Keresés

Részletes keresés

SZGeri Creative Commons License 2003.09.19 0 0 733
Tisztelt Lista!

Ezer és egy bocsánat hogy ilyen vihart kavartam a felajánlásommal. Tiszta szívvel állíthatom, hogy engem csak a jó szándék vezérelt és nem az üzelti szellem! Semmi erőszak nincs a dologban, csak olvastam a problémát és segíteni akartam. Még egyszer elnézést az érinettektől.

Ezek után óvatosan teszem meg a következő felajánlásomat. A találkozó hely gondjain valószínű tudnék segíteni. Egy zenei könyvtár helységét és teljes technikáját (számtalan CD, magnó deck, VHS, DVD, stb.) tudnám mgszerezni egy (vagy ha kell több) alkalomra. Ingyen. A dolog "szépséghibája", hogy nem Budapest, de 25 km szerintem nem olyan nagy távolság.

Bízom benne, hogy sikerült a nevem körül kialakult vihart eloszlatnom.

Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.19 0 0 732
Vaze! Csak nem összejön a dolog? :-) Mondjuk, nekem októberben amúgy is lesz egy hét őszi szünetem (okt. 19-26.), akkor meg is szervezhetnénk. Addig is, bőven van idő az első magyar Mylene Farmer-est kidolgozására. Hmmm? Bár, ez közös dolgunk, mégis arra kérnélek titeket, hogy privátban írjatok, mert úgy gyorsabban halad az információ!
MetaZoid Creative Commons License 2003.09.19 0 0 731
Ez egy óriási ötlet! :-)
Előzmény: Synthfan (728)
sziszke. Creative Commons License 2003.09.19 0 0 730
Synthfan, nincs harag. Én sem vagyok cinikus, de nem hagyhattam ki a választ. Általában megvédem magam.
Egy jó pontot viszont most kaptál a francia miatt. Remélhetőleg ezzel a kis "vitával" le is tudtuk a rosszat és ezután semmi akadálya nem lesz a jó topik kapcsolatnak. Na de mielőtt túl érzelgős lennék, megyek dolgozni, majd még jövök.
Aurevoir!
Előzmény: Synthfan (727)
cliftony77 Creative Commons License 2003.09.19 0 0 729
Synthfan, Giorgio:

Nosza rajta, szervezzük meg azt a találkát!

Synthfan Creative Commons License 2003.09.19 0 0 728
Amellett ez a hely speciális gasztronómiai élvezetekkel is szolgálhat pluszként a topictalihoz, ha van időtök, érdemes egy pillantást vetni az étlapjukra a www.oriasi.hu weboldalon. Van camambert-es finomság is, hogy hűek maradjunk a francia hangulathoz, bár ezen ételféleséget, ha jól emlékszem, nem mindenki kultiválja e topic tájékán... És most akár egy smiley is állhatna itt, de csakazértse!!!
Előzmény: Giorgio Volli (725)
Synthfan Creative Commons License 2003.09.19 0 0 727
A világért sem akartalak megbántani! Annál sokkal jobban tisztellek, így ismeretlenül is, főképp a zenei ízlésedért. Én gyűlölöm a kommersz dolgokat, ezért nem használok smiley-t sem, adódott ebből már néhány félreértés, mint ahogy ez is. Bár elismerem mostanában kicsit türelmetlen vagyok az emberekkel, szerintem a cinikus hangvétel is ennek köszönhető. Na de a lényeg, Pardonne-moi!
Előzmény: sziszke. (726)
sziszke. Creative Commons License 2003.09.19 0 0 726
Synthfan: köszi a gyors értékelést rólam, igazán jól esett.
De ahogy a mondás tartja, "tévedni emberi dolog". Péntek van és reggel írtam, ez olyan nagy tragédia, mert akkor bocsi, nem szeretném ha emiatt álmatlan éjszakáid lennének.

