Ki ne hagyjuk: Béla már hozzászokott az atmoszférához. Mármint ami Citromka hortyogását illeti. Én viszont még nem szoktam hozzá ehez a forró égövi atmoszférához.
Magától nem billen fel. Ezt én se értem pontosan, hogy miért nem. Ha egy picit megtaszajtom, akkor elborul ugyan, de néz rám hülyén, hogy mi bajom van, aztán visszafordul.
"A minap azaz tegnap este előre megbeszélt szándékkal Editke nálam aludt, a lakásban." Hogy megint elolvastam, ez a mondat nagyon is említésre méltó bevezetés gyanánt! Nem lett megrajongolva kellőképp. Mert: Mér is kezdené úgy Béla, hogy tegnap. "A minap, azaz tegnap", mert elegánsabb. Előre megfontolt szándékkal, tehát nem csak úgy ukkmukkfukk ott alszik valaki, ez is lényeges. Nem csengethetünk be, hogy itt akarunk hálni. Aztán: "nálam aludt, a lakásban". Mert még ki tudja, hol alhatott volna, ha egyszer Bélánál. Még esetleg valaki arra gondolt volna, hogy a hétvégi házában.
Citromka vajon miért döntött úgy, hogy a vendéggel tölti az éjszakát?? Ez nem jellemző.
Lehet, hogy a Mester simán lenyomja Citromkát hanyatthorkolásból, csak Citrom még nem szokott hozzá az atmoszférához. A gömbhölgyek helyében én óvatosan akarnék mindenáron festetni.
Igen, valóban egészen másfajta hangberendezési szokásaik vannak még egyelőre. Már egy hete keresem a hangszín és hangerő állítási lehetőséget, de szerintem azt nem csomagolták az alapmodell részeként. Talán külön kell majd beszerezni ? :-) Az ISOFIX ülésre azt hittem, hogy biztos hangerőfixálót is tartalmaz...
Na, erre én is ki akartam térni. Mármint hogy mennyire mindenek, csak nem meghittek a munkába készülődés csodálatos hajnali percei. Bélánál még ez is meghitt. Nállam meg inkább katoliksus. Illetve katoikus. Kaotikus, nahát.
Nekem volt egy kutyám, az is horkolt álmában és néha futott is. Roppant mókás volt. A hölgyvendégeket nem zavarta, mert az udvaron lakott, ott horkolt.
a zösszes nőihölgy a mnukahejjen festeti a lakását ha kell hanem, csak Béla nem lép a tettek mezejére! legalább a festőjómunkás -és szakemberek jol járnak.
Editkének senkije sincsen. Se barátnő, se tesó, se senki. Így Bélára szorul hogy hajlék kerüljön a feje fölé. Asszem, Kaludia is odaköltözött, amikor festettek nála. Béla az aktuális segítőkész tetőadó személy, elsősorban hölgyek számára. Gömbhölgyek, nem akarunk festetni? Engem, eksüszöm, nem zavarna Citromka hortyogása!:)