Keresés

Részletes keresés

lejszlovitez Creative Commons License 2010.12.16 0 0 2116

Sziasztok

Én több filmet is keresek, de eddig senkinek sem ismerősek a következő emlékképek:

1: háborús film, ami rémlik: van egy nagyobb szoba vagy terem, ahol fekete-fehér sakktáblás a padló. A német tiszt bekisér ide valakit (egyszer egy talán villanyszerelőt aki egy lámpában cserél izzót), aki alatt kinyitják az egyik lapot, és lezuhan. Egy ilyen ledobás után a leeső áldozat fent akad egy gerendán, ami után még tűzcsóvát is befújnak. Emberünk nem hal meg, hanem valami oldalsó kijáraton kijut, és ekkor fedezik fel a járatot, ahol talán kintről bejutva robbantják fel az egész objektumot...  vagy valami ilyesmi :)

2: mesefilm gyerek koromból (80-as évek közepe). Egy lakótelepen játszódik, szellemek vannak a házban, akik a falon átt udnak menni. Talán sorozat volt... az első részben egy erdőben van egy ház, ahova betérnek a vendégek, ezeket a tulajok elkábítják és kifosztják. Egyszer egy betérő vendég leül a tulajokkal inni, de összekeveri a poharakat, így nem ő issza meg a kábító italt, aztán hogy a tulajokból hogy lesznek szellemek már nem emlékszem... :)

Hátha valaki tud nekem címeket modnani... már mindeki hülyének néz a környezetemben, hogy ilyen filmek sosem voltak :(

nbszvlajos Creative Commons License 2010.12.15 0 0 2115

nem figyeltem oda angolul elejétől végéig megvan a film ?

esetleg dvd-n?

Előzmény: Nevem Viktor a takarító (2113)
nbszvlajos Creative Commons License 2010.12.15 0 0 2114

van magyar szinkronizált változata , hisz vetítette a magyar őskereskedelmi a "kettő"közül az egyik . és kikeresve itt ott olyan filmes oldalakon még azt is odaírták hogy csiszár jenő , az apukám világa műsorvezetője volt a magyar hangja . köszönöm a segíteni akarásodat . jó lenne a teljes hosszúságú film . hány perc van meg belőle neked ?

Előzmény: Nevem Viktor a takarító (2113)
Nevem Viktor a takarító Creative Commons License 2010.12.15 0 0 2113

Úgy tudom, szinkronizálva sose volt. Magyar feliratot sosem találtam hozzá. Egyszer elkezdtük begépelni egy VHSről, de aztán ez félbemaradt, a kazetta azóta meg ki tudja hova lett. Angolul megvan.

Előzmény: nbszvlajos (2112)
nbszvlajos Creative Commons License 2010.12.15 0 0 2112

jó napot kívánok . az : intim részek című filmet ( angol címe private parts és howard stern rádiós öéletrajzának megfilmesítése ) valaki videokazettán dvd-n birtokolja , magyarra szinkronizált változatban ? átmásolná nekem ? régen megvolt videokazettán de le lett törölve és azóta vadászok rá a műsorujságban de kevés a televíziós csatornánk , azokon a vetítése nem valószínű .  címem látható . nagyon várom a választ előre is köszönöm . legjobbakat . 

zsoaberdeen Creative Commons License 2010.12.13 0 0 2111

Sziasztok, en egy amerikai filmet keresek, amit meg gyerekkoromban lattam, megprobalom osszeszedni, amire emlekszem. Velenceben jatszodik, egy bergyilkos feladatot kap, hogy oljon meg valakit, akinel egy bizonyos taskat lat. ez a fekete taska gazdat cserel egy parszor. De valahogy azt hiszi egy venlanynal van, igy majd ot kell megolnie, de ahogy megismeri, egymasba szeretnek. egy dagi manusz pedig szinten aki a taskaval van megaldva, amiben penz, drog vagy ekszerek, vagy a fene tudja mi van, le kell szallitania egy nagykutyanak a villajaba. a venlany meg a bergyilkos meg utannamennek de a vegere mar nem emlekszem. vigjatek

koszonom szepen

szomory Creative Commons License 2010.12.13 0 0 2110
Előzmény: Varbe (2100)
pobeda Creative Commons License 2010.12.12 0 0 2109

Nincs mit. :)

Előzmény: Snake_ (2108)
Snake_ Creative Commons License 2010.12.12 0 0 2108

Ezer köszönet. (Szerelempróba néven is fut, pénteken lesz az HBO2-n)

Köszi mégegyszer.

