Keresés

Részletes keresés

attention Creative Commons License 2008.09.22 0 0 1682
Ennek mi köze az SOS fórumcsoporthoz?
Előzmény: Törölt nick (1681)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.22 0 0 1681

Kedves Moderátor!

Kérlek segíts!

Hiába írtam 2 levelet az inda belépőoldalánál talált email címre, válaszra sem méltattak. Próbáltam a moderator kukac mail.index.hu címre is írni, de Delivery Status Notification (Failure) hibaüzenettel visszajött a levél. Mostmár nem tudom, hogy hol máshol kérhetnék segíséget.

A problémám az, hogy megsérült az indexen használt elsődlegges nickem. A nickem a RepülőgépÉpítő volt, most viszont csak a Repül része jelenik meg a fórumon a nicknevek válltásánál. Ha a repulogepepito kukac index.hu azonosítóval be akarok lépni a fórumra akkor azt írja ki, hogy nincs hozzá jogosultságom, közben szépen beléptet mégis vele, a mail boxomat is elérem, a blogomhoz is van hozzáférésem, de csak a csatolt nickkeket tudom használni a fórumban mert nem történik semmi ha a Repül nickre válltok, maradok a csatolt nicken.

A jobb fölső sarokban viszont látom, hogy a repulogepepito kukac index.hu azonosítóval vagyok belépve.

Feltétlezem, hogy megsérült a RepülőgépÉpítő nickem, mivel annak csak egy része jelenik meg. Az lenne a kérésem, hogy próbáljátok meg kijavítani.

Üdv Rep

Sredni Vashtar Creative Commons License 2008.09.21 0 0 1680
Létezik a nick, egyedül a Kérések a polmodiknak topikból van tiltva, inkább inda problémának tűnik ha nem tudsz vele belépni.
Előzmény: Törölt nick (1679)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.20 0 0 1679
Hello Moderatorok!

Elnézést a zavarásért, de megtudná nekem mondani valaki, hogy a nickemet (szemközti sáv) miért törölték az index.hu -ról?

Az elmúlt pár hónapban szinte nem is használtam, múlt héten írtam vele egy teljesen semmitmondó hozzászólást a Játékszenvedélyes topikba, s azóta a nickem nem létezik :(

Ez a régebbi nickem amúgy, ezzel nyitottam azt a topikot, de jóideje már csak az újabb azonosítómat használtam (volna)

Köszi a választ előre is!

sáv
Lee Carter Creative Commons License 2008.09.19 0 0 1678

Hát ez kész... Nagyon "örülök" neki, hogy csak a nickjeimet tiltottátok le, de a hozzászólásokat nem töröltétek... Szerencsére már nem érdekel a dolog, szóval ha így akartatok nekem ártani (csúnyán kihasználva a paranoiás kényszerbetegségemet), sajnos ez nem sikerült. Majd talán legközelebb.

Azért vagyogatok néha, hátha "összeszedek" pár rokonlelket még.......

Regin_a Creative Commons License 2008.09.17 0 0 1677

Kérem töröljék a http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9007523 forumbol a

7837 sz-u hozzászólásom

Regina

Boszorka Creative Commons License 2008.09.17 0 0 1676

Ez a nick nem nyugszik. Már másodszorra teszi be a hirdetését!!!

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9006162

e_is? Creative Commons License 2008.09.16 0 0 1675
Szia!

Úgy látszik, hogy ez az új topikoló nem adja fel, ugyanazokat a hozzászólásokat helyezte el, ugyanazokban a topikokba, csak most "segítséget__kérek" néven.

Ránéznél, lécci?
e_is? Creative Commons License 2008.09.16 0 0 1674
Kedves Modi!

Én ugyan elég új vagyok itt, de rendkívül reklámgyanúsnak érzem "gyors__segítség" topitársunk hozzászólásait, a "rák avagy a szomorú valóság", illetve a "PÁNIKbetegek sirámai" fórumokon.
Ha 1et értesz, vagyis nem csak én vagyok paranoiás, akkor lécci távolítsd el.
Köszi
cse
Boszorka Creative Commons License 2008.09.15 0 0 1673

Kiszednétek ezt az iszléstelen reklámot???

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9006162

Ebben a topicban nagyon nem kívánatos az ilyesmi, meg amúgy sem!

orlanda Creative Commons License 2008.09.12 0 0 1671

Kedves Modik,

"2. másrészről nem baj, ha van nyoma minden itteni tevékenységnek, mert ha pl vki rákeres a hsz-ekre nick szt, azonnal képben lehet, h kit mennyire kell komolyan venni."

Én ezzel a felvetéssel tökéletesen egyetértek, osztom, támogatom, stb. :)

Előzmény: cyanne (1670)
cyanne Creative Commons License 2008.09.12 0 0 1670

bocsánat, h beleszólok; két megjegyzésem lenne:

1. az offolás télleg nem szép dolog (bár engem nem zavar, scrollozok), ugyanakkor

2. másrészről nem baj, ha van nyoma minden itteni tevékenységnek, mert ha pl vki rákeres a hsz-ekre nick szt, azonnal képben lehet, h kit mennyire kell komolyan venni.

békésen szántogató traktor Creative Commons License 2008.09.11 0 0 1669
Láttam. Fórum » SOS Fórumcsoport » Egészségügyi fórumok » Betegek egymás közt » Méregtelenítés,tanácsokat bitte!

