Én rohadtul nem éreztem a bőrömön semmilyen fejlődést a gazdaságban. Ez is csak a kormanypropagandat képzeletben létezik.
Vannak olyan értékek, amelyek mentén szövetséget lehetne létrehozni. Különben nem olyan sürgős, van még bőven idő a választásokig. A Fidesz meg megy le szépen a lejtőn.
Engem húzzál ki az összefogásból. Nem létezik, hogy egy számomra rosszabb szedett-vedett bandára adjam voksomat. Hiteles új formációval pedig hét éve nem tudott előjönni az Orbánfóbok Világszövetsége.
Ez alatt a hét év alatt pedig a bőrünkön éreztük a gazdasági, pénzügyi fejlődést. Még ha sok mindenben nem is értek egyet a kormánnyal, elfogadható alternatíva nélkül csakis a Fidesz a választás.
Így is van meglepetés, nem gondoltam volna hogy Gyurcsány népszerűbb mint Botka. Úgy tűnik, Botka nem váltja be a hozzá fűzött balos reményeket, pedig mennyire hittek benne egészen addig, amíg be nem lépett a ringbe...
Több meglepő dolog is van rajta, pl. magasabb a Fidesz mint amit mostanában láttam, de a legfeltűnőbb az LMP, ilyen magas még soha sehol se volt. A Momo meg sehol?
Ez nem olyan rövid távon is káros dolog mint az arab és afrikai migránsok beáramlása, hiszen azok rövid úton tönkreteszik a gazdaságot és a közbiztonságot. Egy kínai bevándorlás meg akár fel is lendíthetné a gazdaságot.
Mégis ellenezném, mert szeretném hogy Magyarország maradjunk és nem ÚjKína.
Mikorra számíthatunk erre? Aztán vajon a választók elfogadnak-e egy szedett-vedett összetákolt, egymással is örök vitában lévő ún. "Orbán takarodj" pártot?
Ja, hogy te a hivatalosan, hivatalos papírokkal, legálisan jött üzletemberekre érted hogy Merkel féle migránsok??? :)))) Csórikám... éreztem én hogy tehetetlenségedben a kötvényeseket akarod illegális migránsoknak nevezni.
Soros csak a piszkos munkát végzi el azok helyett akik a háttérben akarnak maradni. Úgy van vele mint annak idején a zsidó vagyon összeírással. Semmi lelkiismeret furdalás; 'ha én nem csinálom, megcsinálja más'. Rá egy két évtizedre meg nagyon meggazdagodott.
Ha nem kedveled a Sorost, akkor nem kedveled. A spekulánsok(tőzsdecápák) alapból nem kedvencek, de amiket tett K-Európáért, Magyarországért, azokat elismerem.
Orbánnak kellett egy ellenség, mert össze kell zárnia a szavazóbázisának. Erre jó a Soros téma.
Legalább addig sem a Mészáros milliárdos lenyúlásain agyal a jónép.
Hivatalos kapcsolatba lépett a Fidesz a kínai kommunistákkal
Felvette a pártközi kapcsolatokat a Kínai Kommunista Párttal (KKP) Orbán Viktor, a Fidesz elnöke szerdán Pekingben, ahol fogadta őt Hszi Csin-ping (Xi Jinping), a KKP központi bizottsága politikai bizottsága állandó bizottságának tagja, kínai alelnök - jelentette a pekingi rádió.
Ez 2001-ben volt. Ha nem basszátok el közben a gazdaságot még igaza is lehetett volna. Persze ennyi muszlim agysebész és informatikus még így sem kellett vóna.
Egy meg nem nevezett Ázsiai országból telepítene embereket Magyarországra a kormány, hogy orvosolja a demográfiai problémákat, állítja Semjén Zsolt. Csizmár Gábor munkaügyi államtitkár azt állítja, nem hallott még ilyenről. Tíz évig nem kerülhetett volna nyilvánosságra az "A kormány migrációs stratégiája" című, januári keltezésű tanulmány, amelyet a KDNP szerzett meg. A dokumentumot bemutató Semjén Zsolt pártelnök a demográfiáról szóló parlamenti vitanappal egy időben tartott sajtótájékoztatóján a szöveget nem mutatta meg az újságíróknak, de azt állította, hogy benne olyan javaslatok fogalmazódtak meg, amelyek végletesen ellentétesek a magyar nemzet életérdekeivel, és a nemzeti kultúrával. Milliós import Semjén állítása szerint a tanulmányban hosszan taglalják, hogy milyen technikával lehetne Ázsiából, egy közelebbről meg nem nevezett országokból milliós lakosságot betelepíteni Magyarországra. A tanulmány a magyar lakosság akár 10 százalékát is ázsiai betelepítettekkel töltené fel.
A napokban vált ismerté a hír, hogy több mint 200 eu képviselő Soros Gyuri bácsihoz van bekötve és ezek közt jócskán akadnak néppártiak is. Nos itt a bizonyíték. Most már az is nyilvánvaló a vén szaros miről tárgyalt Brüsszelben a részeges haverjával.