Én nem vagyok egy nagy köpködő, de őszintén nem bánnám, ha több SW film vagy sorozat nem készülne, sőt! Legjobb lett volna az ANH-TESB-ROTJ hármas után abbahagyni. Egy trilógia, és kész.
Gondolj bele, pl. Vissza a jövőbe mennyire híg lenne már, ha annak is csinálnak előzményeket meg spinoff sorozatokat.
Terminátor, Alien, Predator, stb. sorolhatnám, hogy minden franchise valójában tönkre lett téve az újkori folytatásokkal.
Már lehet szavazni Csankó Zoltán Jászai Mari-díjas szinkronizáló és színművészre, akit a csoport tagjai - többek között - Krennic (Ben Mendelsohn) magyarhangjaként is ismerhetnek.
Zoltán idén immár harmadjára [!] Kaszás Attila-díj jelölt lett - ám ezidáig sajnos még mindig nem sikerült megkapnia az elismerést.
Nagyon szépen és nagy szeretettel kérnék mindenkit, hogy aki úgy érzi, hogy most már tényleg nagyon megérdemelné ezt a díjat, az segítse Őt hozzá egy-egy szavazattal.
Köszönöm szépen, ha segítenek / segítetek ebben a szép célban!
Voksolni ezen az oldalon lehet Facebook és/vagy Google fiók segítségével --> https://kaszasattiladij.hu <--. egészen november 30-a éjfélig bezárólag!
tegnap megnéztem újra Adywan revisited TESB-jét nagyvásznon és megint elképedtem mennyivel részletgazdagabb az egész jó minőségben. Olyan finomságok figyelhetőek meg, hogy percenként állítgattam meg:) marhára várom az ANH HD verzióját tőle.
A stúdiókat a nézettség érdekli, nem az, hogy be van-e fejezve egy történet, ha kell, akkor a legnagyobb cliffhanger után is félbehagyják a nem elég sikeres sorozatot.
A SW-sorozatok rengeteg pénzbe kerülnek és folyamatosan csökken a nézettségük. A Mandalorian 1. és 2. évada után a Disney még azt hitte, hogy megtalálták az új aranytojást tojó tyúkot és nemrég még mozifilmet is akartak hozzá gyártani, de most már láthatóan kifulladt az érdeklődés. A Book of Boba Fett, a Mando 3. évad és most az Ahsoka is sokkal kevésbé nézett, mint a Mando első két évada, úgyhogy én azt tippelem, hogy először megvárják, hogy milyen számokat hoz a Skeleton Crew - én azt jóslom, hogy gyengéket -, és utána újratervezik az egész Mandoverse-t.
Valószínűsítem, hogy kukázzák a mozifilm tervet és helyette egy sorozattal lezárják majd az egészet.
Nincs hivatalosan megerősítve. Tekintettel arra, hogy elég alacsony volt a nézettsége és Bob Iger nemrégiben kijelentette, hogy visszafogják a tartalomgyártást a Disney+-ra, egyáltalán nem lenne meglepő, ha nem lenne második évad.
én nem:( cseppet sem érdekel mi lesz a rohadék bálnákkal, a sokadik kamujedivel, a puhos Thrawnnal, meg a SW idegen boszorkányokkal. ma megszüntettem a dizni előfizetésem, amikor megkaptam, hogy 680 Ft-tal megemelik a havi díjat. kenjék a hajukra ezt a sok szart.
Persze, persze. Ez biztosan így van a fejedben. Hát sajnálatos hogy ott az irracionális buborékodban elborult az agyad, mert rákérdeztem valamire amire képtelen voltál értelmesen válaszolni, és helyette előadod az öntelt eszementet, és az ámokfutásodat meg kivetíted rám. Hát te tudod. Mint mondtam engem már nem érdekel a válaszod.
1. Kurvára nem érdekel te hova rakod fel, magadnak csináltál problémát belőle, mert nem kértem rajtad számon a képfelrakást, csak neked sikerült ezt is félreértelmezned.
2. Ez sem igaz, mert nem irreleváns, csak hát te nem érted a buborékban hogy mitől az.
3. És ez sem igaz, mert ilyen kérés nem volt hogy hol volt még csicsa.
De magának csinálta, és nem azért hogy megossza.
Én is csináltam mármagamnak olyat amiről aztán beszéltem fórumon, és mások kérték hogy osszam meg.
De nyilvánvalóan az is érthetetlen koncepció számodra, hogy attól hogy magának csinál az ember valamit, azt megoszthatja másokkal, ha van rá igény.
"én semmiféle fehér pöttyekről nem beszéltem"
De én említettem és te idézted a válaszodban, úgyhogy beszéltél. Persze a buborékodban lehet hogy ez sem értelmezhető.
"eddig is csak azért foglalkoztam vele, mert nem értetted, de már egyértelmű hogy soha nem is fogod."
Az biztos hogy a te álláspontodat nem. A buborékod ugyanis rendkívül korlátolt teret ad a gondolkodásra, ami ilyen gyűlölködést szül a fejedben, és én ilyen emberekkel nem szeretek beszélni.