Keresés

Részletes keresés

Lappantyú Creative Commons License 2001.05.29 0 0 3390
eh, ez most nem úgy volt kavidrága, a diétai magyar múzsa már régi nick, csak ma délután érdekeskedett egy sort az index, valami időgépes ember bújhatott el a Victor Hugo utcában és a kezébe ragadta a távirányítót. :-)

Lappa

Előzmény: kaviat (3389)
kaviat Creative Commons License 2001.05.29 0 0 3389
ez az aktiválás [30 perc ha jól emléxem], a fórumokat a támadások ellen védi, hogy ne tudja valaki programmal [scriptes támadók] tönkrevágni a topicokat

.kav]4t r.e.b.

Előzmény: diétai magyar múzsa (3387)
Lappantyú Creative Commons License 2001.05.29 0 0 3388
Nagyobb élelmiszerboltok tejszekciójában, fél literes kiszerelésben, zacskóban, ÍRÓ felirattal.

[az ember gondolkodóba is esik, hogy ha kiszakítja a zacskót, nem bújik-e ki belőle Esterházy Péter. én legalábbis ebben sokat reménykedtem. :-)]

Lappa

Előzmény: diétai magyar múzsa (3387)
diétai magyar múzsa Creative Commons License 2001.05.29 0 0 3387
Tegnap teljesen kiakasztott ez a hülye index:-((
Meggyártottam a szép kis hozzászólásomat, a biztonság kedvéért még rányomtam egy copy-t is, nehogy elszálljon. Ezek után kiírta - elküldés után - hogy a nick még nincs aktiválva és 16.28-tól lesz jó. Ez persze tök nagy baromság. Pár perccel késobb lefagyott a gépsárkányom és elveszett a mondókám is:((((((((((((((((((

Most nekifutok megint.

nyuszibogár,
"Ezzel az íróval ugye csak viccelsz?"
Na. Amit emlegettem az nem hagyományos író, hanem író por. 2 dl vízbe 2 kk por és kész is a finomság.
Amúgy rendes írót én még nem is láttam. Hol érdemes keresni?

H_G
Lehet, hogy tényleg hülyeség ez a sok dilibogyó, de a lelkemnek használ. A többi hatásáról csak késobb tudok nyilatkozni.

Még mindig lelkesen követem az ananász diéta okosságait. Eddig minden nagyon finom volt.

Ja! És végre valahára - majdnem 5 nap után - mozdult a mérleg: -0,5!!!

Kobzoska Creative Commons License 2001.05.29 0 0 3386
Ez a fickó nemtudomhány éves koráig gizda volt, aztán megharapta egy kutya, és életveszélyes állapotban, majdnem elvérezve került kórházba. Utána kezdett el hízni. Nem látom tisztán az összefüggést, de nem is értek hozzá.
Előzmény: Lappantyú (3385)
Lappantyú Creative Commons License 2001.05.29 0 0 3385
Na, kétszázötven kilósan tíz métert se könnyű megtenni, így neki már az is mozgásnak számított, ha kiment fagyizni, azaz a fagyi fogyasztotta.

Azért asszem, hogy százötven kiló fölé kerülni nem lehet csak úgy sokevéssel. [fagyievéssel meg pláne, hogy nem.] Ahhoz más problémák is kellenek. Így a hasba töltött lufi nem bizonyosan az üdvözítő megoldás, ha a más problémák még állanak.

Lappa

Előzmény: Kobzoska (3384)
Kobzoska Creative Commons License 2001.05.29 0 0 3384
Igen, ők már nagyon dagadtak voltak. Például az egyiknek epeműtétre lett volna szüksége, de az orvosok nem vállalták a műtéti kockázatot a túlsúlya miatt. Szegényke a szüleivel élt együtt, akik a családi házuk földszintjén fagylaltozót üzemeltettek.
Előzmény: bilonka (3383)
bilonka Creative Commons License 2001.05.29 0 0 3383
Talán annyi idő alatt hozzászoknak pszichésen is, hogy a kevesebb mennyiséggel is megelégedjenek.
Gondolom, ezt a módszert azoknál alkalmazzák, akiknek életveszélyes a túlsúlyuk, és nem lehet várni, hogy heti félkilós tempóval adják le a felesleges mázsájukat.
Üdv: Bilonka
Előzmény: Kobzoska (3382)
Kobzoska Creative Commons License 2001.05.29 0 0 3382
Tegnap láttam egy filmet az m2-n a nagyon kövér emberek fogyasztásáról. Egy olyan módszert mutattak, hogy lenyomtak egy labdát a gyomorig, megtöltötték valami folyadékkal és benthagyták fél évre. Ez állandó teltségérzetet okoz.
Két pasival beszélgettek, olyan 200 kiló lehetett mindegyik, és ezzel a labdával fogytak egy csomót, vagy 50 kilót.
Én csak azt nem értem, hogy amikor kiveszik a lufit, akkor hogy tudják tartani a súlyukat, esetleg tovább fogyni, hiszen akkor már nincs meg a teltségérzés. Én úgy gondolom, hogy csak rosszabb lesz, és egyhamar visszaszednek mindent.
Zaporozsec Creative Commons License 2001.05.29 0 0 3381
Hali!
Pár nap hallgatás után ismét itt vagyok egy kicsit.
Úgy néz ki, hogy hetente 2Xk elmenni a terembe erősiteni és a harmadik - negyedik alkalom sport az valami otthon ill. szabadba végzett kellene hogy legyen. Múltkor sikerült is eljutnom a focipájára futni pár kört :)))
(kicsit le vagyok törve, mert 2 hete járok és csak felszedtem, vagyis inkább vizesedtem, mert a kilókon nem, a ruhákon viszont látszik a többlet.) lehetséges, hogy az izmosodástól az ember lánya nagyobb lesz ahelyett hogy fogyna, mikor "szálkásitó" programot csinál? azt tanácsolták, hogy ne igyak edzés közben, csak után egy félórával, különben vizes leszek. kicsit dühit a dolog, de azért sebaj.

