Éppen a legfőbb ideje ennek a topiknak is. A szemeink előtt bontakozik ki a jövő, férfiak tömegei kezdenek rájönni hogy manipulálják őket a nők, hogy át lettek verve, hogy boldogtalanok, hogy a mai modern nőknek nem lehet megfelelni. Hogy túlárazottak, hogy elképesztő igényeik vannak, hogy megcsalnak. Hogy egy rántottát nem tudnak tisztességesen elkéeszíteni. Hogy a feminizmus harmadik, agresszív hulláma teljesen átmosta az agyukat.
Egyértelmű a válaszreakció : A nők bojkottja! Megvonni tőlük a figyelmet és a támogatást.
Nem okítják külön a nőket Amerikában sem, csak van egy-két ilyen tanfolyam amire elmegy néhány ostoba önbecsülés nélküli nő, a tanfolyam vezetői meg ezt használják ki a pénzcsinálásra. Itthon is van egy két pasi és nő, aki azt tanítja a nőknek, hogy hódoljanak be a férjüknek, alázkodjanak meg a férfiak előtt.
Nem derült ki . Pedig volt rá 6-7 évünk mire összeházasodtunk .... gyerek-szerelem volt . Nálunk az volt a baj , hogy apuka nagyon kényelmes volt ... amolyan Pató Pál . Rajta múlik , ítéletnapig laktunk volna szoba-konyhában .
Mer' elég az hármunknak ....(akkor még a fiam csak kósza gondolat volt) .... vegyünk inkább autót előbb !
Nekem meg a lakás , az otthon fontosabb volt . Lábunk volt , vonat/busz volt , mindenhová el lehetett jutni .
Meg ilyenek .... Eccercsak' meguntam a tesze-toszaságot , oszt' jól "megerőszakoltam" apukát .:-)))
Aztán annyira jól érezte magát a 2,5 szobás új építésűben , hogy kénytelen volt belátni , nem volt rossz döntés .
...és ez így valószínűleg kényelmes volt neki , mert szépen rám maradtak a komolyabb döntések .
Még amikor beleszeretett a kolléganőjébe , akkor se tudta eldönteni mit szeretne . Várjak ... majd ki fog belőle szeretni , mert engem is nagyon szeret .... mondá ő . Há' vártam ... vagy 2-3 hónapot (mer' egy hülye vagyok/voltam) , aztán bedurciztam és beadtam én a válópert . Ő meg még vagy egy évig visszajárt virágcsokrokkal beszélgetni .... mert már kiszeretőben volt , és bánta az egészet . Há' így járt . Meg én is . :-)))
És nem derült ki a házasság előtt, hogy az jelölt nem egészen alkalmas a családfői szerepre?
Az már régen rossz, ha kényszerűségből kell beállnod a helyére.
De az tényleg megvan a nőkben, hogy minden apró vackot kontrollálni akarnak az életben. Amerikában már külön tanfolyamokon okítják őket, hogyan kell visszanyesegetni ezeket a hajlamaikat és elviselhető feleségként funkcionálni :-)
Nem kéne' túlzásokba esned ! Amikor két szerelmes ifjú ember össze kerül , a legtöbbnek csak annyija van , aminek örül , ha szelel . No azt a keveset nyugodtan összetehetik . Aztán ez szokássá lesz , mert akkor még mindenről közösen akarnak dönteni . Pláne ha egyiknek sincs a fizetésén kívül külön pénze . Ha meg mégis (vagy később úgy alakul) , azt is meg lehet beszélni . Ez a különpénzes' dili csak nektek férfiaknak fontos , mert ettől többnek képzelitek magatokat .
"Nem a közös élet finanszírozásáról van szó, hanem a döntési jog birtoklásáról. :))))"
Birtoklás ... aha ... meg az egó . Mondom én ... :-D
Drágaságom ! Egy normális nő (aki nem az anyagiakat becsüli legfőképp a társában) , az magasról tesz a dugipénzetekre . Ettől eltekintve persze élvezi , ha neki is van belőle haszna (naná ..:-D ), de nem becsüli többre miatta a pasit .
Tőled nem meglepő, hogy a nők megverését propagálod.
Mellesleg, ha a nő erőszakoskodására erőszakkal válaszol a férfi (vagy fordítva), akkor semmi keresnivalójuk egymás mellett, mert a két állati szinten lévő embernek nem lesz jó élete együtt.
aranybóbitás keselyűmadaram, a cél csak annyi, hogy anyuci tudja, hogy ki hány kiló!
Mert egy kellően nervőz hülyepics a legjámborabb kanállatból is képes idővel kihozni a tomboló vadkant, csak készüljön fel rá, hogy ilyenkor nem ritka a 8 napon túl gyógyuló!