Keresés

Részletes keresés

vwmarci Creative Commons License 2008.07.13 0 0 18528

Valami technikai hiba miatt csak a szövegem vége került be.

a lényeg:

SoDo-fotó

--Az Ön eküvői fotósa--

http://vwmarci.mlap.hu

vwmarci Creative Commons License 2008.07.13 0 0 18527

e-mail: foto.sodo@gmail.com
mobil: +3670/3041239

vwmarci Creative Commons License 2008.07.13 0 0 18526

e-mail: foto.sodo@gmail.com
mobil: +3670/3041239

Krisz_GII Creative Commons License 2008.07.13 0 0 18525
Sziasztok,

Egy új szolgáltatást szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Tavaly a saját esküvőnk kapcsán merült fel bennünk az igény , hogy mint fotós milyen köszönetajándékot adjunk a meghívott vendégeknek. Párom szerette volna a vendégeket egy az esküvőn Rólunk készült képpel meglepni. Azonban senkit nem találtunk a kollégák körében aki tudta volna vállalni (reális áron). Így 2008-tól az esküvői fotózás kiegészítéseként helyben (minilaborral) készített és nyomtatott Emlékkép-köszönetajándékokat is tudok készíteni. Amennyiben kérdés merülne fel, ne habozzatok megkeresni.

Üdv: Krisztián

www.eskuvo.emlekkep.com

G & O Wedding Creative Commons License 2008.07.11 0 0 18524
Valami különleges esküvői meghívót keresel?
Bridee Creative Commons License 2008.07.10 0 0 18523
A vőlegényem nem engedte, hogy én válasszam az alkalmi öltönyét az esküvőnkre :( Hála az égnek van ízlése. Pedig általában csak cipősoviniszta. Bár én is az vagyok.
messengerina Creative Commons License 2008.07.09 0 0 18522

OFF: a haverom szakács, egész nap a konyhában... Úgy könnyű megszokni, ha ki sem dugja az orrát :)

ON

A cicifixeket megnézem este mindenképpen. Ha tudok rendelni van kb 3 hete hogy megérkezzen. Az nem is rossz! :-)

Előzmény: Kiskukacka (18521)
Kiskukacka Creative Commons License 2008.07.09 0 0 18521

koszi mindenkinek a ruhara vonatkozokat - nekem jolesik ha mas velemenyt mond (meg akkor is ha azt mondja hogy te figyu, ezt talan nem kene)..

messengerina: hogy meg lehet-e szokni az esot? jajaja, egy ideig altathatja magat az ember, de en mint hivatasos napimado eleg nehezen boldogulok az utobbi ket nyaron (az elotte valo 4rol sokkal, de sokkal jobb elmenyeim vannak).

Mint rovid varoslatogatast mindenkinek ajanlom (mar csak a shoppinglehetosegek  miatt is!), es eleg olcson ki lehet fogni a jegyeket, pl a wizzairnel van nov3-8ra jegye 16ezer forintert (tokostol vonostol). De vege a reklamnak. (mindenesetre ha rendes melltarto kell... :))))

messengerina Creative Commons License 2008.07.09 0 0 18520

Köszi! Majd otthon meglesem az oldalt, mert a multi, ahol napjaimat töltöm, jól letiltja az oldalhoz a hozzáférést. :-(

Londonba két napra? Aaaaz kevéééés...! :) Még sosem voltam, de szeretnék egyszer körülnézni. Régen vonzott, de a sok eső miatt nem költöznék oda. Vagy de? Egy ismerősöm már második éve dolgozik kinn, azt mondja meg lehet szokni, sőt fel sem tűnik, ha esik. :-)

Ma beszélünk a dekoros hölggyel étterem dekor+virágok özöne ügyben. A csokorról vannak elképzeléseim, azt lesz a legkönnyebb lezongorázni. :-)

Előzmény: Kiskukacka (18519)
Kiskukacka Creative Commons License 2008.07.09 0 0 18519

Szia,

Probald meg ezt:

http://www.bravissimo.com/products/lingerie/dressing-up-solutions

a bravissimo ugyan nem tart boltot Pesten, de mivel nem sajat markakat forgalmaznak hanem masoket, otleteket adhat hogy honnan tudsz valogatni (pl Freya).