Giorgio, puszi a védelemért:-)

Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.19 0 0 725
Nem is hangzik rosszul! :-) Te is keress majd meg privátban, és mindent megbeszélünk. Kb. du. egy óra körül leszek otthon, és akkor nyugisabban tudom majd az Internetet használni. 'Sziszkét' pedig ne bántsd, hiszen ő az egyetlen nőnemű lény a topicban! :-) Biztosan csak félrenézett valamit.
Előzmény: Synthfan (724)
Synthfan Creative Commons License 2003.09.19 0 0 724
Giorgio, feltétlenül szükséges lakáson szervezni ezt a dolgot? Csak azért kérdezem, mert tudok Budapesten egy kis étteremszerűséget (óriáspalacsintázó + hamburgerezde stb.), aminek ingyért el tudom kérni a kb. 20 fős különtermét, elég hangulatos, amellett erősítés, keverőpult, mp3 lejátszó adott. Jó, tudom, ez kevés, mert kéne még TV és DVD-játszó, de ezt csak megoldanánk közös erővel valahogy. Még az is elképzelhető, hogy ha nagyon szépen kérem őket, megoldanák nekünk. Mit szólsz, illetve szóltok ehhez?
Előzmény: Giorgio Volli (717)
Synthfan Creative Commons License 2003.09.19 0 0 723
Figyelj, Te drága nőnemű lény! Ne legyél már ennyire szőke! Már Te is jó néhány alkalommal válaszoltál topictársaidnak. Ez akkor történik, ha nem az új hozzászólás, hanem a válasz erre menüpontot választod. Ilyenkor a hozzászólásod alsó részében kis betűvel megjelenik, hogy kinek címezted értékes gondolataid. Ennek tudatában szerinted kitől várja most Giorgio, hogy megkeresse privátban?
Előzmény: sziszke. (722)
sziszke. Creative Commons License 2003.09.19 0 0 722
Tényleg hihetetlen ötlet, hogy más kaszáljon a Te gyűjteményedből:) Még leírni is nevetséges.
Giorgio ki keressen meg privátba?
Amúgy az aerobic szörnyű volt. Valóban szenvendtem a szépségért. A kínzás magasiskoláját álltam ki:)
MetaZoid Creative Commons License 2003.09.19 0 0 721
DJ Volli. :-) Ez elég garancia. :D
Előzmény: Giorgio Volli (717)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.18 0 0 720
Keress majd meg privátban!
Előzmény: providence (715)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.18 0 0 719
A szépségért mindent, ugye?

Előzmény: sziszke. (716)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.18 0 0 718
Ezt a többiek előtt írom, hogy lássák, nem vagyok egy üzletelős-típus. Hogy jutott olyan eszedbe, hogy a te ismerősöd kaszáljon abból, hogy másoknak átmásolja az én Mylene Farmer DVD-imet?
Előzmény: SZGeri (709)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.18 0 0 717
Üdv a topicban! :-)
Emberek! A hirtelen felbukkant, és legalább olyan hirtelen el is tűnt emberünkön kívül, aki felajánlotta lakását egy topic-találkozóra, nincsen más, akinél ezt meg lehetne szervezni? Az audiovizuális élményről természetesen én gondoskodom. DJ Volli. Jól hangzik, nem? ;-)

Előzmény: providence (715)
sziszke. Creative Commons License 2003.09.18 0 0 716
Én is dolgozom ezerrel, már alig élek és ismét hulla fáradtab megyek aerobicra:)
Giorgio, jobbulást!
providence Creative Commons License 2003.09.18 0 0 715
Szia Mindenki!

