Nem láttam, hogy ajánlotta volna. Személyes tapasztalatokról beszélt és azok is elővigyázatosan mellőzték a konkrétumokat az "alternatív hatóanyagokról".
Közvetve nem, de kritikai észrevétel vagy saját próba nélkül folyamatosan lebegteted a témákat ami sokakat ebbe az irányba tolhat. Mindig kellene az apróbetűs rész, hogy nem próbáltad, nem néztél utána.
Biztattam itt bárkit is bármire? Nem. Javasoltam bárkinek is, hogy utasítsa el a nyugati orvoslást? Nem. Javasoltam bárkinek is, hogy használjon gyógynövényeket? Nem. Javasoltam bárkinek is, hogy támogassa a keleti orvoslást? Nem.
Anyagi haszna a nyugati orvosnak is van pl" hálapénz," de most hagyjuk ezt. Ott van a hivatalos magánrendelés. Egy belgyógyász szakorvos ingyen fogad betegeket a magánrendelőbe? Minden betege gyógyultan távozik?
A véleményével az a baj, hogy egy idézetet beszúr és értően végigolvasva nem merül fel benne semmi kérdés. Minősíteni pedig azért lehet mert ő maga gyáva ahhoz, hogy ezeket saját kárára komolyan vegye. Ha másokat biztat az kártékony.
Ez jogi definíció és orvosi végzettséggel nem lehet valaki kuruzsló. Az persze könnyen lehete, hogy az orvostudományt nem helyesen vagy idejétmúltan alkalmazza, de ez nem az orvostudományt jellemzi.