Jaj nehari...úgy szégyenlem magam! Tudod az van, hogy nappal még beírogatok ide az indexre mert van időm, egy-két mondatra. De ha mailt írok, utálom, ha folyton abba kell hagyni valamiért így inkább azt este szoktam. Este meg mindig úgy elcseszem az időt, hogy már rohanhatok is haza!
Ez nem magyarázkodás volt!:-)
De ígérem ma írok, nem lesz annyi meló asszem, vagy legalábbis majd szabotáljuk!:-)
Aha, szóval Balthazar, azért irt olyan faggató mailt, hogy majd jól elmesélje mindenkinek, igaz? :)
A linkelést holnap kipróbálom, mert most itthon még mindig kib@ szar a net! De köszi a segitségeket! Majd holnap foyltatjuk a "tanulást"! :)
LBB: Remélem, vigyázol magadra, mesélsz majd, és majd elmagyarázok mindent.. Átadom a tudásom! ::))
Meg kell mondjam nagyon fájt a fogam arra az 1000. bejegyzésre, de mostmár mindegy! :-(
Tonex: Bo(L)dog lennék, ha majd -egy jobb pillanatomban (!)- elmagyarázhatnád ezt a képbeszúrós izét, mert én még mindig SZŐKE vagyok, és nem értem! :-))
Jó mulatozást itt, aztán gondoljatok a 7végén rám! -> Tokaj, bor, zene, FF... Szegény kis LBB, de szer lesz... :-)
Akkor mi is örülünk!
tudod, hogy kell linkelni?
Mármint nem kamuzni, hanem linket beszúrni?
Úgy, hogy az "img src2 helyett "a href"- et írsz be. Ennyi az egész! Próbáld ki!
Szúrd be te is a topikgazda honlapját!
De ne felejtsd el a www. elé írni a http:// mert az előbb én azt csesztem el!:-)
De most hogy mondod! Tényleg! Minden kristálytiszta!:-)
Jól van na, ne vedd a szívedre, csak nem bírtam kihagyni! Én ilyen kis gonosz vagyok néha, vagy mindig..?
Hát nem tudom. Most már lesz időm és nekifekszek.
Csak az a gáz, hogy tönkrement a PC-m és sokat kell utaznom ahhoz, hogy a mester aki segít megcsinálni kéznél legyen. Szóval nehéz tervezni meg fabrikálni a távolból, de megoldom! Remélem pár héten belül meglesz!
Mindjárt gondoltam!
A jó marketing stratégia a lelke mindennek!:-)
Az enyémre meg azt mondták, hogy sátánpista lett...de engem ez nem érdekel..nekem így teccik.
Lehet,hogy hozzám senki nem fog benézni?:-)