Ez az első levelem a fórumban. Kb. másfél órája keresgélek, h. melyik téma érdekelne és nem akartam hinni a szememnek, amikor megláttam MYLENE nevét. Nem gondoltam volna, h. van itt vki, aki ismeri és szereti. Az én első találkozásom vele: TV5, Dessine-Moi un Mouton (remélem jól írtam) koncertfelvétel. Libabőrös lettem, annyira tetszett. Nem is nyugodtam addig, amíg meg nem szereztem a számot és napokig úgy aludtam el, h. repeat all 1-ra állítottam a lejátszót!! Egyetlen kazim van tőle, amit egy francia lány másolt át egy öreg lerobbant magnóval ( ha jól emlékszem az első szám a California). Eddig Mo-n sehol nem láttam albumot tőle. Deutschlandban is csak 1db DVD árválkodott a polcokon és méreg drága volt.

Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.18 0 0 714
Dolgozom is, meg le is fárasztanak a suliban, meg egy kicsit meg is vagyok fázva, azt hiszem.

Előzmény: sziszke. (711)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.18 0 0 713
Hehehe!
Előzmény: MetaZoid (712)
MetaZoid Creative Commons License 2003.09.18 0 0 712
Szerintem szomorkodik, mert nincs olyan tanulója, akinek megtaníthatná: ich liebe dich... :-)
Előzmény: sziszke. (711)
sziszke. Creative Commons License 2003.09.18 0 0 711
Újra itt!
Örömmel látom, hogy ismét bővült kis csapatunk:)
De azért kevés a hozzászólás. Ennyire dolgozik mindenki?
Giorgio, jó a kép:) Igen aerobicozom én is, de nem ennyire, csak ugrálás, súlyzók és hasonló finomságok:-)
Mizu a suliban?
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.17 0 0 710
Ehhez hasonló dolgokkal privátban keress meg!
Előzmény: SZGeri (709)
SZGeri Creative Commons License 2003.09.17 0 0 709
Giorgio Volli

Olvasom a forumon, hogy Te vagy a "Best" Mylene Farmer ugyben kis hazankban.
Engem erdekelne a gyujtemenyed. Erdelene, hogyan lehetne a CD-ket lemasolni.
Tovabba olvasom, hogy a DVD masolas nincs megoldva, ha gondolod van egy ismerosom, aki nagy guru a temaban.
Oda kellene adni neki par napra (megbizhato), lemasolja, es utanna tole lehetne rendelni 1500 penzert.
A cd-k ugyeben minden megoldas erdekel.

Koszonettel: Szalai Gergo
SZGeri Creative Commons License 2003.09.17 0 0 708
Egy regi, uj Mylene rajongo

Orulok a topcnak, megprobaltam vegigolvasni de nincs eleg idom.
Az elso elmenyeim nekem is az MTV-rol vannak meg a 90-es evek elejerol. Le is masoltattam 2 CD-jet, csapagyasra hallgattam.
Nagyon tetszik!!!
Kb 10 evig elo sem vettem csak gondoltam ra. Aztan jott az uj Désenchantee orulet es elkeztem a keresni hozza a dolgokat (a masik nagy favorit Mike Oldfield).
Ami magavalradt az a Souvines toi du jour! Fantasztikus... Most is ezt hallgatom.

Mindorokke Mylene!!!!!

U.i: Bocs az ekezetlensegert de angol az XP-m.

Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.17 0 0 707
Na, erről lemaradtam...
Előzmény: MetaZoid (706)
MetaZoid Creative Commons License 2003.09.16 0 0 706
!!FIGYELEM!!

Ma este 21.00-kor a TCM-en lesz a Ryan lánya!

Előzmény: Giorgio Volli (705)
Giorgio Volli Creative Commons License 2003.09.16 0 0 705
Szóval, aerobicozol... Én meg délutáni szunyókálást terveztem... ;-)

Előzmény: sziszke. (704)
sziszke. Creative Commons License 2003.09.16 0 0 704
Kezdek én is nagyon off-on lenni. Ennyi munkát. Komolyan mondom nem érte meg szabira menni, mert most meg alig érem utol magam:) Ráadásul hulla fáradtan, este aerobicra megyek. Ha holnap nem jelentkezem, akkor meghaltam:)
Na puszi fiukák, jók legyetek:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!