Nagyon köszi Sárkány! El is kezdem magamévá tenni őket.... :))))
Harpo! A youtube-os BT-PV-kel kapcsolatban a haverom azt ígérte, hogy valszín jövő hétre leszedi (nem tudom, hogyan, de megoldja) őket. Ha sikerül, majd szólok és küldöm.
tegnap este vettem kézbe először az eredeti MOON CD-t, amit J-ból hoztak nekem. álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen gyönyörű, csodás, pazar a kivitelezése. olyan vastag mint egy képeskönyv és funkciójában is az, a fotókón többnyire G és You együtt, meg egy csaj, aki inkább G-hoz tartozik. ja, és van egy ajánlás benne G aláírásával, persze kandzsiul. a lemezt viszont eddig nem tudtam kiszedni, úgy belepréselték, még dolgoznom kell vele, csak féltem a szép tokot. adtak hozzá valami rajzos útmutatót, hogyan, de úgy sem műxik és teljesen illogikus. maga a lemez is gyönyörű színekben/feliratokban pompázik. nagyon tudnak ezek a japik, a szépérzékük hihetetlenül fejlett. na mindegy, asszem mindennap megcsodálom lefekvés előtt. a tesómék teljesen el voltak tőle ájulva, ilyen nyugaton nincs, tán csak a nagyon féltett, díszkiadások. ugyanakkor egyszerű, nem olyan hivalkodó és giccses, mint a Diabolos. az nem kéne még ingyen se.
MARS DVD-t is kértem és kaptam is, jajj hát ez is csodás, míg a Moon színe a kék, ennek a piros. a lemezre valami középkori ábrákkal és mágikus jelekkel, szigilumokkal egy horoszkópféleséget nyomtattak. má' megörültem, azt hittem Gackt-é, de sajnos titkosított, hiába tudok képletet olvasni, ebből semmi értelmeset nem sikerült kibogarászni. remélem a képminősége sokkal jobb, mint a cd-re kiírt-é (ami nagyon tömörített), mert tulajdonképpen ezért kértem, nem másért.
kértem még MM: MERVEILLES koncertet, szintén ugyanilyen okokból, de az egész városban, ahol laktak, nem tartottak egy darabot se, Tokióba meg nem volt idejük vásárolni. ugyanezért nem kaptam LUNA SEA '95-ös Tokyo Dome-beli koncert dvd-ét sem. majd legközelebb, jövőre is akarnak kimenni, annyira jól érezték magukat, totál feltöltődtek lelkileg. sok szempontból sokkal normálisabbak a japik és nyugodtan, kiegyensúlyozottan, egészségesen élnek, a pénz csak eszköz, nem cél. nem is tudják mire elkölteni, annyit keresnek. nincs munkanélküliség, nincs bűnözés,
csak munka orrdugulásig, ez a legfontosabb nekik, minden csak utána...
eroguro: szóval egy alzenei és előadói műfaj a visualon belül? groteszk oké, erotik-ot nem érzékelek, bár Merry live szösszenetet csak kettőt láttam, DE legközelebb feltétlen hozatok J-ból koncertdvd-t tőlük, a Nu Chemical Rhetoric-ot. az album király. és Merry-n kívűl kik léteznek még a műfajban?
Tick-Tack: na majd egyszer, ha megint csereberélünk.
jajj, ott az én ikonom is! O_O örülök, hogy tetszik annyira, hogy feltöltötted. :D pedig béna ikonokat szoktam csinálni, én és a photoshop, kivéve Garáról. amúgy http://www.blue-neurose.de a képek forrása. van Tick-Tack pévém. ^^'
nade, még Gackt is tud bitang jól kinézni és nem felejtett el morcin se nézni, itt épp valami Final Fantasy jelmezben:) és a régi szép emlékek emlékére:)
most épp MERRY-t és VIDOLL-t hallgatok agyba-főbe. amiket küldtél, olyan jók.
szerencsére Merry-től összes album megvan és a pévék is gyűlnek rendesen, de Vidoll-ból hiányt szenvedek.
jah, nincs valakinek Merry: Tick-Tack pévéje? az még hiányzik.
és GARA még annál is gyönyörűbb, mint eddig gondoltam:) civilben valami eszméletlen..., csak a klipeken mindig zombi vagy clown. jó, tudom, elmebeteg,
de ki nem az manapság:DDD a hangját már első pillanattól kezdve imádom,
nagyon egyedien fátyolos.
jah, és világosítson fel valaki, mi ez az eroguro, csak fogalmilag???
már régóta szemezgetem a livejournal-on az első avatar-t, azt hittem Klaha (vagy mégse?), erre GARA az. ő is Rák és A vércsoportú, mint Gackt és Sugizo és Rain:)))
Nem jrock banda. Amerikai progresszív metal. Persze a metal szótól sokan megijednek, de ez amolyan keményebb, nagyon komplex, igényes, néhol jazzbe hajló zene. (Na, most vagy elmosolyodsz, vagy eszed ágában sem lesz meghallgatni, pedig.....) :-D