oldalamon meg lehet nézni közvetlenül, nincs korlátozva, nem kell bejelentezni. Viszont véleményt lehet rá hagyni ;) http://majmunka.livejournal.com/
Köszi, közben én is rájöttem, hogy nem így szoktam feltenni, hanem külön a saját LJ-mre is, nem egyenesen a snape_potterre linkelni :( Ki is javítom nemsokára.
sziasztok! Rohadt ügyesek vagytok nagyon tetszenek a történeteitek, tényleg nagyon..én is szoktam írogatni hasolnókat és nagyon élvezetes munka:)..most is épp írogatok tényleg nagyon ügyesek vagytok és ez nem más csak fantázia kérdése......örülhetünk, hog ilyen képzeletünk van.....:) csak így tovább!!!