Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.20 0 2 1087

És később sem gondoltad, h butaság volt nem megbocsátani neki? Hm?

Előzmény: Anyóca99 (1084)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.20 0 3 1086

Nem okítják külön a nőket Amerikában sem, csak van egy-két ilyen tanfolyam amire elmegy néhány ostoba önbecsülés nélküli nő, a tanfolyam vezetői meg ezt használják ki a pénzcsinálásra. Itthon is van egy két pasi és nő, aki azt tanítja a nőknek, hogy hódoljanak be a férjüknek, alázkodjanak meg a férfiak előtt.  

Előzmény: Abszolút Igazság (1081)
cyr45 Creative Commons License 2018.12.20 -1 2 1085

Marhaságot írtál, a Trabi nem alvázas, hanem önhordó volt! :-))  Alváza a Warnyúnak volt.

Előzmény: dos48 (1082)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.20 -1 4 1084

Nem derült ki . Pedig volt rá 6-7 évünk  mire összeházasodtunk .... gyerek-szerelem volt . Nálunk az volt a baj , hogy apuka nagyon kényelmes volt ... amolyan Pató Pál . Rajta múlik , ítéletnapig laktunk volna szoba-konyhában .

Mer' elég az hármunknak ....(akkor még a fiam csak kósza gondolat volt) .... vegyünk inkább autót előbb ! 

Nekem meg a lakás , az otthon fontosabb volt . Lábunk volt , vonat/busz volt , mindenhová el lehetett jutni .

Meg ilyenek ....  Eccercsak' meguntam a tesze-toszaságot , oszt'  jól  "megerőszakoltam" apukát .:-)))

Aztán annyira jól érezte magát a 2,5 szobás új építésűben , hogy kénytelen volt belátni , nem volt rossz döntés .

...és ez így valószínűleg kényelmes volt neki , mert szépen rám maradtak a komolyabb döntések .

Még amikor beleszeretett a kolléganőjébe , akkor se tudta eldönteni mit szeretne . Várjak ... majd ki fog belőle szeretni , mert engem is nagyon szeret .... mondá ő .  Há' vártam ... vagy 2-3 hónapot  (mer' egy hülye vagyok/voltam) , aztán bedurciztam és beadtam én a válópert . Ő meg még vagy egy évig visszajárt  virágcsokrokkal  beszélgetni .... mert már kiszeretőben volt , és bánta az egészet .  Há' így járt . Meg én is . :-)))

dos48 Creative Commons License 2018.12.20 -1 0 1083

De van aki megbukik azokon a tanfolyamokon aztán a liftben pofozza a pofáját dagadtra a váláshoz. :))))

dos48 Creative Commons License 2018.12.20 -1 1 1082

Tudod, az elején még estire jártam a Kandóba meló után. De hogy legyen plusz, hajnali fél háromkor

meló előtt kimentem a Nagyvásárcsarnokhoz és két fix, virágos ügyfelet kifuvaroztam a virágaival a

standjához. Előtte alvázcsrét csináltunk egy elrohadt Trabanton hogy legyen kocsim, államvizsga

előtt és kirúgtak államvizsgáról mert nem készültem. Hát osztán. Őszi vizsgaidőszakban átmentem a

Kandó másik kirúgottjával, egy vietnamival együtt.  Úgyhogy nekem ne magyarázzon senki hogy

mitül ityeg a fityeg.    :))))

Előzmény: Anyóca99 (1080)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2018.12.20 -2 3 1081

És nem derült ki a házasság előtt, hogy az jelölt nem egészen alkalmas a családfői szerepre?

Az már régen rossz, ha kényszerűségből kell beállnod a helyére.

De az tényleg megvan a nőkben, hogy minden apró vackot kontrollálni akarnak az életben. Amerikában már külön tanfolyamokon okítják őket, hogyan kell visszanyesegetni ezeket a hajlamaikat és elviselhető feleségként funkcionálni :-)

Előzmény: Anyóca99 (1072)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.20 0 3 1080

"Aki nővel teljesen közös kasszán van az hülye."

Nem kéne' túlzásokba esned ! Amikor két szerelmes ifjú ember össze kerül , a legtöbbnek csak annyija van , aminek örül , ha szelel .  No azt a keveset nyugodtan összetehetik . Aztán ez szokássá lesz , mert akkor még mindenről közösen akarnak dönteni . Pláne ha  egyiknek sincs a fizetésén kívül külön pénze . Ha meg mégis  (vagy később úgy alakul) , azt is meg lehet beszélni . Ez a különpénzes' dili csak nektek férfiaknak fontos , mert ettől többnek képzelitek magatokat . 