Ha biztos vagy a mellmeretedben akkor sztem nyugodtan rendelhetsz, es ingyenes a visszakuldes ha csak masik meretet kersz.

(vaaaaagy, konyorogd ki a parodtol egy ketnapos londoni utat es hajra shopping!!!)

Előzmény: messengerina (18517)
sagia Creative Commons License 2008.07.08 0 0 18518
Most találtam egy esküvői hagyományokról szóló írásban:
"Ha az ifjú pár valamelyik szülője az esküvőt már nem érhette meg, a menyasszonyi csokrot az esküvőt követő napon a sírra szokták helyezni. Az elhunyt így legalább lélekben jelen van."

Előzmény: Zsike1983 (18516)
messengerina Creative Commons License 2008.07.08 0 0 18517
Nekem pl visszagombolós (fix, gombbal vissza lehet csatolni a ruha hátuljához, hogy ne legyen hosszú) uszályom lesz. Ha nincs kiengedve, akkor normál szoknyának tűnik. Elmértem, mert januárban próbáltam és nem gondoltam bele mennyire lesz meleg augusztusban :) De túl fogom élni... :)

Kiskukacka, szerintem nagyon szép a ruha!

Zsike, szomorú a helyzet Anyukád miatt, biztos nem lesz könnyű, de gondolj arra, hogy mindig veled van és lesz!

Ami nekem viszont még kell: melltartó(k). Nagy méretűek és szépek. Voltam 1-2 fehérnemű boltban, de eee.... sehol nem találtam rá az Igazira. A ruha miatt pánt nélküli kellene, de nagy méretben pánt nélkül nem találtam. Vagy leszedem majd róla. Meg szép is legyen... Ehhe... :)
Zsike1983 Creative Commons License 2008.07.08 0 0 18516
Szerintem is szép ez a ruha . Tényleg vannak olyan lecsatolható uszályok, amik nem zavarnának tánc közben. Én is láttam már ilyet. Vagy még van egy olyan megoldás, amit most hallottam csak a barátnőmtől. Ő az esküvőn három ruhát fog viselni. Van egy menyasszonyi ruha, amiben férjhez megy, aztán van egy hasonló kinézetű táncruha, amiben táncol, így a ruha nem sérül, és van a menyecske ruha. De ilyenről még nem is hallottam. Állítólag valami új kollekció abban a szalonban, és ezért adják a táncruhát. Sajnos én már Anyukámmal nem tudom kiválasztani a ruhát:( Vagy lejön majd testvérem Budapestről, vagy barátnőmmel fogom. Sajnos Anya meghalt három éve, és eléggé félek,hogy sírni fogok az esküvőn,hogy ő már nem lehet ott:(...
Előzmény: Kiskukacka (18513)
sagia Creative Commons License 2008.07.08 0 0 18515

Szerintem szép! Meg mindig az a lényeg, hogy a menyasszonynak tetszen és Ő jól érezze magát benne. Ha Te idegenkedsz valamitől, akkor ne hagyd magad rá beszélni. Pl. az én esetemben a párom egész családja csili-vili menyasszonyi ruhát képzelt el és ezt megpróbálták rám erőltetni. Csak éppen azt nem értik, hogy az nem én lennék:))) De nincs választásuk, bele kell törödniük abba amit én választottam (meg az anyukám).

Az uszályról: láttam olyan ruhákat, ahol külön hozzá csatolható volt, és vannak olyan ruhák ahol felcsatolható és nem zavarja a táncolásban a menyasszonyt. Hogy ez mennyire kényelmes azt persze nem tudom. Nekem ilyen lesz, de nincs túl nagy uszálya, ezért szerintem nem lesz probléma.

