Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2013.09.02 0 0 210

"Onnan, hogy volt szerencsém beszélgetni IRL is, fórumokon is jónéhány "hívővel".

Aki a fideszre szavaz, abból egy olyat nem találtam, aki képes lett volna önálló gondolkodásra. Mind a Vezért visszhangozta. Maszop és egyéb, nem fidesz-közeli körökben, ritka kivételektől eltekintve nem divat a személyi kultusz, az értelmetlen párthűség."

Onnan, hogy volt szerencsém beszélgetni IRL is, fórumokon is jónéhány "hívővel".

Aki a maszopra szavaz, abból egy olyat nem találtam, aki képes lett volna önálló gondolkodásra. Mind a Párt szavát visszhangozta. Jobbik és egyéb, nem maszop-közeli körökben, ritka kivételektől eltekintve nem divat a személyi kultusz, az értelmetlen párthűség.

1 : 1

te jössz (piros bögréd mára megvan!)

Előzmény: fikszike (206)
arnyekxxx Creative Commons License 2013.09.02 0 0 209

OV is volt már 2x és mindkétszer választáson, nem félidőben puccsal. Ezt csak úgy megjegyeztem

Előzmény: Törölt nick (207)
boonboon Creative Commons License 2013.09.02 0 0 208

Komolytalan. 

Előzmény: fikszike (206)
Törölt nick Creative Commons License 2013.09.02 0 0 207

"Hú, micsoda nagy győzelem lesz az országnak. Aztán '18-ban meg majd megint a fideszes messiást várják."

GYF kétszer volt, most OV duplázhat. Le van zsírozva.

Előzmény: atlantiszi medvetor (201)
fikszike Creative Commons License 2013.09.02 0 0 206

Onnan, hogy volt szerencsém beszélgetni IRL is, fórumokon is jónéhány "hívővel".

Aki a fideszre szavaz, abból egy olyat nem találtam, aki képes lett volna önálló gondolkodásra. Mind a Vezért visszhangozta. Maszop és egyéb, nem fidesz-közeli körökben, ritka kivételektől eltekintve nem divat a személyi kultusz, az értelmetlen párthűség.

boonboon Creative Commons License 2013.09.02 0 0 205

Azt szídják, de azt is mondják, csak a szocikat-bolsikat ne! Ilyen négy-öt éve nem volt, akkor egyértelműen a fideszt akarták, a bolsik helyett.

Előzmény: atlantiszi medvetor (204)
atlantiszi medvetor Creative Commons License 2013.09.02 0 0 204

Kormányváltó hangulat simán lenne, úton-útfélen hallom, hogy szidják a Fideszt. Csak a választók nem látnak olyan pártot, amelyre leváltanák a jelenlegi kormányt. És mint tudjuk, vakok közt a félszemű a király.

Az egyetlen pozitív dolog, hogy míg 2006-ban az MSZP-SZDSZ és a Fidesz együttesen majdnem ötmillió szavazóval rendelkezett, mára ez szépen lement négymillió alá. Ez is kurva sok persze, és az is szomorú, hogy sokan a Jobbikhoz pártoltak át, de azért csak jó jel, hogy fogynak a régi maffiák szavazói.

Előzmény: boonboon (202)
nock edli Creative Commons License 2013.09.02 0 0 203

Próbálok segíteni!

Szigetszentmiklóson a linkelt adadatok alapján SOHA NEM VOLT.

Ősbolsi.

Előzmény: brainstopper (193)
boonboon Creative Commons License 2013.09.02 0 0 202

Most szerintem nincs komoly esély arra, hogy visszajöjjenek. 2018-ban lehet, de sokkal jobban fel kell készülni. Én nem tapasztalom azt a kormányváltó hangulatot, amit négy-öt éve teljesen egyértelműen tapasztalni lehetett.

atlantiszi medvetor Creative Commons License 2013.09.02 0 0 201

"A különbség csak annyi, hogy a maszopnak és társainak vannak zombi hívei. A fidesznek meg kizárólag ilyen támogatói vannak."

Ezt honnan veszed? Végignézve a szavazótáborokat, zombin kívül nem nagyon látni mást. Többségüket nem érdekli más, csak hogy az ő kedvenceik legyenek pozícióban, de hogy mit tesznek ott, az nem számít. Csak ne a másik legyen!

"Az előző választásokon csak azért kaptak több szavazatot, mert sokan voltak, akik a pokolba kívánták a maszop+szadi duót és nem gondoltak rá, hogy lehet még rosszabb, még aljasabb kormányunk is."

Igen. És valljuk be őszintén, a mai ellenzéknek is az az egyetlen reménye, hogy a nép pokolba kívánja Orbánékat. Mert amúgy más nem szól a szocik mellett sem, csak az, hogy a Fidesz szar. Ezért kellene mindkét bandát elhajtani a picsába. De nem ezt tesszük. Helyette annak örül a sok birka, hogy a Fidesz helyett visszakapja az MSZP-t. Hú, micsoda nagy győzelem lesz az országnak. Aztán '18-ban meg majd megint a fideszes messiást várják.

Előzmény: fikszike (196)
boonboon Creative Commons License 2013.09.02 0 0 200

:))

Előzmény: arnyekxxx (199)
boonboon Creative Commons License 2013.09.02 0 0 198

Persze. Ez maga a zombizmus, amit most művelsz.