Előzmény: pobeda (2107)
pobeda Creative Commons License 2010.12.12 0 0 2107

Előzmény: Snake_ (2106)
Snake_ Creative Commons License 2010.12.12 0 0 2106

Keresek egy filmet, amelynek a lényege nagy vonalakban a következő: Adott egy pasi, aki leginkább számítógépezik és nem foglalkozik a feleségével. A feleség el akar válni, ekkor döbben rá a férfi, hogy mit veszíthet. A férfi kap az apjától egy naplót, amelyben az öreg leírja, hogyan hódította vissza 30 évvel ezelőtt a feleségét.

Balthazar Creative Commons License 2010.12.11 0 0 2104

Kb 20 éve láthattam.

Új házba költöznek valakik, a környéknek vagy a birtoknak az a neve , hogy Gipsy seccle.

És nagy rejtélyes dolgok történnek.

Majd a végén  kiderül, hogy egy elektronikusan záródó medencefedél alá zárt be valakit a férfi, aki így megfulladt.

Mi a címe?

szomory Creative Commons License 2010.12.11 0 0 2103

Szia Varbe.

Már készítem neked a filmet, nem sokára hozom a linkeket. Csak eredeti nyelven van meg és a minősége sem az igazi, de nézhető. Feliratot nem találtam hozzá, talán mások tudnak segíteni.

Előzmény: Varbe (2100)
Cole80 Creative Commons License 2010.12.09 0 0 2102

Azt a filmet én is láttam de a címe nekem se rémlik. Én úgy emlékszem a végére hogy egy négyzetrácsmintás magas földönkívüli ment el a gyerekhez és az vette el az erejét.

Törölt nick Creative Commons License 2010.12.09 0 0 2101

A filmre emlékszem, de sajna a címére nem. De hátha eszébe jut valakinek. Szerintem kínai és a 80-as évekből lehet, mert valamikor a 80-as évek végén (1989 ?) Szilveszter délután adta a tévé.

A kisfiú iskolába megy, és nem értik se a tanárok, se a többi gyerek, hogy miért visel kesztyűt, kérdezik is, de nem meri elmondani. Aztán játszani akar vele egy kislány,  kiabál, hogy "ne érj hozzám" de hiába, megrázza, és rohan a tanító nénihez, hogy megszúrta egy tűvel.

Aztán egyszer kiderül ez az elektromos dolog: az egy gyereket azzal gyanúsítják, hogy ellopott egy órát. A főszereplő kisfiú elmondja, hogy nem lopta el azt senki, hanem a kutya nyelte le. Először nem hiszik el, de odamegy a kutyához, és megszólal a zene.

Úgy van vége, hogy a gyerek elmegy a földönkívüliekhez, hogy vegyék el tőle ezt a képességet.

Előzmény: dansun (2096)
Varbe Creative Commons License 2010.12.08 0 0 2100

Sziasztok!

Az olasz Ottavio Fabri 1978-ban készített egy dokumentumfilmet "Sebességláz" címmel, (Speed Fever / Febbre della velocitá) a világ legfontosabb Forma 1-es versenyeiről. Megszólaltat benne híres versenyzőket, népszerű embereket, színészeket, és bemutatja a Forma 1 sajátos világát.

Ezzel a filmmel szeretném meglepni a Kedvesem karácsonykor. Gyerekkorában rengetegszer látta a moziban és nagyon nagy hatással volt rá. Ha valakinek megvan, vagy esetle tudja, hogy hol lehetne beszerezni, kérem írjon! Előre is köszönöm a segítséget. :-)

varbe77@gmail.com

ezsofia Creative Commons License 2010.12.06 0 0 2099

Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék, egy filmet legalábbis egy filmcímet keresek.

A film 2000 körüli, ha jól emlékszem lengyel. A történet röviden: 30-as évei elején járó féri reptéri raktárban dolgozik, a barátnője elhagyja, mert "döntésképtelen" a fiatalember. A férfi szülei nyugdíjasok, az apuka egész nap a tv előtt ül egy üveg sörrel és a kezében melegíti, hogy egy-egy buborék kijöjjön az üvegen és akkro a buborékot ki tudja jukasztani. Az anyuka szerint papa kezd megbolondulni. A fiatalember szomszédjába egy "furcsa" pár költözik, a férfi idősebb a nőnél, és arra kérik a fiatalembert, hogy miközben szerelmeskednek nézze őket. Ez így lehet, hogy egy kicsit kuszának tűnik, amit leírtam, de ha valaki esteleg tudja a film címét kérem segítsen!

köszönöm előre is!

zs

mue Creative Commons License 2010.12.05 0 0 2098

Sziasztok.

Van egy film aminek a cimét keresem.

Kb 2000-2003 körüli gyártásra tippelnék, talán skandináv, vagy holland, vagy belga, független filmnek tünö darab.

