Nos buta a kérdés de a VIASAT3-tól nem lehet megkérdezni hogy lesz e, session 9?
Bárkinek bármi infó DVD megjelenésről?
(nem hiszem el hogy nincs rá igény)
Illetve van két fájlom ha vkinek kell elküdöm:
X-Files - 8x21 Existence THE KISS.mpeg
X-Files - 7x04 Millenium THE KISS.wmv
Ma még szerintem csak a sorozat 40 perces werkfilmje lesz, aztán holnaptól a 6. De továbbra is kíváncsi vagyok arra, hogy mit tudtok, lesz-e 9. a Viasaton??? Kösz
Elnézést kérek az alpári stílusért, de az ilyen 'emberek' nem érdemelnek más hangvételt....
Amúgy aki a DC-n csinálja a DVD-ripeket + magyar hangot , elmondta, hogy nem lenne pofája pénzt kérni ezért, szívességből teszi, és mindent megtesz, hogy széles körben elterjedjen (elgondolkodtató, nem?) ... még szerencse, hogy vannak olyanok, akik így gondolkoznak a világban, és nem a pénz a legfontosabb nekik...
szerintem egyik fél sem képes a másikhoz értelmesen szólni, hanem ilyen add-vissza-a-dzsiajdzsomat stilusban szidjatok egymast emberek..semmi ertelme:(
Medusa tökyó volt, nekem teccett:) vajh sejti-e már doggett, hogy a vörösfejű vemhes?:)
ez itt alattam igaz, csatlakozni tudok csak hozzá. semmi értelme nincs egy olyan dolgon vitázni, ami ahogy látom nincs is. srácok, nyugi. az az okos, aki hallgat...
bazzeg kezdünk már mi is "indexesedni". Nyugi nem kéne balhézni, fölösleges. Ez nem egy dühöngő szoba, hanem a kedvenc sorozatunk szerencsére egyre népszerűbb szobája !
Nem kapja meg senki! Nem fogok itt cinkelődni, nem kell nekem semmi büntetés stb.
Belefáradtam abba, hogy mindenki csak azzal jön mekkora fasz vagyok, hogy pénzt merek kérni azért mert, szétgüriztem az agyamat ezzel a szarral! 25 ezer manapság szar sem, főleg nem 173 részért...
(.....)"Dr. Parenti tájékoztatja Scullyt, hogy mégis sikerült megtermékenyíteni a laborban Dana petesejtjeit, úgyhogy ha van elképzelése egy szóba jöhető donorról, akkor megpróbálhatnák élesben is. Dana bólint, hogy van jelölt, csak azt nem tudja, hogy vegye rá a dologra. (.......)"