"Nem a közös élet finanszírozásáról van szó, hanem a döntési jog birtoklásáról.     :))))"

Birtoklás ... aha ... meg az egó . Mondom én ... :-D

Drágaságom ! Egy normális nő (aki nem az anyagiakat becsüli legfőképp a társában) , az magasról tesz a dugipénzetekre . Ettől eltekintve persze élvezi , ha neki is van belőle haszna (naná ..:-D ), de nem becsüli többre miatta a pasit .

Előzmény: dos48 (1076)
dos48 Creative Commons License 2018.12.20 -1 0 1079

Iiiiiiigen!   Kösssz.     :))))

Előzmény: cyr45 (1077)
dos48 Creative Commons License 2018.12.20 -1 0 1078

Más az együttélés normális húsz éve és más amikor húsz év után összedüledezik az egész.   :)

Egyébként is, a két őrangyalom műve volt. Összekerültem azzal, akinek az orvosnő ismeretsége révén

az utolsó percben bekényszerítettek egy életmentő angioplasztikára, majd rá húsz évre ennek az

esetnek a folyományaként dettó az uccsó pillanatban szinte az utcáról beesve másnapra megcsináltak

ugyanazon a visszaszűkült koszorúér-szakaszon egy stuntbeültetést. Ha nem hagyom ott a ribancot

akkor 48 évesen feldobtam volna a talpam. Képzeld csak el ahogy Dos papi rongyol az ótójával, aztán

egyszer csak nyissz, vége, az ótó meg csak megy tovább, hiába sikítozik előtte a Lédi hogy gá-gá. :))))

Előzmény: Törölt nick (1070)
cyr45 Creative Commons License 2018.12.20 -1 3 1077

Táncsics + Saint-Exupéry :-))

Előzmény: dos48 (1069)
dos48 Creative Commons License 2018.12.20 -1 0 1076

Neki is megvolt a fizetése meg nekem is. Azt úgy ahogy volt, hazaadtam háztartásra. Csakhogy nekem

a szervizes meló saját gk használata meg a mellékfoglalkozású ev. tevékenység + a műszaki cikkek

seftje amit hozott, azt én döntöttem el hogy mire menjen. Autóvásárlástól a nyaralásig, bútortól a

lakásfelújításig mindent én fizettem. Aki nővel teljesen közös kasszán van az hülye. Nem a közös élet

finanszírozásáról van szó, hanem a döntési jog birtoklásáról.     :))))

Előzmény: Anyóca99 (1074)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.20 -2 2 1075

És az ilyen pasas el is hiszi magáról, hogy verés után majd a nő szerelemből meg tiszteletből fogja széttenni neki a lábát és szolgálni őt. 

Előzmény: Anyóca99 (1073)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.20 0 3 1074

"...anyagilag pedig függésben tudta tartani a párjait ..."

De csak mer' náladnál képzetlenebbeket választottál ? Vagy a szakmai keresettséged okán ? 

Előzmény: dos48 (1066)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.20 -1 4 1073

No az ilyen 8 napon túlgyógyultató pasassal éljen az , akinek két anyja volt ! 

Menekülni kell tőle , de pánikszerűen !

Nem mondanám , hogy nincsenek hülyenők' , de veréssel nem fognak kigyógyulni a hülyeségükből , csak jobban megvadulnak .

Előzmény: alaptalan (1063)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.20 -1 3 1072

"Viszont olyan nő nincs aki ne irányító pozícióra törekedne..."

Pedig van .

Legalábbis én nagyon szerettem volna , ha nem kell átvenni a család irányítását . De még másodszorra se volt szerencsém .

Mer' mit tehet az emberlánya ha a hímnemű egyed ugyan szeretne irányító macsó lenni , csak nem alkalmas rá ?

Beáll a helyére .

