Keresés

Részletes keresés

gregor45 Creative Commons License 2014.07.08 0 0 79

Az Euró túl élte a 2008as gazdasági válságot,úgy hogy az Euró megszilárdult.2-3 éve még az a pletyka ment hogy Görögország Spanyolország és Olaszország ott hagyja az Eurózónát de végül belátták,hogy Euró nélkül rosszabb lenne nekik!

tehát az EUró nem fog szétesni.

Törölt nick Creative Commons License 2014.07.05 0 0 78

Akik az angol nyelvű cikket jobban kedvelik talánlan róla anyagot az Independenten:

http://www.independent.ie/business/world/bank-of-england-reveals-secret-plan-for-euro-breakup-30398673.html

Törölt nick Creative Commons License 2014.07.05 0 0 77

Az angol jegybank is foglalkozott ezzel a kérdéssel. Rövid ismertető a témáról a DWN tolmácsolásában.

http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2014/07/05/geheimplan-der-bank-of-england-was-bei-einem-euro-crash-passiert/

Törölt nick Creative Commons License 2014.06.25 0 0 76

Jó ideje mér folyik a vérfürdő a világon. Szerencsére még nem Európai Unió területén fürdenek  így.

Tegnap nagyon leesett a Dubai részvényindex, lehet hogy ma se teljesít majd jobban.

2008-ban ez volt a válság akkori előjele. Ugyanígy ment, csak "pepitában".

II. Tahó Süsü Creative Commons License 2014.06.20 0 0 75

A linkre viszont érdemes ránézni, nem a konteo.mindmegdoglunk.eu.info-ra mutat, hanem a bbc-re.

Előzmény: Weishaupt (70)
II. Tahó Süsü Creative Commons License 2014.06.20 0 0 74

Kicsit kemény jóslat, de sajnos semmi nem garantálja Európa békéjét. Az igen, ha minden rendben van, akkor valószínűleg nem fog kitörni véres konfliktus, de a történelem tele van vérfürdőkkel, nem lehet addig hátradőlni, amíg nincsen hülyebiztos megoldás a béke fenntartására.

Az atombomba is kb így működik:

tetszőleges politikus: - Ó, szóval van egy bombánk amivel egy kattintásra városokat radírozhatunk le? Nagyszerű!

- Uram, ez a fajta bomba másoknak is megvan.

- Hű B+, az baj, mert én is meghalhatok, talán van békés módja is annak, hogy elrendezzük a konfliktust.

Az, ami ma Ukrajnában folyik, intő jel. Európa nem Disneyland. Attól, hogy most nincs kilátásban a vérfürdő, nem jelenti azt, hogy nem is lesz. Márpedig szerintem épp elég a figyelmeztető jel. Én elkezdtem a megtakarított pénzem egy részét (~30%) aranyba és ezüstbe rakni.

Előzmény: Weishaupt (71)
Törölt nick Creative Commons License 2014.06.20 0 0 73

Én ezt már régen tudom Elég figyelni a híreket. Ukrajna már rég abba fürdik. És ne legyenek illuióid hogy Európa megússza. Vért kíván a tőke, hogy több legyen a profit.

Előzmény: Weishaupt (71)
Törölt nick Creative Commons License 2014.06.18 0 0 72

Úgy látom a központi bankok a részvényekre, részesedésekre szavaznak.

Egy hír erről: http://omfif.createsend1.com/t/ViewEmail/j/AD679A12EEB1FB26

Nagyban részvényeket vesznek, mert az adófizetők megtérítik nekik a vásárlást és az esetleges veszteségeket.

Akkor talán nem lesz baja az eurónak.

Weishaupt Creative Commons License 2014.06.16 0 0 71

Mindig csodálkoztam a hozzád hasonlókon. Mégis, honnan a picsából tudod, hogy vérben fog úszni a kontinens*? Magad beszéltél az illuminátus/zsidó/gyíkember vezetővel, aki napra lebontott időrendet adott a történésekről? Nem érzed, hogy nevetséges?

*egyébként annyira aranyos, amikor szociológiai tények és történelmi folyamatok eredményét (amik előre láthatók) úgy adják be az A. Jones-féle buzik, mintha valami megtervezett konspiráció lenne/lett volna. Azon csodálkozom, hogy a gyűjtögető emberi törzsek letelepedését és a földművelés kezdetét még nem interpretálta ez a majom valami illumináti ármányként...

Előzmény: Törölt nick (68)
Weishaupt Creative Commons License 2014.06.16 0 0 70

Infowars? Ugye csak viccelsz? Remélem Alex Jones egyszer megpukkad a nagy gyűlölködésben és konsporálásban... bár, eddig is úgy viselkedett mint egy hisztis kurv@, szóval benéz az az infarktus!

Előzmény: Törölt nick (69)
Törölt nick Creative Commons License 2014.06.11 0 0 69

Eddig azért sikerült ám megoldani a dollár (és az euró) hanyatlását háború nélkül.
És a forint sincs kinyiffanóban - sőt egyre erősebb.
És vannak akik készülnek egy esetleges euró összeomlás előtti védekezésre: nehogy az emberek fel tudják venni a megtakarításaikat úgy egészben a bankokból.
http://www.infowars.com/secret-european-cash-limits-in-place/

Törölt nick Creative Commons License 2014.06.10 0 0 68

A kontinens úgy is vérbe fog úszni. Obamát mozgató bábmesterek bábmesterek háborút akarnak. 

Előzmény: Weishaupt (60)
Törölt nick Creative Commons License 2014.06.08 0 0 67

A héten a Draghi figyelmeztette a (német) megtakarítókat, hogy ne fizetőeszközben takarítsanak meg, mert nagyon sokáig maradhatnak a nulla közeli esetleg negatív eurókamatok.