Ld. a fórum alcímét:

Betegek egymás közt
Neked is fáj? Az a mi bajunk!
Előzmény: Törölt nick (1668)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.11 0 0 1668
Ez, kérlek, a Méregtelenítés-topik, és azért a homeós állapotára se lennék büszke modiként.
Na, jó éjt.
Előzmény: békésen szántogató traktor (1667)
békésen szántogató traktor Creative Commons License 2008.09.11 0 0 1667
Topikcím nélkül nincs mód topikot nyitni. Abban a topikban már éppen elegen hígították a mondanivalót, most már tényleg homeopátiás koncentrációjú.
Előzmény: Törölt nick (1666)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.11 0 0 1666
Akkor minek van a topiknak címe?
Előzmény: békésen szántogató traktor (1665)
békésen szántogató traktor Creative Commons License 2008.09.11 0 0 1665
A Betegek egymás közt fórumban nehéz dolog az offolás.
Előzmény: Törölt nick (1664)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.11 0 0 1664
Újra kötözködik, offol és személyeskedik. De már megtanultuk, h ne válaszoljunk, csak szóljunk.
anyika55 Creative Commons License 2008.09.10 0 0 1663

Tudom, hisz olvaslak/ok rendszeresen.

Nincs mit köszönnöd, bárcsak többet tudnék segíteni, de nem tudok. :-(

És most megyek is innen, nehogy az igazi modi kihajítson. :-)

Előzmény: e_is? (1662)
e_is? Creative Commons License 2008.09.10 0 0 1662

Kedves Anyika55!

Én vagyok az "anyuka", aki délelőtt nem tudott belépni. Úgy néz ki, h éjjel volt valami karbantartás és a visszafelé dőlő per jelet is tartalmazó nickem okozta a galibát.

Elég korán írtam a szerkesztőségi címre, és dél körül mintegy 21 levélből álló e-mail sorozatot váltottunk 1 nagyon kedves és türelmes support-os fiúval mindenféle dolgokat kipróbálva, aminek a vége új nick lett. Az új névvel aztán valahogy a régi is működni kezdett.

Csak szerettem volna neked megköszönni, hogy ilyen kedves voltál és segítettél.

e

Előzmény: anyika55 (1661)
anyika55 Creative Commons License 2008.09.10 0 0 1661

Bocsánat a belevauért, ebben a topikban nincs róla közlemény:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9122988

Feltételezem, hogy az indapass szórakozik megint. :-(

Én nem vagyok moderátor, csak gondolom perpill nem érnek rá, és szeretném, ha anyukád nem sírdogálna, a gyógyulás most a dolga!

Ha tévedtem, elnézést mégegyszer a beledumáért.

Előzmény: drkbk (1658)
cyanne Creative Commons License 2008.09.10 0 0 1660
csak lehetőleg ne engem moderáljanak ki, ha kérhetem:)
Előzmény: Törölt nick (1659)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.10 0 0 1659
Sajnos már nagyon régóta ez az ellentáboros csetelés/offolás megyszinte csak, kivéve néhány időnként felbukkanó új embert, aki vban a téma iránt érdeklődne, de tőlük a kérdésére választ nem kap csak kötözködést, ráadásul újra meg újra uazt az imamalmot...
Előzmény: Törölt nick (1657)
drkbk Creative Commons License 2008.09.10 0 0 1658
Topiktársam (amúgy Édesanyám)e's dying nem tud belépni, ezért itt sem tud kérdezni. Ki lenne tiltva valamiért pl. a ManuChao video miatt? Ez a rákosokat segítő  támogató fórum nagyon sokat jelent neki, szeretne visszakapcsolódni a társaságba. Most nagyon kedvetlen, sőt sirdogál. Kérem, h  válaszoljanak, h van-e ilyen kitiltás, v csak vmi a gépünkkel nem múködik. Nagyon fontos lenne. Ha nem áll módjukban válaszolni, akkor is kérem, h nézzenek utána és  engedjék őt fórumozni, mert semmi "nem megengedett" dolgot nem tett. Köszönöm  
attention Creative Commons License 2008.09.01 0 0 1655

Valami vírus terjeng, ami megakadályozza a nickeket a topicleírások olvasásában....

Pedig piros, nagy, és villog is.

Előzmény: egy falevelet (1653)
Kata1158 Creative Commons License 2008.09.01 0 0 1654

Kedves Békésen Szántogató Traktor.

Mindent köszönök, Ma már értem, védve lettem. Köszönöm, Kata

egy falevelet Creative Commons License 2008.09.01 0 0 1653
Tisztelt Moderátor!

Még egyszer kérlek szépen, hogy az imént kért hozzászólásomat töröld a topicból! Köszönöm!
egy falevelet Creative Commons License 2008.09.01 0 0 1652
Tisztelt Moderátor!

Töröljétek a " Vetélkedő a fiúknak" c. topikból a 10664-es hozzászólásomat!
Nagyon szépen köszönöm! További szép napot Nektek! :)
Sredni Vashtar Creative Commons License 2008.08.30 0 0 1648
Ne légy túlérzékeny.
Előzmény: Törölt nick (1647)
békésen szántogató traktor Creative Commons License 2008.08.29 0 0 1646
Tényleg nem annyi. Ezek szerint ti ekkora időeltolásban flémeltek. Nem kéne, vagy beszéljétek meg az ajánlatomat egymással.
Előzmény: Törölt nick (1645)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!