Most igy eperszezonban mindennap csak epret kivánok, tökjó :))) Én speciel nem nagyon szeretem a kefireb-joghurtba kutyult dolgokat, a müzli szvsz sovány tejjel is klassz. és úgysem olyan gáz, ugye?

Különben tökjók a receptek is alant, kár, hogy ezeket én nem vagyok hajlandó alkalmazni, nem is tudom ,miért, még a nyomtatásig sem jutok el. Pedig rengeteg van már igy is meg és mégsem nézegetem őket. Inkább csak úgy magában eszegetem a gyümölcsöket, nagyritkán salátát csinálok. :(( egyszer majd eljön még az idejük...

Üdv

Lony Creative Commons License 2001.05.29 0 0 3380
Köszi Kirké! Lehet, hogy kipróbálom én is reggelire, aztán vacsorára meg színesebb, zöldséges gyümölcsös finomságos dolgokat eszegetek :)
A joghurtbakeveréses dolgot én is szoktam csinálni, 0%-os joghurtba pehelymixet keverek, állni hagyom kicsit és irtó finom. Van benne búza, rozs, meg mindenféle magocska, és nagyon laktat :)
Ti szedtek valamiféle étrendkiegészítő tablettákat? Én igen. Béta karotint, jucca kapszulát, ligetszépe-alga kapszulát, lenmagolajat, virágport, meg ilyen dolgokat. Ugye ezek nem befolyásolják rossz irányba a diétát?
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2001.05.29 0 0 3379
Ha még egy kis búzacsírát is keversz hozzá, az íze finomabb lesz (dióhoz hasonlít), és fantasztikus értékes tápanyagok és vitaminok vannak benne. Friss gyümölccsel pedig már kész is a finom eská müzli!
Előzmény: Lappantyú (3378)
Lappantyú Creative Commons License 2001.05.29 0 0 3378
Tapasztalataim szerint ugyanezt a hasznosságot éri el egy jókora bögre kefírbe kevert búzakorpa.
Nekem a kedvencem a három decis kaukázusi kefír.

Lappa

Előzmény: Kirké (3376)
Vének Tanácsa TM Creative Commons License 2001.05.29 0 0 3377
Jó reggelt! Közös diétánk 2. napja. De eljön egyszer a 7. is!

Lony Creative Commons License 2001.05.28 0 0 3375
Sziasztok!
Itt vagyok én is, csak a melóhelyen vacakolt a net.
Mit gondoltok ezekről az étkezést-helyettesítő italporokról? Eddig ebédre zöldséget-gyülmölcsöt ettem, meg ilyesmiket. Jó, hogyha helyettesítem ezeket délre ezzel az italporral, és vacsira eszek zöldféléket?

Én is vizsgaidőszakozok, így a bringázás esténként még nem megoldott a tanulás miatt, de a torna az megy. Majd ha vége, akkor esténként tekerünk a kedvesemmel :))
Van kondigép is, de nem igazán tudom, hogy mit kelene rajta csinálnom és hogy mennyit. Javaslatok?

Gretidi Creative Commons License 2001.05.28 0 0 3374
Sziasztok, csak jelzem, en is versenyben vagyok, csak epp erosen vizsgaidaszokozom a heten, ugyhogy rendszertelen leszek minden tekintetben. :) Amugy mindenkinek kitartast, legyetek ugyesek!! :)

Ui.: Az nyer, aki %-ban vagy aki kiloban adja le a legtobbet? V. mindenki nyer?? :)

bolcsa Creative Commons License 2001.05.28 0 0 3373
Szasztok! Most fordultam le a szobabicikliről, 15 perc tekerésre volt képe azt kiírni, hogy 180 kalória :o(((
La Tasca Creative Commons License 2001.05.28 0 0 3372
Egyébként pedig az a véleményem ha úgy érzitek hogy "most meghalok ha nem ehetem meg" akkor inkább egyétek meg néha-néha ha úgy gondoljátok, hogy nem ez lesz az első falat a lejtőn, mert sokkal jobban megterheli az idegrendszert a beteljesületlen "vágyakozás" mint egy pár ledolgozható és behozható kalóriatöbblet.
könyvmoly Creative Commons License 2001.05.28 0 0 3371
De azért tudjátok eddig még volt mentségem, mostantól nincs :) Nem akarom szabotálni a fogyózást így rögtön az elején.
Előzmény: könyvmoly (3370)
könyvmoly Creative Commons License 2001.05.28 0 0 3370
Értelme nem sok, de ha vigasztal, akkor elárulom, hogy én is így szoktam...
Talán próbáld meg, hogy ne érezz lelkifurit az evés miatt. A munkahelyi problémák viszont nem fognak ettől elmúlni. Pedig milyen jó lenne...