Birkanyírás lájtosan.

Zoomix Creative Commons License 2014.06.08 0 0 66

Affene,nem is tudtam.

Akkor meg Róka minek hisztériázik?

:)

Előzmény: huncut világ (64)
arnys2 Creative Commons License 2014.06.07 0 0 65

Én Frankfurtban váltottam be a fiókban maradt 300 márkát. Még a hitleri márkát is beváltották volna.

Előzmény: huncut világ (64)
huncut világ Creative Commons License 2014.06.03 0 0 64

Igen, sot akár szlovák koronát is.

A Deutsche Bundesbank korlátlan ideig garantálja a márka euróra váltását.

Előzmény: Zoomix (63)
Zoomix Creative Commons License 2014.06.01 0 0 63

Német márkát is elfogadsz?

Előzmény: huncut világ (59)
kupony Creative Commons License 2014.06.01 0 0 62

...pedig a vezér má tartós szíttya...

---

Füstöt eresztett a négyes metró mozgólépcsője

Rövid ideig nem járt az új metró.

Előzmény: nagyanyo5:0 (58)
Weishaupt Creative Commons License 2014.06.01 0 0 61

Ugye ha megszűnik a közös, akkor már jobban fogsz aludni, mamóka?! Jó magyar szokás szerint csak az irigység és a káröröm érződik az irományaidból! [Komcsi szocializáció...]

Előzmény: nagyanyo5:0 (58)
Weishaupt Creative Commons License 2014.06.01 0 0 60

Kár, hogy a kormány a fennálló adósságot dollárkötvények kibocsátásával felcserélte... Itt ér véget a tündérmese...

Ui.:ha az euró megszűnik, akkor a kontinens vérben fog úszni, hű de jó lesz!

Előzmény: Törölt nick (54)
huncut világ Creative Commons License 2014.05.23 0 0 59

Akinek nem kell az euró, küldje nekem. Ha lesz sok érdeklődő, nyitok speciálisan erre egy számlát.

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2014.05.23 0 0 58

Igen, meg fog szűnni az € és maga az EU 9s!!! Tarthatatlan a másság alapján építkezni!!!

Törölt nick Creative Commons License 2014.05.14 0 0 57

Szavaznak a németek az EU-ból, illetve Eurózónából való kilépésre.

Egy ottani információs film az esetleges következményekről, német nyelven:

https://www.youtube.com/watch?v=nv6RoiVhohc

Mondják az új márka árfolyama az euróhoz képest az "egekbe szökne". A német önkéntes nyugdíjak  akár 33%-ot is veszíthetnének értékükből.

Németország legnagyobb nettó befizetője az EU-nak, de rengeteg hasznos is húz ebből.

Probléma lenne a határok kérdése is, ami itt inkább offtopic.

Desert Rat Creative Commons License 2014.05.13 0 0 56

Ez kb olyan logika mint Karinthynál a Tanár úr kérem -ben a bukott diák logikája, amikor magyarázza a faternak:

"Ezt!?... Ez nem hármas, ez kettes, csakhogy az osztályfőnök úr olyan furcsán írja a kettest, véletlenül felül írja a végét a kettesnek. Csak a vezetéknevet tessék aláírni... de mostanában ne tessék bemenni az iskolába... a kaput kiemelték... most átalakítják... nincs kapu... nem lehet bemenni... majd egy-két hét múlva..."

Előzmény: Törölt nick (54)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.07 0 0 55

Valóban ilyen egyszerű lenne?
Néha olvasok devizahiteles dilemmájáról amint az tanakodik, hogy ha a bank tönkremegy megszűnik-e az adóssága.
A devizaszámlán megtakarítók meg így jártak.

Hogy mi is a pénzforgalom én sem tudom, feltételezésem szerint a pénz tranzakciós gazdaságban betöltött csereeszköz szerepére vonatkozott Weishaupt gondolata.

Törölt nick Creative Commons License 2014.05.07 0 0 54

Ha szétesik az EU (ami elkerülhetetlen és most az ukránok gyarmatosításának az igyekezete miatt felgyorsult), akkor nem lesz euró, és akkor mi sem leszünk többé gyarmat. Akkor a MNB visszakerül magyar kézbe, és mi nyomjuk a forintot. És mivel nem lesz euró megszűnik minden eurós adósságunk is. Tehát, mi csak nyerhetünk vele. Szóval nem kell parázni, hanem mindenki imádkozzon azért, hogy ne legyen euró. :)))

nyugga Creative Commons License 2014.05.07 0 0 53

Az arany az pénz. Azt nem tudom, mi az a "pénzforgalom".

Előzmény: Weishaupt (50)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.02 0 0 52

De csak a mostani aranyárfolyamon nincs annyi arany, amennyira a pénzforgalomhoz szükség lenne.

Kíváncsian várom mire jutnak.

kupony Creative Commons License 2014.05.02 0 0 51

...isten fizesse meg...

---

Áldott legyen az Isten, hogy elkészült ez a stadion
Felszentelték a Nagyerdei Stadiont Debrecenben, ahova bárkit meghívtak fellépni, aki épp ráért.
HARMONY IN HARLEM

Orbán: Egy stadionnal közelebb kerültünk a másvilághoz
 ...méretes választási persely a szebb jövőért...

Weishaupt Creative Commons License 2014.05.01 0 0 50

Nincs annyi arany a világban, ami fedezetül szolgálna a mai pénzforgalomnak!

Előzmény: nyugga (49)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!