A multkor volt 1 fiatal lengyel srac valamelyik nagy angol klubb kapujaban...elkepesztoen jo volt, es talan nem is idosebb Gulacsinal.....sajnos konkretumokra nem emlexem...;DDD
A magyar válogatott a világranglisatán első 30-40 között található csapat ellen valódi tét mérkőzésen 1985-ben nyert legutóbb (pont a hollandok ellen). Viszont volt rengeteg bíztató vereség :-)
Pontosan ott tartunk, mint E.K.-val. Svédektől 1, hollandoktól dupla vereség, súlycsoportbeli vagy gyengébb csapatok ellen győzelem. Semmi nem változott, csak a pártsajtó.
Koeman távozását nem a hollandoktól kapott hatos miatt követelték, hanem azért, mert jó pozícióból szart se ért el. Az igazi tétmeccseken buktunk a svédek, portugálok ellen, ráadásul itthon kétszer. Igaz, hogy a svédek ellen balszerencse volt, de akkor is, mert ugye a végeredmény számít.
Az hogy a végén megvertük a dánokat, már tétnélküli volt.
Azt én is látom, hogy a hollandok sétálva rugdosták a gólokat, akkor, amikor éppen kellett. De 3 gólt és ezt a mutatott játékot látni idegenben akkor is jó, még ha 0 pontot ér, akkor is.
Senki nem örül ennek, de probléma, hogy a VB előtt a későbbi ezüstérmestől kaptunk egy 6-ost, és mindenki E.K. távozását követelte, most pedig tétmeccsen kettős vereség és 9-3 után úgy nyilatkoztak, mintha valójában mi nyertünk volna, sőt már kijutottunk volna az EB-re.
"A svédek is lehidaltak a magyar futballfesztiváltól"-Pepsi foci
"Dzsudzsákéknak sikerült az, ami még a világbajnok spanyoloknak sem"-sport 65
"Bravúrvereség Hollandiában"-MTK Hungária
"Válogatott: Megmutattuk, hogy vagyunk valakik - Orbán Viktor"-NSO
Ami tény, önmagukhoz képest jól játszottak a fiúk és remekül küzdöttek. Aki csak a címeket olvassa el azt hiheti, hogy minimum megnyertük a világbajnokságot. De ez a hurráhanulat mégiscsak megmosolyogtató, egy olyan meccs után, ahol egy ötöst kaptunk.
Hogy sikerült, ami még a spanyoloknak sem, ez igaz, ők nem kaptak egy ötöst a hollandoktól. De mi az a bravúr vereség? Ez azt jelenti, hogy bravúr nélkül nem vereség lett volna? Az is volágos, hogy megmutattuk kik vagyunk: Vesztesek, akik győzelmi jelentéseket írnak, mikor felmossák velük a padlót.
Köszönöm a lehetőséget. Még pénteken szétnézek az antikváriumokban, ha nem tudom beszerezni, akkor engedelmeddel lefénymásolnám őket. Majd jelentkezem, mire jutottam az antikváriumokkal.