Előzmény: Kiskukacka (18513)
messengerina Creative Commons License 2008.07.08 0 0 18514

Nálunk is így megy. :)

Viszont határidőt nem adtunk a válaszolásra, így most körtelefonok, köremilek mennek azoknak, akik már megkapták a meghívót (főleg család). Jó ötlet beleírni! 

Előzmény: KissMe (18512)
Kiskukacka Creative Commons License 2008.07.08 0 0 18513

neeem, neeem, mi meg anyira a tervezes fazisaban vagyunk csak hogy ihaj.

Ma este vesszuk majd meg a jegyeket hogy hazamenjunk, es akkor oktoberben majd meglatjuk hogy lesz-e lagzi 2009ben vagy nem.

Ha talalunk anyakonyvezetot aki hajlando idopontot adni juliusra oktoberben, akkor sztem meg azon a heten valasztunk is helyszint meg megrendeljuk a meghivokat. De ez csak terv...

Rogton ott borult az egesz,  hogy elmentem itt kint menyasszonyi ruhat probalni. Haaat majdnem sirtam, mert minden elado megrokonyodve kerdezte hogy hol az anyukam, miert egyedul jottem. Mondtam hogy Anya otthon van, ezert csinalok majd magamrol kepeket, amit megengedtek.

A ruha az Alfred Angelo (most mar tavalyi) kollekciojabol valo. Ugyanis en meg szombaton felprobaltam, es vasarnap mar nem volt fent a neten - vagyis levettek a kollekciobol es itt nem lehet berelni ruhat, csak venni.

Aldred Angelo

A ruha amugy egy 48as meret volt es ugy tuzkodtek ram a hatamon, vagyis az en 36-38as meretemben valszeg nem lenne ekkora mellresze (bar ki tudja???)

Nem mintha itt akarnek magamnak varratni ruhat ennyi penzert (ez pl kb 195ezer ft+a szoknya felvarrasa) de azert egy kicsit megis elszontyolodtam hogy mar nincs a boltokban.

Amugy egeszeben igy nez ki:

http://www.alfredangelounitedkingdom.com/Collections/ProductDisplay.aspx?productID=d358bdd3-fed3-42be-bbb5-71f975d3c221&categoryID=0fb8d3ca-5030-43bb-9e1b-90ffb001ae14&pg=0

Ah, ra se rants hogy nincs kedved. Innen mar nagyon ugysincs visszaut - gondolom. Az aramlat vinni fog (remelem)! :D

Amugy mi a velemenyetek a ruharol? En nem szeretnek fix uszalyt, mert kulonben nem tudom majd ropni a tancparketten, de a bevonulasnal mindenkeppen szeretnek valami lepedot magam utan...

Előzmény: Zsike1983 (18509)
KissMe Creative Commons License 2008.07.08 0 0 18512
Van egy javaslatom. Készítsetek egy "meghívottak, B lista" című névjegyzéket! Ebbe olyanokat írjatok, akiket most azért nem hívtok, mert már nem férnek bele az éttermi/anyagi keretbe, de szívesen látnátok őket. Így - ha lemondás történik - nekik még tudtok szólni, és elég mondjuk 3 héttel hamarabb értesíteni őket, elvinni, elküldeni a meghívót. Meghívó mindenképpen kell nekik, és semmiképpen se mondjátok, hogy "titeket azért hívunk, mert X. bácsi és Z. néni lemondta a részvételt".

