Neked se a problémamentes albérlet nem tetszett, se a problémamentes kisház építése, se az hogy megcsináltasd a kibaszott 6 négyzetméteres kazánház tetejét.
Olyan nem lesz amihez nem kell pénz.
Ha nincs, DOLGOZZ.
Vagy ott rohadj el a romhalmazban, fizess ki havi 120 ezret fűtésre.
ha az Alapítványok kapnak közpénzt arra, hogy ingatlant vegyenek, aztán arra, hogy felújítsák, akkor a szegények miért ne kaphatnának ugyanerre közpénzt?
Csak úgy szólok millió pályázat van.
Persze úgy hogy bizonyos részét te is hozzáteszed!
Senki nem fog telekárnál többet adni (még kurva rendes ha megadja a telekárat!!!! mert ott még millióért bontani kell!!!!!), senkit nem érdekel a te problémád.
Ha eladod telekárért és elmész egy problémamentes albérletbe, még mindig előrébb leszel mint hogy nyakadon ez a rakás szar.
Esetleg ha van a telken hely, építs egy pici házat JÓ MINŐSÉGBEN. a többi meg le van szarva.
Esetleg, mivel elvileg óriási a telek, megosztani, az üres felét eladni és abból rendbetenni ezt a házat (bár én azt mondom nem érdemes rá egy fillért se költeni)
Nem hinném, hogy én pro izé hogy vegyék el az öröklés lehetőségét.
Összeolvasol mindent aztán kevered. Mennyivel jobb mint a jereváni rádió.
Azt nem tudom hogy konkrétan a saját házamról írtam e, hogy javítsa meg a kormány, de úgy általánosságban, ha az Alapítványok kapnak közpénzt arra, hogy ingatlant vegyenek, aztán arra, hogy felújítsák, akkor a szegények miért ne kaphatnának ugyanerre közpénzt?
De ez a téma tényleg a politikába való, a szegények topikjába.
"a visszafűtés több energiát igényel mint a hőmérséklet tartása"
amikor lakásban laktam és állítható fűtésszabályozó volt a radiátoron akkor úgy tűnt, bizonyos határok között ez igaz (pl éjjelre a konyhában és hallban, vagy ha elutaztunk 24 órára az egész lakásban 4-esről nem 0-ra hanem 2-esre levéve tűnt a legjobbnak a hatásfok és kényelem közti konszenzus)