Egyébként minden fogadalom ellenére eddig nem nevezhető diétásnak, amit ma megettem :)

Előzmény: Kobzoska (3367)
La Tasca Creative Commons License 2001.05.28 0 0 3369
Kobzoska, az "adag" keksz mit jelent? 1-1 db vagy egy egy zacskó?

Kérlek ne tedd ha már Te is elhatároztad magad.

Nekem is nehéz, mert olyan fejfájásom van egész nap, hogy csak attól koldulok. Gondolom ez az idő.

Persze ez még nem nagy baj, csak ne legyen folytatása :)

Lappantyú Creative Commons License 2001.05.28 0 0 3368

dobok mailt neked.
Előzmény: Kobzoska (3367)
Kobzoska Creative Commons License 2001.05.28 0 0 3367
Itt vagyok!

Három óráig minden rendben volt, akkor viszont nem bírtam tovább a munkahelyi problémákkal, és behabzsoltam két adag kekszet, egy édest, meg egy sóst.
A problémák még köszönik szépen, megvannak, én pedig lelkiismeretfurdalással küzdök.
Ennek meg mi a fene értelme van?

Előzmény: Lappantyú (3362)
bolcsa Creative Commons License 2001.05.28 0 0 3366
"én kiváncsi lennék, hogy ki milyen módszerekhez folyamodik a világraszóló versenyünk folyamán"

Hát ebéd gyanánt meghámoztam a rántott karfiolt,
amitől több kollégámnak elment az étvágya, így lehet, hogy ők fognak fogyni, ha továbbra is együtt eszünk.:o)) Az általatok írt diétákat még csak most olvasom, de az a baj, hogy reggel otthonról el, majd valamikor este haza, és a kettő között nem nagyon lehet sem főzőcskézni, sem olyan helyen enni, ahol van fogyis kaja. A semmi nekem meg nem megy, mert akkor este pótolom és hát ugye most az egyik fogadalom épp az este semmit sem eszek kezdetű.

Előzmény: diétai magyar múzsa (3361)
Melek Creative Commons License 2001.05.28 0 0 3365
Sziasztok !

Én is szeretnék a fogyisok közé jelentkezni. 5-6 kg-tól jó lenne meg szabadulni. Egy év alatt sikerült 8 kg-ot fogynom. De egy fél éve megállt a mérleg nyelve. És elfogyott az akaraterő is. Hát ha az itt összegyült társaság hatására sikerül.

Melek

H_G Creative Commons License 2001.05.28 0 0 3364
Bocs' de tiszta hülyeség ilyesmikre szórni a pénzt! (Az Alldays jogos :) Amivel tartósan fogyni lehet, az az önfegyelem az evésben + sok mozgás. (Szentbeszéd üzemmód vége, de ezeket szemlátomást nem lehet elégszer ismételni!)

nyuszibogár Creative Commons License 2001.05.28 0 0 3363
Ezzel az íróval ugye csak viccelsz? Vagy ez valami más, mint a hagyományos író? Németországban joghurt-kefír árban lehet kapni a natúr írót, gondolom, abban még tartósító, meg hasonlók sincsenek. Szerintem ha körülnézel, Müller vagy valami hasonló biztos van itthon is (Buttermilch).

Vagy mondjátok, hogy tévedek és ez teljesen más termék!

Lappantyú Creative Commons License 2001.05.28 0 0 3362
de hol van a versenyt meghirdető topicgazda, ha a korzón sincs?
diétai magyar múzsa Creative Commons License 2001.05.28 0 0 3361
Tali:
Végre - a történelemben nem sokadszorra - lehetne IGAZI elotte és utána képeket csinálni:-)))
Amolyan no retus jellegueket.

Egyebek:
Vásárlottam BL ananász tbl-t és szuztea kapszulát is, ami arra hivatott, hogy fokozza a "csodatea" hatását. A DM közel 9.000-re apasztotta le a pénztárcámat, mert muszáj volt venni egy csomag alldays black-et is. Meg még ezt-azt.

Viszont ha valaki író ivásra adja a fejét, annak elárulom, hogy a DM-ben kapható Molke drink (eper és vanilia) kevesebb, mint 1.500, a svájci (barack és alma) közel 5.000 pénz és mennyiségre egyeznek. (600g)

Nem tudom, ki hogy van vele, de én kiváncsi lennék, hogy ki milyen módszerekhez folyamodik a világraszóló versenyünk folyamán.

dmm

Előzmény: Rigoletta (3359)
kockasfulunyul Creative Commons License 2001.05.28 0 0 3360
Én is veled! :-))
Előzmény: Rigoletta (3359)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!