Ezer és egy bocsánat hogy ilyen vihart kavartam a felajánlásommal. Tiszta szívvel állíthatom, hogy engem csak a jó szándék vezérelt és nem az üzelti szellem! Semmi erőszak nincs a dologban, csak olvastam a problémát és segíteni akartam. Még egyszer elnézést az érinettektől.
Ezek után óvatosan teszem meg a következő felajánlásomat. A találkozó hely gondjain valószínű tudnék segíteni. Egy zenei könyvtár helységét és teljes technikáját (számtalan CD, magnó deck, VHS, DVD, stb.) tudnám mgszerezni egy (vagy ha kell több) alkalomra. Ingyen. A dolog "szépséghibája", hogy nem Budapest, de 25 km szerintem nem olyan nagy távolság.
Bízom benne, hogy sikerült a nevem körül kialakult vihart eloszlatnom.
Vaze! Csak nem összejön a dolog? :-) Mondjuk, nekem októberben amúgy is lesz egy hét őszi szünetem (okt. 19-26.), akkor meg is szervezhetnénk. Addig is, bőven van idő az első magyar Mylene Farmer-est kidolgozására. Hmmm? Bár, ez közös dolgunk, mégis arra kérnélek titeket, hogy privátban írjatok, mert úgy gyorsabban halad az információ!
Synthfan, nincs harag. Én sem vagyok cinikus, de nem hagyhattam ki a választ. Általában megvédem magam.
Egy jó pontot viszont most kaptál a francia miatt. Remélhetőleg ezzel a kis "vitával" le is tudtuk a rosszat és ezután semmi akadálya nem lesz a jó topik kapcsolatnak. Na de mielőtt túl érzelgős lennék, megyek dolgozni, majd még jövök.
Aurevoir!
Amellett ez a hely speciális gasztronómiai élvezetekkel is szolgálhat pluszként a topictalihoz, ha van időtök, érdemes egy pillantást vetni az étlapjukra a www.oriasi.hu weboldalon. Van camambert-es finomság is, hogy hűek maradjunk a francia hangulathoz, bár ezen ételféleséget, ha jól emlékszem, nem mindenki kultiválja e topic tájékán... És most akár egy smiley is állhatna itt, de csakazértse!!!
A világért sem akartalak megbántani! Annál sokkal jobban tisztellek, így ismeretlenül is, főképp a zenei ízlésedért. Én gyűlölöm a kommersz dolgokat, ezért nem használok smiley-t sem, adódott ebből már néhány félreértés, mint ahogy ez is. Bár elismerem mostanában kicsit türelmetlen vagyok az emberekkel, szerintem a cinikus hangvétel is ennek köszönhető. Na de a lényeg, Pardonne-moi!
Synthfan: köszi a gyors értékelést rólam, igazán jól esett.
De ahogy a mondás tartja, "tévedni emberi dolog". Péntek van és reggel írtam, ez olyan nagy tragédia, mert akkor bocsi, nem szeretném ha emiatt álmatlan éjszakáid lennének.
Nem is hangzik rosszul! :-) Te is keress majd meg privátban, és mindent megbeszélünk. Kb. du. egy óra körül leszek otthon, és akkor nyugisabban tudom majd az Internetet használni. 'Sziszkét' pedig ne bántsd, hiszen ő az egyetlen nőnemű lény a topicban! :-) Biztosan csak félrenézett valamit.
Giorgio, feltétlenül szükséges lakáson szervezni ezt a dolgot? Csak azért kérdezem, mert tudok Budapesten egy kis étteremszerűséget (óriáspalacsintázó + hamburgerezde stb.), aminek ingyért el tudom kérni a kb. 20 fős különtermét, elég hangulatos, amellett erősítés, keverőpult, mp3 lejátszó adott. Jó, tudom, ez kevés, mert kéne még TV és DVD-játszó, de ezt csak megoldanánk közös erővel valahogy. Még az is elképzelhető, hogy ha nagyon szépen kérem őket, megoldanák nekünk. Mit szólsz, illetve szóltok ehhez?
