Meg nem erősített hírek szerint nagy győzelmet aratott az MSZP vezette ellenzéki összefogás jelöltje a szigetszentmiklósi 8-as választókerületben. Vigyázat! Időközi választás eredményéből csak korlátozott következtetések vonhatók le.
"Onnan, hogy volt szerencsém beszélgetni IRL is, fórumokon is jónéhány "hívővel".
Aki a fideszre szavaz, abból egy olyat nem találtam, aki képes lett volna önálló gondolkodásra. Mind a Vezért visszhangozta. Maszop és egyéb, nem fidesz-közeli körökben, ritka kivételektől eltekintve nem divat a személyi kultusz, az értelmetlen párthűség."
Onnan, hogy volt szerencsém beszélgetni IRL is, fórumokon is jónéhány "hívővel".
Aki a maszopra szavaz, abból egy olyat nem találtam, aki képes lett volna önálló gondolkodásra. Mind a Párt szavát visszhangozta. Jobbik és egyéb, nem maszop-közeli körökben, ritka kivételektől eltekintve nem divat a személyi kultusz, az értelmetlen párthűség.
Onnan, hogy volt szerencsém beszélgetni IRL is, fórumokon is jónéhány "hívővel".
Aki a fideszre szavaz, abból egy olyat nem találtam, aki képes lett volna önálló gondolkodásra. Mind a Vezért visszhangozta. Maszop és egyéb, nem fidesz-közeli körökben, ritka kivételektől eltekintve nem divat a személyi kultusz, az értelmetlen párthűség.
Kormányváltó hangulat simán lenne, úton-útfélen hallom, hogy szidják a Fideszt. Csak a választók nem látnak olyan pártot, amelyre leváltanák a jelenlegi kormányt. És mint tudjuk, vakok közt a félszemű a király.
Az egyetlen pozitív dolog, hogy míg 2006-ban az MSZP-SZDSZ és a Fidesz együttesen majdnem ötmillió szavazóval rendelkezett, mára ez szépen lement négymillió alá. Ez is kurva sok persze, és az is szomorú, hogy sokan a Jobbikhoz pártoltak át, de azért csak jó jel, hogy fogynak a régi maffiák szavazói.
Most szerintem nincs komoly esély arra, hogy visszajöjjenek. 2018-ban lehet, de sokkal jobban fel kell készülni. Én nem tapasztalom azt a kormányváltó hangulatot, amit négy-öt éve teljesen egyértelműen tapasztalni lehetett.
"A különbség csak annyi, hogy a maszopnak és társainak vannak zombi hívei. A fidesznek meg kizárólag ilyen támogatói vannak."
Ezt honnan veszed? Végignézve a szavazótáborokat, zombin kívül nem nagyon látni mást. Többségüket nem érdekli más, csak hogy az ő kedvenceik legyenek pozícióban, de hogy mit tesznek ott, az nem számít. Csak ne a másik legyen!
"Az előző választásokon csak azért kaptak több szavazatot, mert sokan voltak, akik a pokolba kívánták a maszop+szadi duót és nem gondoltak rá, hogy lehet még rosszabb, még aljasabb kormányunk is."
Igen. És valljuk be őszintén, a mai ellenzéknek is az az egyetlen reménye, hogy a nép pokolba kívánja Orbánékat. Mert amúgy más nem szól a szocik mellett sem, csak az, hogy a Fidesz szar. Ezért kellene mindkét bandát elhajtani a picsába. De nem ezt tesszük. Helyette annak örül a sok birka, hogy a Fidesz helyett visszakapja az MSZP-t. Hú, micsoda nagy győzelem lesz az országnak. Aztán '18-ban meg majd megint a fideszes messiást várják.
Mondjuk én nem vagyok fanatikus, de eddig mindig volta. Ahány választás annyi pártra szavaztam. Elsőre a szadeszra szavaztam, majd jött az MDF-től, Kupa Mihályig a bolsikon kívül szinte mindenkire. Csak a nyertesekre nem szavaztam soha. Ez szerintem most is így lesz.
A különbség csak annyi, hogy a maszopnak és társainak vannak zombi hívei. A fidesznek meg kizárólag ilyen támogatói vannak.
Az előző választásokon csak azért kaptak több szavazatot, mert sokan voltak, akik a pokolba kívánták a maszop+szadi duót és nem gondoltak rá, hogy lehet még rosszabb, még aljasabb kormányunk is.
Ha jól olvasom, a bolsik most azzal reklámozzák a "demokratikus összefogást", hogy egész jól volt a háromharmados bolsi időkben, hiszen nagy volt a szabadság, például a gyurcsányi-féle KISZ-be sem kellett belépni, és lehetett szabadon utazgatni is szerte a világban, ellentétben a mai, orbáni bolsevizmus idejével, amikor ötmillió a nyomorgó, az éhező, az éhes proletár, akiknek ráadásul a bankszámlavezetési díjuk is emelkedett.
"Bár, ha belegondolok, hogy a hithű fideszesek 90-100%-a meg szokott jelenni az összes választásokon, akkor valóban sokatmondó lehet ez a győzelem."
Ahogy a hithű szocik is. A pártzombi mindig elmegy szavazni. Vannak persze még az otthon maradók, akiket szeretnek a pártok a sajátjaikként beállítani, de ma már leginkább csak a fanatikusok mennek szavazni. Aki otthon marad, az nem véletlenül teszi.
Lehet, hogy a te korosztályodnál erőltették a KISZT, de a 70.-es években már nem, bármit is hablatyolsz. Orbánék fiatalabbak, mint én, szóval ott sem valószínű.
Persze az is lehet, hogy a párttitkár Orbán apuka presszionálta a fiacskáját a belépést, meg a KISZ-titkárságot illetően, de nem a rendszer hibája, hanem egy vadkomcsi túlkapása.
Látványos lesz szanyi, mint ájemmónika, biztos pörfekt ángolos.
Deutsch legalább kinéz valahogy, és elpottyantott gyerekei számát figyelembe véve sarmőr is. Ami szanyiról és a többi szociról viszont rágalmazás szintjén se mondható el. A libekről se.
Ki van ez találva, hogy a legocsmányabbjaik képviseljék az országunkat...