Elírtam ezt a 139-es kommentet, olyan lett mintha ISKOLA vonatkozású helyett, inkább JAVÍTÓINTÉZET topicba szántam volna, lehet be is zártam ezt a helységet ezzel, azóta nem ir SHENKI.
Makarenkó- t ..most guglizom, nem most hallok róla előszőr, de a nevén kivül SHEMMI -t nem tudok róla, azaz már ..olvastam 10 sort.
- S ebből a 10 sórból annyit leszürtem, hogy, jó vagy rossz, de hát azok az idők elmúltak,akkoriban nem a kigyúrt apukákkal volt gond, ilyeneknemis vóltak, inkább a vastagpénztárcás apukák gyerekei zakatóltak, lényeg hogy akkor se volt minden se szép, se jó..
Követelek tőled, mert tisztellek. Makarenko híres mondása
-de most már tényleg, szerintem, csak a high tech segít.
Amit én eddig láttam sokkolót nem valami nagy cirkusz, lehet ha felkészületlenül ér, vagy gyenge a páciens bepisál de itt videókon a fiúk viszonylag könnyedéb játszadoznak vele, ezenkivül börtönlegendákból hallottam hogy ott tényleg volt megfélemlítő ereje, de ezzel együtt a felügyelők inkáb a szórakozós felelemkeltést gyakorolták e-sokkolóval, csak viccből sokkalták a fogvatartottakat, mert ha valami komolyabb volt akkor tudjuk, vannak módszereik,s ezek régebbi hírek.
Nem tudom, valszeg vannak erősebb sokkolók is amt te mondasz..
KB 5 évig tartott, sose próbáltam ki, csak itthon 1x megijesztettem egy kiskölyköt, nem szándékosan, a srác, öt, hat éves kisfiú kint volt a konyhában és én a szomszédos szobában sütöttem el a sokkolót, a gyerek elg rendesen megjedt, szégyeltem is magam, de mégis egy ez is egy experince.
Aztán öt év után már nem tartott az akuja, két három naponta kellett volna feltölteni és elajándékoztam valakinek aki nálam is amatőrebb.
FILMEKET nem nézek,se amcsi se mást. de a pofont továbra is megfelelőnek tartom, esetleg lehet variálni némi boksszal, júdó & karate is belefér.. és a mai világban tényleg a technikát sem lehet kihagyni, még a rendfenntartás iparból sem, ide is kellene, a high tech -ből is valami, csak hogy ne legyen lemaradás.
Valami rendőrörs volt ahova bevittek egy delikvenst és be akarták törni az örs kapuját
Amikor rend lett azzal védekeztek a cigányok hogy csak kopogtattak a kapun. Nem emlékszem már a falu nevére
Sok-sok éve ellopták a robogómat amit a körzeti megbizott megtalált Tiszaizén, hogy a Gazsi motorozik amikor kilóg a segge a gatyábol
Elmentünk a motorért és eldumáltunk a körzetivel
Elvállaltam ezt a helyet mert támogatták az iskolámat és más előnyök is voltak
Elsőre tiszteletemet tettem a vajdánál, aztán a következő kocsmai vitánál kiosztottam egy óriási pofont és rend lett. A zsaru sem volt alkatilag egy piskóta, de a lényeg a vajda "védelme" volt
szóval az igazi, valamit is érő sokkoló legalább húszezer voltos, és olyan ívet húz, amely az ügyfél testében némi görcsöt okoz...rossz esetben összepisálja magát, esetleg a másik záróizma is elengedhet...
A pótszerelés az, amit a telefonhoz lehet erősíteni, ez a teló feszültségét megemeli legalább húszezerre, na ekkor lehet vele hadonászni...
Az amcsi filmekben szeretik használni...ott nem lacafacáznak...
Ha ez itt beválik, akkor a vastagnyakú apukákon kell először bemutatni...
Asszem ikább a piacon vásárolható kínai sokkoló is jobb(és négy tartós AAA elemmel működik)...ez már földhözveri az ügyfelet, ha ügyesen alkalmazzák..
Amúgy a fene megette ha már erre szükség lenne...marada határozott pár száz pofon..
Nagyon remélem, hogy a rendőrségen mindere felkészítik az őröket.
Amíg lesz rá kapacitás, amikor már nem lesz, jöhet a (iskola, vagy..akármilyen..) hadsereg, ez lesz a váltás, volt még ilyen, és nem is ritkán, magyarúl: MILICIA.
De hogy ez is az is meglegyen valóban 1 kicsit sok áram kellene, a sokkoló nem tudom felmérni de gondolom nem fogyaszhat keveset, főleg ha még használni is szeretnénk..
Nagyobb aksira már egy járművet is rá lehet kötni..:)
pót-szerelés..az mi ?
Mondom, lassan kell hozzá 1 kocsi..vagy 1 mini helikoper.
Mogyorofa palca mar regen nem.volt, a nadpalcat isar az otvenes evekben is betiltottak, ezert aztan szegeny tanarok.kenytelenek voltak fejes vomalzoval verni a diakpkat, es kb harminc centis normal vonalzoval osztani a kormost. Van egyaltalan meg vonalzo az iskolakban? Mert okosmobillal eleg nehez vermi a diakokat
az elképzelésed nem rossz...csak a hiba ott van a szakrajzon, hogy ha egy sni-s nehézsorsú cigánygyereket hangos szóval megdorgál a mai "pedellus", már az óra végén ott áll a kiscsalád az iskola előtt teljes lincshangulatban. Ugyanis a cigányság nagyon jól fel van világosítva a készülő rendfenntartó jelenlétre..
....ha másért nem, hát balhéból megkóstolják a szerencsétlent...