Figyelj, Te drága nőnemű lény! Ne legyél már ennyire szőke! Már Te is jó néhány alkalommal válaszoltál topictársaidnak. Ez akkor történik, ha nem az új hozzászólás, hanem a válasz erre menüpontot választod. Ilyenkor a hozzászólásod alsó részében kis betűvel megjelenik, hogy kinek címezted értékes gondolataid. Ennek tudatában szerinted kitől várja most Giorgio, hogy megkeresse privátban?
Tényleg hihetetlen ötlet, hogy más kaszáljon a Te gyűjteményedből:) Még leírni is nevetséges.
Giorgio ki keressen meg privátba?
Amúgy az aerobic szörnyű volt. Valóban szenvendtem a szépségért. A kínzás magasiskoláját álltam ki:)
Ezt a többiek előtt írom, hogy lássák, nem vagyok egy üzletelős-típus. Hogy jutott olyan eszedbe, hogy a te ismerősöd kaszáljon abból, hogy másoknak átmásolja az én Mylene Farmer DVD-imet?
Üdv a topicban! :-)
Emberek! A hirtelen felbukkant, és legalább olyan hirtelen el is tűnt emberünkön kívül, aki felajánlotta lakását egy topic-találkozóra, nincsen más, akinél ezt meg lehetne szervezni? Az audiovizuális élményről természetesen én gondoskodom. DJ Volli. Jól hangzik, nem? ;-)
Ez az első levelem a fórumban. Kb. másfél órája keresgélek, h. melyik téma érdekelne és nem akartam hinni a szememnek, amikor megláttam MYLENE nevét. Nem gondoltam volna, h. van itt vki, aki ismeri és szereti. Az én első találkozásom vele: TV5, Dessine-Moi un Mouton (remélem jól írtam) koncertfelvétel. Libabőrös lettem, annyira tetszett. Nem is nyugodtam addig, amíg meg nem szereztem a számot és napokig úgy aludtam el, h. repeat all 1-ra állítottam a lejátszót!! Egyetlen kazim van tőle, amit egy francia lány másolt át egy öreg lerobbant magnóval ( ha jól emlékszem az első szám a California). Eddig Mo-n sehol nem láttam albumot tőle. Deutschlandban is csak 1db DVD árválkodott a polcokon és méreg drága volt.
Újra itt!
Örömmel látom, hogy ismét bővült kis csapatunk:)
De azért kevés a hozzászólás. Ennyire dolgozik mindenki?
Giorgio, jó a kép:) Igen aerobicozom én is, de nem ennyire, csak ugrálás, súlyzók és hasonló finomságok:-)
Mizu a suliban?
Olvasom a forumon, hogy Te vagy a "Best" Mylene Farmer ugyben kis hazankban.
Engem erdekelne a gyujtemenyed. Erdelene, hogyan lehetne a CD-ket lemasolni.
Tovabba olvasom, hogy a DVD masolas nincs megoldva, ha gondolod van egy ismerosom, aki nagy guru a temaban.
Oda kellene adni neki par napra (megbizhato), lemasolja, es utanna tole lehetne rendelni 1500 penzert.
A cd-k ugyeben minden megoldas erdekel.
Orulok a topcnak, megprobaltam vegigolvasni de nincs eleg idom.
Az elso elmenyeim nekem is az MTV-rol vannak meg a 90-es evek elejerol. Le is masoltattam 2 CD-jet, csapagyasra hallgattam.
Nagyon tetszik!!!
Kb 10 evig elo sem vettem csak gondoltam ra. Aztan jott az uj Désenchantee orulet es elkeztem a keresni hozza a dolgokat (a masik nagy favorit Mike Oldfield).
Ami magavalradt az a Souvines toi du jour! Fantasztikus... Most is ezt hallgatom.
Kezdek én is nagyon off-on lenni. Ennyi munkát. Komolyan mondom nem érte meg szabira menni, mert most meg alig érem utol magam:) Ráadásul hulla fáradtan, este aerobicra megyek. Ha holnap nem jelentkezem, akkor meghaltam:)
Na puszi fiukák, jók legyetek:)