A szcientológia, mint vallás? Ne röhögtessél már. Csak nem odajársz? A jövedelmed egy része akkor kerül oda a katolikusokhoz, ha nyilatkozol az 1 %-ról. Evvel az erővel felhozhattad volna példának bármelyik egyházat, de a szcientológia nem egyház.
Az idézett mondatokban benne van (ezek szerint nem olvastál figyelmesen), hogy nem vallási hovatartozásról van szó, hanem a szcientológus oktatási rendszerről és nem olyan összegekről volt szó ami az állami pénzekből kerül oda. Ahhoz meg elég önteltnek kell lenni, hogy valaki azt feltételezze, hogy a katás jövedelem után befizetett adókból az eü.ellátásán meg a közvilágításon, esetleg a gyerekei iskoláztatásán túl másra is tellik.
Engem sokkal jobban érdekelne az, hogy hány olyan embert szippantanak be a szcientológusok, akik csak egyszerűen elmennek egy mlm-es tréningre.
Téged az érdekel, minket meg más. Ha érdekel valami járj utána. Kaszának, mint nagy mlm-trénernek helye van ebben a topicban. Ez érdekes amúgy onnan:
"Fontos megjegyzés: a tanácsadók felsorolása nem vallási hovatartozás alapján történik, és nem is értelmezendő úgy, hogy szcientológusnak nevezzük őket. Mindössze arra kívánjuk felhívni a figyelmet, hogy ugyanazt a vállalatirányítási rendszert oktatják, amelyet a szcientológia egyház is használ, illetve a nekik fizetett díjak egy része a WISE, mint közvetítő beiktatásával a szcientológia egyházhoz kerül bevételként (mivel a szcientológia egyház Hubbard összes művének jogtulajdonosa)."
Mint az előbb írtam szerintem hagyjuk ezt a kávéházat. Bárhová mentünk eddig gingergirl mindig utánunk jött és mindig ugyanezt csinálta. Nincs ennek értelme.
Kedves Fórumozótársak! Szerintem fejezzük ezt az MLM kávéházat be. gingergirl ugysem fogja abbahagyni a szokásost, és ennek így semmi értelme nincs. Bárhová mentünk eddig mindig utánunk jött. Én leléptem. Sziasztok.
Hülyeségeket beszélsz. Nem ismered gingergirlt. Téged is csak felhasznál a játékaihoz. Régebbi, dörzsöltebb " róka" mint azt gondolod. Te csak egy naiv balek vagy hozzá képest és ezt jó szándékkal mondom.
Érdekes te nem kérted, hogy vizsgáltassa ki magát csak javasoltad? Az biztos nem szabályellenes. Miért nem szemészhez küldted vagy kardiologóshoz, miért elmeorvoshoz?