Nálunk úgy volt, hogy sok-sok közvetlen rokont hagytunk ki első körben, és teljesen nyugodtan, a lagzi előtt két hónappal elkezdtük kivinni a meghívókat az előre összeállított lista alapján. Mindenkinek elvittük, gondoltuk, el is jönnek, mert miért ne jönnének? És volt olyan, aki előtte 1 hónappal, de olyan is, aki előtte 2-3 héttel szólt, hogy nem tud jönni. Ekkor folyamatosan pótoltuk a létszámot, mentünk másokat - akik eszünkbe jutottak - meghívni, de kapkodtunk, mert már sietni kellett, közeledett az időpont. Volt olyan rokon család, akinek csak 3 héttel hamarabb szóltunk, és pl. a feleségnek nem volt egy rendes ruhája, valami kötött-szerű pulcsiban és szövetszoknyában jött el a vacsorára/buliba.
Előzmény: Kiskukacka (18506)
sagia Creative Commons License 2008.07.08 0 0 18511

Nekünk szeptemberben lesz az esküvőnk és a múlthétre elkészültek a meghívók. Közeli családtagoknak, meg akkikkal találkoztunk már oda is adtuk. De egy elég munkás dolog azéthordani a meghívókat.:))

Mélypontról: Az éjszaka én is össze-vissza álmodtam az esküvőről. pl: nem voltak kész a koszorúslányok, nem volt meg a szirom szoró kosaruk, meg hasonlóak. :))) Szóval vannak mély pontok, föleg ha az előkszületeket ingatlan vásárlással is füszerezi az ember.

Előzmény: rrroka (18510)
rrroka Creative Commons License 2008.07.08 0 0 18510
holtpont nem volt. :) az esküvőhöz mindig volt kedv, a _szervezésétől_ néha elment...

mi egy hónappal előtte adtuk oda személyesen a meghívókat, de addigra szóban mindenkivel meg volt beszélve. jó, mondjuk a kiosztás elhúzódott volt,a ki utolsó héten kapott, de annyi dolog van már akkor h nem tudtuk összehangolni a talit.
Előzmény: Zsike1983 (18509)
Zsike1983 Creative Commons License 2008.07.08 0 0 18509
Szia

De jó, már a meghívónál jártok? Mennyivel előbb kezdjük el azt is rendelni, meg osztogatni szerinted? /szerintetek? . Ma kicsit fura hangulatom van, nincs kedvem az esküvőhöz. Nem tudom megmagyarázni miért. Nálatok is volt holtpont?
Előzmény: Kiskukacka (18508)
Kiskukacka Creative Commons License 2008.07.07 0 0 18508

az RSVP-re van valami szebb, magyarosabb kifejezes?

Megse irhatom ra hogy

Reszveteli visszajelzes hatarideje Julius 1 (nem visszajelzes nemleges valasznak tekintheto! Az adott napon jegyeket mar nem ertekesitunk, de termeszetesen emelt menyasszonytanc dij elleneben meg beszelhetunk a dologrol)

;)

Előzmény: kisedo (18507)
kisedo Creative Commons License 2008.07.07 0 0 18507

hello, sztem nem bunkóság. csak tapasztalatom szerint nem veszik túl komolyan a vendégek. én is ráírtam, de csak 1 pár szólt, h nem jön. remélem, h azért nem volt több telefon, mert mindenki más eljön.  :D

a biztonság kedvééért a végleges létszám leadása előtt mi végighívunk mindenkit a héten/jövő héten...

Előzmény: Kiskukacka (18506)
Kiskukacka Creative Commons License 2008.07.07 0 0 18506

bunkosag az hogyha rairom a meghivo ajlara hogy RSVP julius 1-ig (mondjuk egy Augusztus 15-i eskuvohoz)?

Mert en ilyesmin gondolkozom. Ha idoben tudom akkor meg az etteremmel is le lehet zsirozni hogy kevesebben jonnek es hogy kevesebbet szamoljanak, nem?

Előzmény: messengerina (18505)
messengerina Creative Commons License 2008.07.07 0 0 18505

Nálunk is így van, lesz. 2 féle meghívónk van, az egyiből kihagytuk a vacsorás részt. Az étterem is véges befogadóképességű, így vannak, akik már csak a szertartásra jönnek. De őket is ugyanolyan szeretettel látjuk, mint a többieket, de kellett egy határt húzni.

