.ondjuk en inkabb azt mondanam, hogy megvertek egy vendeget, aki veletlenul epp ujsagiro. Egyebkent ahol engem nem akarnak kiszolgalni, ott inkabb sarkon fordulok es megyek a masik husz meterrel odebb levo ettermbe. Egyebkent celszeru, ha a vendeg legalabb szazkilencven centire noveszti magat es szazhusz kilos, sokkal kevesebb atrocitas eri:-)
Bemegyünk a gyorsétterembe (lehet már későn), a pultnál, mielőtt kérnénk a kaját, a kiszolgáló figyelmeztet hogy már csak elvitelre lehet rendelni. Egy normális ember ezt megértve, vagy nem rendel és elmegy, vagy akkor elvitelre rendel. Ennyi. De mivel ebben a mocsokban már volt pár pohárral, no meg az indexeseket ismerve,... balhéra hajtott.
A vásárlók könyve nyilván ott volt kifüggesztve, nyugodtan írhatott volna bele. Nem tudom elképzelni, hogy ez ne így legyen egy kurva nagy forgalmú étteremben, ahol kibaszott sok a vendég, és panaszos is van napi tíz, meg ellenőrzés kéthetente.
Valószínűleg azt várta, hogy majd külön asztalnál tálalják neki, hellyel kínálják, hozzá kávéval, ásványvízzel, keksszel. Ezt így nem kapta meg, és kidobták.
Ez életszerű így. Ha akart volna beírni, írhatott volna. De ő nem beírni akart, hanem minden mást is követelt - ez megmagyarázna mindent.
Az ilyen szabózék egy olyan médiumnál dolgoznak, akik pl. az őcsényiek ellen gyűlöletet, megvetést keltenek, akik azt mondják róluk, hogy olyan ostobák, akik nem tudnak semmit a világról, és úgy félnek a "menekültektől", hogy nem is láttak még olyat (mintha a pestbelvár hikál látott volna már őcsényi polgárt...).
Nos, ezek az őcsényiek pontosan tudják, hogy hogyan tarolták le a migrácsok a vetést Ásotthalmon, és hogyan tarolták le egész Nyugat-Európát, és köszönik, nem akarnak kísérletet tenni, hátha náluk másképp lesz. És az ilyen szabózék telibeszarták az ő problémájukat.
Azt is telibeszarják a szabózék, ha másokat vernek meg pl. a cigányok.
És ha ezt nem is személyesen írta le a szabózé nevű hikál, akkor is az ő bandája ír ilyeneket, és ő nem hatrolódott el.
Ezek után igen ocsmány, hogy a saját sérelmével, 8 napon belül gyógyuló sérülésével azonnal házalni kezd ország-világ előtt, és félmillás sérelemdíjat követel egy pofon miatt valamelyik haverja alapítványának.
Én lehet, hogy sokkal jobban utálom az ilyen hikálokat, mint te. De nem vagyok hajlandó függővé tenni az ellenszenvemtől azt, hogy pl. joga volt-e a Vásárlók Könyvéhez vagy jogos volt-e erőszakot alkalmazni ellene. Jelen tudásom szerint jogtalanul tagadták meg tőle a Vásárlók Könyvét és jogtalanul verték meg.
Engem az egészben az érdekel leginkább, hogy beírhatott-e a Vásárlók Könyvébe vagy sem. Ahhoz ugyanis mindenkinek joga van, még egy ilyen szarkupacnak is.
Tehát a felvétel előtt már elmagyarázták neki... aztán gondolt egyet, elővette a kameráját, és újból az őrrel próbálkozott, ("Még egyszer" kijelentéssel indítva) hogy a videón legyen a történet. Ez abszolút gerjesztés. Hogy mi történt a felvétel előtt nem tudjuk.!
Sajnálni a legkevésbé sem kell egy ilyen ocsmány alakot. Viszont nem kell támogatni azt sem, hogy ne írhasson bele a Vásárlók Könyvébe és hogy megverjék akkor, ha arra nem szolgáltat kellő indokot.
Most nagyon nincs igazad. Szögezzünk le pár dolgot:
1/ Rendkívül utálom a liberális szennymédia ilyen hikáljait, mint ez az ocsmány buzi, drogos féreg.
2/ A drogos buzinak joga volt a vásárlók könyvéhez.
3/ A vásárlók könyvébe tett beírás után lett volna joga kidobatni az üzletvezetőnek a hikált.
4/ A biztonsági őrnek csak akkor lett volna joga fizikai erőszakot alkalmazni a hikál ellen, ha a drogos buzi féreg fizikailag veszélyt jelentett volna rá vagy valaki másra.