World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Én ahogy feldingeltem rögtön végighealeltem 2 heroicot. Előszőr Violet Holdot utánna Pinnaclet. A nehézségükről csak annyit hogy Pinnacle utolsó elötti bossán vettem észre hogy az Outfitterbe a Balance cuccom volt beállítva healelni...
Ding itt is megvolt tegnap, viszont én végig holyn húztam fel a papot. Ebből is következően, már a dungeonmaster öcsi megvan :-) Az már tisztán látszik, hogy Occulust nem kedvelem, az összes többi insta jöhet nagykanállal. Mivel a guild elég szétszórva szintezik, így még párszor valszeg lehealelem mindet simában is. Heroicban meg majd kiderül.
Stratholme az nagyon jó lett. Első alkalommal párszor majdnem elhullt a csapat mert a healer bambulta az instát :-) Amennyire tartottam tőle, ismerve a Blizzard hihetetlen késségét elrontani a saját lore-ját, meg kellett állapítanom, hogy csak nagyítóval találok benne hibát. (Remélem nem nagyon spoilereztem ezzel :-P)
Ja, és a blizzard szülinapi maci nagyon helyes :-) Viszont az exploreres epic tabard csúnya, mint a ... szóval nagyon.
Én eddig 5 helyet questeltem le fullra, Borean, Howling, Dragonblight, Grizzly, Sholazar. Most ZulDrakot tolom még kell 1 milla XP a 80-hoz. Ugy saccolom hogy ZulDrakban kb. meglesz a 80. Instában csak 1x voltam Nexxusban meg egyszer a Howling Fjordos kisinstában. De a Seeker title már megvan egy ideje. :D
Azon a részen még nem questeltem, illetve az arénát csináltuk meg. Volt móka, kacagás, némi anyázás és sok sok nép az arénánál :-) Nagrand kutyafüle ahhoz képest, hangulatos, jók a bossok, nagyon tetszik az is. Nekem Sholazar BAsin lett az első hely amit fullra lequesteltem, és még az Oracle-khez így is visszakell menni repuzni.
Ha megnézed a Warcraft 3-ban azt a részt amikor Archimonde lerombolja Dalarant, akkor látod, h centire ugyanolyan lett. A legjobb a felső kilátótoronyból lelevitálni, nagyon szép onnan a város :-)
mèg csak dragonblightban jàrok, de nagyon tetszett a griffes-mentös, a tankolòs, ès föleg az a gèppuska-szerü lennt a mauzoleumban, màr règen megvolt a küldi mikor mèg mindig lödöztem vele a ghoulokat..
az uj bg-t kipròbàltam, ès azonnal az egyik nagy àgyuban talàltam magam, rögtön meg is lett a "löj ki 5 jàrmüvet 1 bg-n belül" achievement, hàt az is piszkosul tetszett, sajnos alli közben bukta a menetet ugyhogy kipenderitettek a lövèszàllàsbòl
bevallom fèrfiasan Dalaran nekem kicsit csalòdàst okozott, sztem leginkàbb valami arab vàrosra hasonlit :(
ZulDrakban is vannak hosszú meg szép intrikus questek, viszont tegnap qwára haladni akartam és agylobot kaptam tőlük. Meg volt pár elég félresikerült is, mint amikor az aboval kell trollokat robbantgatni, az valami állatira felhúzott... A 80ra lépés így egy kicsit csúszik még, de már igazán nem sokat :)
Úgy egyébként meg elkezdtük Icecrown questjeit a repuk miatt. Hát mit mondjak, áll-leesős, zseniális, állati hosszú line-ok, és megint nyomot hagyunk a világban. Alapból sem kicsit vgyok ugye kocka, de volt olyan, hoyg négykor néztem az órára, hogy húbasszus.. és nem az xp hajszolás miatt, hanem vitt magával a sztori.
Storms Peak meg egyszeszerűen gyönyörű. Már ragozni se leht tovább, mennyire titános, mennyire lore-os, mennyire a helyén van :-)
Valamit állatira félreértettél. Én azaz ÉN szeretnék mihamarabb 80 lenni, és azért írtam magamra, hogy még csak 76 és fél. Btw nem szólózok mobokat, instázok és questelek rettenet mennyiséget, és képes voltam a cinematcot hatszor végignézni :-)
Soha senkit nem szóltam le, hogy alacsonyabb szintű. Ugyanis nem erről szól az ügy. Nálunk is van már bőven pár nyolcvanas, nekem még mindig hiányzik vagy fél szint, de nem hajt a tatár. Minden pillanatát élvezem a szintlépésnek, ráadásul lore mániásként minden betűjét elolvasom minden questnek.
Úgyhogy most ha nem haragszol meg nagyon ezt a beírásodat kikérem magamnak.
ennek a "csak" nak inkabb olyan vonatkozasa van hogy sholazarban mar vannak olyan questek amikhez kell reupulo hatas, ergo 77 ajanlott meghozza nem is rosszak. most akkor ez is spoiler?
mindenki annyit jatszik amennyit akar/tud/vallasa engedi/stb. ketlem h barki le lett volna szolva ezert
az achivementek egy része eltárolt, pl. questek teljesítése, reputációk, felfedezett területek, profession-ök, elért eredmények (pvp rank, title). Másik részük tárgyakból ered, tehát ha nálad van egy T2 fejes, akkor megölted Onyxiát, jár az achivement. Kis hiba, hogy ez néha működik, néha nem, van olyan aki megkapta, van aki nem. De elvileg így kéne menjen :) Instákból a bossok loot táblája alapján is tud működni egy-két achivement, de általában ezek nem megadottak asszem, szóval le kell ölnöd Van Cleefet, stb. Van sok olyan, ami eddig nem volt, ezek értelem szerűen nem kiosztottak neked, pl. /love critterekre, stb. Tehát ha belépsz, lesz egy adag pontod, aztán kezdhetsz neki még több megszerzésének, amennyiben ez érdekel.
A frostshockon van egy írás amit meg lehet nézni. Nem uptodate de a lényeg bennvan. http://blackravens.net/2008/09/29/championing/ DB szerintem ne cuccok alapján nézd a repukat, azok ugysem tartanak sokáig.
"Én Sholazar Basint ajánlom, zseniális kis hely lett, nekem legalábbis nagyon bejön. Mondjuk még csak 76 és háromnegyed a pap mert sokat mászkálok és bambulok ki a fejemből :-) "
Azért ne írják már azt, hogy csak 76 és 3/4. Szerintem az emberek többségének, akik nem ennyire kockák, mint a hangadó fórumozók itt, baromire nem 76 és 3/4. Én pl. 73 és 1/2 vagyok és ezért is rendesen megküzdöttem és igyekeztem munka és család mellett. Próbáljuk meg nem leszólni a másikat, csak azért, mert mondjuk alacsonyabb szintű. És tudom, hogy nem volt szándékos és a hsz-em nem csak neked irányult, hanem mindenkinek, aki über1337-nek érzi magát, amiért már xy szintű és xy szintű elit mobokat szólóz, egyszerre hármat-négyet, miközben nem eszik, nem iszik, sőt egyáltalán nem is sebződik.
Lehet, hogy nagyon lúzer kérdés lesz, de az achievement pontok hogyan működnek? Ha én ne játszottam, amikor bevezették, bármennyi pontot kapok előre (területfelfedezések, egyebek), ha újra nekikezdek a sámimmal nyomulni? Tudna valaki erről bővebben írni?