Igen, és változó, 2-3 év, de van, amelyik már akár 1 évesen is virágzik, és olyan is, ami 5 évesen kezdi. És nincs 2 pontosan egyforma leander, ezt merem állítani. :-)
Ranyu köszönöm, egyetértek ez marad, nem kell másik. Dottore van, de az ő magoncainak a virágára várnom kell még vagy két évet. Szerény voltam mert csak próbavetést csináltam és 5 magonc maradt nálam a többit odaadtam ismerősnek dajkaságba. :-)
Épp feltöltöttem vagy 20 képet, amikor a gép egyszercsak előnéztetre váltott, aztán mindet leszanálta (biztos nem találta őket elég jónak), talán majd holnap...
Sziasztok! Ritkán írok ide, de többször olvasom az írásaitokat. Nekem nincs csömöri szépségem, de van pár db 3 éves magoncom amik most kezdenek először virágozni. Egyiket megmutatnám, mit szóltok hozzá mint szakértők. Szerintem elég jól sikerült, szép nagy bugával.
Jól mutatnak együtt!:-) Nagyon szép ez a Török bordó. Szép piros magoncaim lettek, de majd ha lecsökkent a létszám, még lehet, hogy szorítok neki helyet.
Az első magoncod is tetszik. Judit dupláiról ne is beszéljek...
Huhhhh,nagyon szépek a kevert képeid,és milyen szép az Európád is!!!Vissza kéne vágjam,mert irtó idiótán növöget,de nem merem,mert ez a növögetés szinte nulla....ha ilyen tempóban fog bokrosodni,akkor várhatok rá pár évet,mire újra látom...
Hát basszus,komolyan....Persica,és a Cakkos....jó lenne,ha ugyanúgy nem szeretném a duplákat,mint régen...de sajna teljesen kikészítetek itt ezekkel a képekkel :)Legalább a cakkosból muszáj lesz majd....
Hát ha emlékezetem nem csal,erősen sugalltam,hogy valami ilyesmi lenne jó,ami utal rá,hogy Ő az "Anyuka":-)Így aztán ebben a verzióban maradtunk.Tetszett neki a Judye,csak ne legyen már név nélkül egy ilyen szépség:-)
Amíg volt padlásunk ( elfoglalták a gyerekek :) ) addig ott voltak. Néha kicsit elfagytak a vesszők végei,de annál szebb,sűrűbb volt a következő nyáron. Most sajnos csak a lakás van. Se pince se garázs ahová mehetnének szegénykék.Pár évig nem is volt,mert sajnáltam őket így elajándékoztam. De ugye gyarlók vagyunk és annyira szépek...
Az sem baj ha sötét hideg helyen teleltetsz, nekem a télen a legkisebb csemeték volt,hogy -1 fokban voltak, a cserépben a föld kemény volt reggelre de a csemetéknek semmi baja nem lett.
Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat!Így fogok tenni. Sajnos a teleltetés nem igazán megoldott nálam. Ezért sem gyűjtögetem őket. Csak lakásba tudom behozni őket.Ezen a télen nagyon sokáig kint voltak és nagyon hamar kikerültek.Azt gondoltam így jót teszek nekik.Nem is voltak annyira rondák mind előző években , de ez az atka most nagyon betett .