Előzmény: dos48 (1059)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.20 -1 2 1071

Igen, tudjuk, hogy vannak olyan "értelmes és normális" nők, akik imádják, ha a férfi egy makarenkói pofonnal bekussoltatja őket. :)))

Előzmény: dos48 (1067)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.20 -1 2 1070

Kérlek, hogy ne meséld el újra, hogy hogyan lépett le mellőled az asszony, aki annyira de annyira tisztelt téged! :)))

Előzmény: dos48 (1066)
dos48 Creative Commons License 2018.12.20 -1 1 1069

Azé a nő aki megműveli!  És megszelídíti, persze felelősséget vállalva a szelídítés után érte,

hol affrancba is olvastam én ezt hogy idézni tuggyam...   :))))

Előzmény: Törölt nick (1065)
dos48 Creative Commons License 2018.12.20 -1 0 1068

Ja, alaptalanra kitérve a kevés normális férfibül vele együtt kettő is van itt a topikon.      :))))

Előzmény: Törölt nick (1065)
dos48 Creative Commons License 2018.12.20 -1 2 1067

Látodmilyen hülye vagyol, nem minden nő olyan (férfiszemmel nézve) kerülendő istencsapása mint te. :)

Előzmény: Törölt nick (1064)
dos48 Creative Commons License 2018.12.20 -1 0 1066

Nézd, én mérnökember vok aki mindíg el tudott igazodni mindenben és mindenen. Műszakilag még

inkább, anyagilag pedig függésben tudta tartani a párjait teljesen természetes módon. Nekem nem

köllött megjátszani semmit, én automatikusan kaptam azt a tiszteletet (mindenhonnét) amit a

nyúlbélák nem tudnak megszerezni ha a nyelvüket térgyig lógatják is. Úgyhogy legalább egy ilyen 

férfi biztosan van a világon.      :))))

Előzmény: Törölt nick (1061)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.20 -1 2 1065

Tőled nem meglepő, hogy a nők megverését propagálod. 

Mellesleg, ha a nő erőszakoskodására erőszakkal válaszol a férfi (vagy fordítva), akkor semmi keresnivalójuk egymás mellett, mert a két állati szinten lévő embernek nem lesz jó élete együtt. 

Előzmény: alaptalan (1063)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.20 -1 2 1064

Magyarán, egy makarenkói pofonnal bekussoltatod és terrorban tartod. Az a nő is hülye, aki egy ilyen arrogáns bunkóval marad ezek után. 

Előzmény: dos48 (1062)
alaptalan Creative Commons License 2018.12.20 -3 1 1063

aranybóbitás keselyűmadaram, a cél csak annyi,  hogy anyuci tudja, hogy ki hány kiló!

Mert egy kellően nervőz hülyepics a legjámborabb kanállatból is képes idővel kihozni a tomboló vadkant, csak készüljön  fel rá, hogy ilyenkor nem ritka a 8 napon túl gyógyuló!

Előzmény: Törölt nick (1060)
dos48 Creative Commons License 2018.12.20 -1 1 1062

Pontosítsunk.  Először is válaszerőszak, másodszor pedejglen nem bekussoltatás hanem precedens.

Precedensértékű, tájékoztató jellegű makarenkói frász amely megmutatja hogy apus nem tűri

a női nem ilyetén irányú kilengéseit. Némi mosolyszünet után édes a kibékülés és még jobb

a szex, de a tanulság örökre ott marad a hirtelenkezűvé vált hölgy emlékei mélyén.  :))))

Előzmény: Törölt nick (1060)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.20 -2 2 1061

Természetes hogy felnézni csak mindenhez értő, mindenben döntésre

képes, energikus pasasra lehet.

Na ilyen férfi a világon nincs. Megjátszhatja a férfi, de akkor nem energikusnak nevezik, hanem okoskodó arrogáns kispöcsnek. :))

Előzmény: dos48 (1059)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.20 -3 1 1060

A női erőszakra erőszakkal válaszolni, az egészen más dolog, az az

egész későbbi felállás meghatározója. Persze csak akkor ha valaki nem akar pincsikutya lenni

az asszony rigolyáit békésen tűrve.  

És mi célja a férfi erőszaknak? Csak nem az, hogy örökre bekussoltassa a nőt? 

Előzmény: dos48 (1057)
dos48 Creative Commons License 2018.12.20 -1 1 1059

Nem kizárólagosságra utaltam.  Természetes hogy felnézni csak mindenhez értő, mindenben döntésre

képes, energikus pasasra lehet.  Viszont olyan nő nincs aki ne irányító pozícióra törekedne és ha

ebben engednek neki akkor először hisztérikává válik, azután meg már az említett férfierények

csodálata is elenyészik. Szerencsétlen kanállat még cekcuálisan se lesz megfelelő mert egy teszetosza

kandúrral még a szex se jó. Valami férfiasabb után köll nézni.    :))))

Előzmény: Anyóca99 (1058)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.20 0 2 1058

Az a feneség , hogy a tiszteletet nem lehet "lerendezéssel" kiharcolni . Ki kell érdemelni .... és megtartani sem árt .

Előzmény: dos48 (1055)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!