Amit utálok, az meg az a rész, hogy vannak olyanok, akiket meghívtunk a vacsorára, de képtelenek visszaszólni, hogy jönnek-e. Pedig lehet, hogy ha nem,  akkor olyan barátot, ismerőst el tudnánk hívni, aki eredetileg nem fért e kertbe, de hely felszabadulván viszont jöhetne. Szóval ezt sem könnyű lezongorázni.

Más esküvője esetében én is úgy vagyok vele, hogy örülök, hogy ha a szertartásra meghív, engem azzal is megtisztel, hogy gondolt rám, de nem  várom el a vacsit. Ezen tényleg kár megsértődni.

Előzmény: Zsike1983 (18499)
rrroka Creative Commons License 2008.07.06 0 0 18504
mi ezt úgy oldottuk meg, h csak azokat hívtuk meg akiket a lagzin is vendégül akartunk látni. nem is nagyon volt olyan akit csak szertartásra hívtunk volna, de végül volt egy vagy két ember, egyik anyukám barátnője, akinek két beteg fia van és azt mondta, h ő sose lesz esküvőn, a mienket megnézné, ha lehet... elég szívbemarkoló kijelentés.
Előzmény: jucus84 (18496)
rrroka Creative Commons License 2008.07.06 0 0 18503
mi a töményet úgy intéztük, hogy tesómnak volt nagykeres ismerőse és elhozott sok italt "gabinba", ami azt jelenti, ha bontatlan üvegeket visszaveszi és csak ami fogy azt kell kiperkálni.
mire ideért érdre a nagyautójával (hűtős) szétdurrant egy litere vilmos meg egy red label johny walker. majdnem sírtam... :D
ha jól emlékszem volt vagy 3 l jager, 3 l unicum, 2 l vodka, 2 ü johnny, 2 l vilmos, konyak, meg krémlikőr, meg vagy 5 üveg martini-féle és campari. ebből nem fogyott el minden, csak ugy 2/3-a az 55 emberre, akikből kb. 15 nem ivott (gyerek v. vezet), 15 meg nagyon. :DDD
Előzmény: messengerina (18487)
jucus84 Creative Commons License 2008.07.05 0 0 18502

Köszönöm a segítséget.Én is erre gondoltam.Egyéretlmű így a meghívó.És reménykedem benne,hogy senki sem fog megsértődni.

KissMe Creative Commons License 2008.07.05 0 0 18501
Ilyenen szerintem ne agyalj. Ki kell hagyni az "és az azt követő vacsorára" részt. Ennyi. Én is kaptam már ilyen meghívót, semmi sértődés nincs belőle.
Nálunk mondjuki kétféle meghívó volt, mert a polgári és a templomi szertartás után állófogadást adtunk, azaz volt egy kis kaja, pia, kávé, svédasztalos jelleggel. Akiket nem akartunk/tudtunk vacsorára meghívni, azoknak a meghívójában az volt, hogy "és az azt követő állófogadásra".
Zsike1983 Creative Commons License 2008.07.05 0 0 18500
Nászajándéknak végre sikerült egy kis dolgot vennem. A lány részére vettem egy szép arany fülbevalót, plusz közös részre egy vicces könyvecskét. Még a fiúnak kell vennem valamit, plusz egy képeslapba rakok pénzt is. Már a képeslap is megvan. Egyedül a fiú ajándéka hiányzik.... :(
Zsike1983 Creative Commons License 2008.07.05 0 0 18499
Szia

Mi jövő héten szombaton megyünk az egyik barátnőm esküvőjére. Olyan meghívót kaptunk, amiben az a rész ki volt hagyva. Úgyhogy egyértelmű volt. De nem vagyok mérges, mivel mostanában elég ritkán találkoztunk, kicsit szétszéledtünk. Azóta találkoztunk is, és elnézést kért, de mondtam, hogy megértem , meg állítólag betelt az étterem a rokonsággal, plusz akiket elhívtak még. Ennyi a lényeg. Aki ezen megsértődik....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!