Tipus: misztikus, dráma, komédia (kis részben)

A történet egy fiatal párrol szol, akik egy erdei kis házban szállnak meg egy idösebb szakállas csávonál. A tulaj felajánl a feleségnek egy böröndnyi pénzt ha megtesz neki valamit, de már nem emlékszem hogy mit. Megkapják a pénzt, aztán történik valami szürreális, van egy patakpart is a ház közelében (ahol valamelyikük meztelenül fürdik?)

Ha vmelyik filmgurunak van tippje, megköszönném.

Üdv, MUe

neofrix baszmacs Creative Commons License 2010.12.04 0 0 2097

Sziasztok!

Egy rövid párbeszéd jár a fejemben. Megesküdtem volna, hogy a Napok romjaiban van, de tegnap megnéztem, és nem.

A helyzet nagyon hasonló. A férfi sok év után meglátogatja a nőt, akivel már rég össze kellett volna jönniük, de kihagyták. A nő lakásán vannak, talán a konyhában. A férfi mond valamit egy ott lévő tárgyra, de zavarában azt mondja rá, hogy az az izé... Elég kontrasztos, mert a férfinek valami köze van a nyelvhez: tanár vagy irodalmár. A nő nem segít a zavarán, hanem azt mondja: A tárgyaknak nevük van!

Tud valaki segíteni?

dansun Creative Commons License 2010.12.03 0 0 2096

...én azt a kínai filmet keresem, amiben a főszereplő kisfiúnak elektromos ereje van.
nem mai film, szerintem a 80as évekből van és azt sem biztos, hogy kínai, de biztos ázsiai családi film, mert a srácnak aranyos vágott szeme van.
az egyik jelenetben a buszon ülve a dugóban az ujjával zöldre váltja a lámpákat, a másikban meg láncot raknak a nadrágjára, hogy ne rázza meg a kispajtásait az óvodában. :D 

pozsoka Creative Commons License 2010.12.02 0 0 2095

Contact.

Előzmény: Törölt nick (2094)
Rézi01 Creative Commons License 2010.11.30 0 0 2093

Köszi. Már csak fhanszia nyelvet kellene megtanulnom.. :)

Előzmény: Zolcsi Baba (2092)
Zolcsi Baba Creative Commons License 2010.11.29 0 0 2092

Innen leszedheted ékes fhanszia nyelven; feliratot sehol nem találtam hozzá...

http://torcache.com/torrent/EE307B29A6219EBC85A3F6E07A85100F2E967B6C.torrent

Előzmény: Rézi01 (2087)
pacsuli Creative Commons License 2010.11.29 0 0 2091

nem, sajnos nem, azt ismerem, de ott egy nő tér vissza a tánckarba, ez meg egy pasi volt tutira. De azért köszi :)

Előzmény: Kipper (2089)
Rézi01 Creative Commons License 2010.11.27 0 0 2090

Köszi, de szerintem az kamus! Keresek tovább!

Előzmény: pobeda (2088)
Kipper Creative Commons License 2010.11.26 0 0 2089

Tánckar (A Chorus Line)?

Nem épp balett, de a sztori stimmel.

Előzmény: pacsuli (2086)
pobeda Creative Commons License 2010.11.24 0 0 2088
Előzmény: Rézi01 (2087)
Rézi01 Creative Commons License 2010.11.24 0 0 2087

Sziasztok!

Ebihal és a bálnák c.  1988-as filmet keresem. Remélem tud nekem segíteni valaki ebben, akár ha meg van neki, akár ha tud valami helyet, ahol megtalálom.

Köszi

pacsuli Creative Commons License 2010.11.22 0 0 2086

Sziasztok, hátha tud valaki segíteni!Keresek egy filmet - vagyis a címét -, amit kb nyolc éve láttam a tévében. Táncos film volt, modern táncokkal, a történetéből pedig csak annyi maradt meg bennem, hogy egy társulatról szólt, akik valami modern balettot próbáltak, és visszatér közéjük egy táncos, akit sokan nem fogadnak szívesen (mintha valami renegát társaság élén jönne, de ez csak halványan rémlik). Volt benne pár feszült jelenet a rendezővel, hogy most akkor hogyan is kell táncolnia. Ennyire emlékszem a sztoriból, csak a táncok maradtak meg bennem élesen.

A lényeg, hogy eddig biztos voltam benne, hogy Barisnyikov volt a főszereplő, de a neten felsorolt filmjeiben nem ismerek rá arra, amit én keresek. Pedig az arc, ami dereng, az övé, de valószínűleg tévedek.

Ha valaki emlékszik, minden segítséget köszönök! :)

mindenki senkije Creative Commons License 2010.11.15 0 0 2085

a 80-as évek elején volt 2 delta különkiadás a tévében

nem a szokványos delta, hanem ilyen "egész estés" dokumentumfilmek

az egyik a skorpiókról szólt

a másik pedig a gyermek születéséről (fogantatás stb...)

ezeket keresem

rémlik valakinek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!