Én jelenleg bármikor képes vagyok a legváratlanabb dolgokba beleszeretni, (most épp egy női hanbga) és ha ez a képességem 70 éves koromban is megmarad akkor mondom hogy oké!
Támadt egy fergeteges ötletem! Mit szólnátok, ha az idén nem kiscsoportoznék? Hm? Bütykölgetek Zsuzsival, sütök nektek uzsonnára finomakat, megszervezem, lebonyolítom a főzőversenyt, eljárok a piacra elemózsiáért, vállalom a tábori anya szerepét (természetesen Magdival közösen), lapozom a zenészek szövegkönyvét, stb. Na? Az az igazság, hogy Jónás nélkül félkarú óriás vagyok. Mi több! Kartalan törpe.
Szeintem mindenbe bele lehet szeretni. Festménybe, könyvbe, szoborba, épületbe, olvasótáborba stb... Söt, lehet, hogy még Nagy Nándiba is. Bár, erre azért nem kötnék nagy összegü fogadásokat...
kukucs! sajnos a tabori idopont nekem se vmi megfelelo igyekszem odaerni idoben,ha nem sikerul legalabb beutom magam 1 2 napra a vegenn ,nagyon szeretnek meni az elejetol.......pusz mindenkinek
maci jelentkezz!!!!
nandi bacsi uj cimed van vagy miert nem kapod a leveleim?
A szerintem hosszúra (a diákok szerint kissé rövidre) sikeredett érettségi szünet után újra be tudtam kukkantani a hálóra, és remélem, a másfél hét előtti sikertelen próbálkozás után végre meg is jelenik hozzászólásom a képernyőn... Akkor ugyanis hiába nyomtam a mehet gombot, csak nem ment. Az internet-miliő időről időre a dalban megénekelt módon köszön vissza...:)
A lényeg: szívesen részt vennék az idei tábor életében zenei előadásokkal, akár József Attila megzenésítésekről, akár saját nótákról legyen szó. Amennyiben van rám igény, már csak az időpontokat kellene rögzíteni.
Kolibri talán szeptemberben újraindul... Van még Kutyafiúk vagy MF10??
Mert akkor jöhetnétek:)
Ha szerzek stúdiószoftvert, újra felveszem a dalokat - jobban, mint eddig. De a már meglévőket is remixelgettem (már amennyire lehetett) kis gépecskémmel.
Viszek majd a táborba CD-ket (mint annak idején Tótira kazikat... - van még belőlük valakinek?:) Ha van, becserélhető CD-re:)))