Előzmény: fikszike (196)
boonboon Creative Commons License 2013.09.02 0 0 197

Mondjuk én nem vagyok fanatikus, de eddig mindig volta. Ahány választás annyi pártra szavaztam. Elsőre a szadeszra szavaztam, majd jött az MDF-től, Kupa Mihályig a bolsikon kívül szinte mindenkire. Csak a nyertesekre nem szavaztam soha. Ez szerintem most is így lesz.

Előzmény: atlantiszi medvetor (194)
fikszike Creative Commons License 2013.09.02 0 0 196

A különbség csak annyi, hogy a maszopnak és társainak vannak zombi hívei. A fidesznek meg kizárólag ilyen támogatói vannak.

Az előző választásokon csak azért kaptak több szavazatot, mert sokan voltak, akik a pokolba kívánták a maszop+szadi duót és nem gondoltak rá, hogy lehet még rosszabb, még aljasabb kormányunk is.

Előzmény: atlantiszi medvetor (194)
nobolsi Creative Commons License 2013.09.02 0 0 195

Ha jól olvasom, a bolsik most azzal reklámozzák a "demokratikus összefogást", hogy egész jól volt a háromharmados bolsi időkben, hiszen nagy volt a szabadság, például a gyurcsányi-féle KISZ-be sem kellett belépni, és lehetett szabadon utazgatni is szerte a világban, ellentétben a mai, orbáni bolsevizmus idejével, amikor ötmillió a nyomorgó, az éhező, az éhes proletár, akiknek ráadásul a bankszámlavezetési díjuk is emelkedett.

atlantiszi medvetor Creative Commons License 2013.09.02 0 0 194

"Bár, ha belegondolok, hogy a hithű fideszesek 90-100%-a meg szokott jelenni az összes választásokon, akkor valóban sokatmondó lehet ez a győzelem."

Ahogy a hithű szocik is. A pártzombi mindig elmegy szavazni. Vannak persze még az otthon maradók, akiket szeretnek a pártok a sajátjaikként beállítani, de ma már leginkább csak a fanatikusok mennek szavazni. Aki otthon marad, az nem véletlenül teszi.

Előzmény: fikszike (184)
brainstopper Creative Commons License 2013.09.02 0 0 193

Azt kérdeztem, hogy hol a kétharmad? Erre nekiállsz hablatyolni :-)

Előzmény: nock edli (188)
boonboon Creative Commons License 2013.09.02 0 0 192

A hetvenesekben. Te ennyire gyenge vagy mindenből, mint matekból?

Előzmény: brainstopper (191)
brainstopper Creative Commons License 2013.09.02 0 0 191

"1980-as évek legelején gyakorlatilag mindenkit beléptettek gimibe a KISZbe"

Le vagy maradva egy brossúrával: boon kartács is elismerte, hogy az 60-es években sem volt kötelező belépni a KISZ-be. De azért csak erőlköggyé :-)

Előzmény: macmester (149)
boonboon Creative Commons License 2013.09.02 0 0 190

Az én kororsztályom a hetvenes évek, ha már számolni sem tudsz.

Előzmény: brainstopper (187)
nock edli Creative Commons License 2013.09.02 0 0 188

D:D:D  Ja persze, ha a szigetszentmiklósi választások  története mellébeszélés.....

Előzmény: brainstopper (185)
brainstopper Creative Commons License 2013.09.02 0 0 187

Lehet, hogy a te korosztályodnál erőltették a KISZT, de a 70.-es években már nem, bármit is hablatyolsz. Orbánék fiatalabbak, mint én, szóval ott sem valószínű.

Persze az is lehet, hogy a párttitkár Orbán apuka presszionálta a fiacskáját a belépést, meg a KISZ-titkárságot illetően, de nem a rendszer hibája, hanem egy vadkomcsi túlkapása.

Előzmény: boonboon (135)
boonboon Creative Commons License 2013.09.02 0 0 186

Az mondjuk igaz.

Előzmény: Törölt nick (168)
brainstopper Creative Commons License 2013.09.02 0 0 185

Mellébeszélsz.

Előzmény: nock edli (133)
fikszike Creative Commons License 2013.09.02 0 0 184

Nem olvastam a topikot, de ez is a szokásos: kb. 30%-os részvétel mellett én nem vonnék le messzemenő következtetéseket.

Bár, ha belegondolok, hogy a hithű fideszesek 90-100%-a meg szokott jelenni az összes választásokon, akkor valóban sokatmondó lehet ez a győzelem.

Törölt nick Creative Commons License 2013.09.02 0 0 183

Ki van ez találva, hogy a legocsmányabbjaik képviseljék az országunkat..."

Már a Fideszről beszélünk???:)

Előzmény: mindennapi kenyércipó (182)
mindennapi kenyércipó Creative Commons License 2013.09.02 0 0 182

Látványos lesz szanyi, mint ájemmónika, biztos pörfekt ángolos.

Deutsch legalább kinéz valahogy, és elpottyantott gyerekei számát figyelembe véve sarmőr is. Ami szanyiról és a többi szociról viszont rágalmazás szintjén se mondható el. A libekről se.

Ki van ez találva, hogy a legocsmányabbjaik képviseljék az országunkat...

Előzmény: Talajmenti ködszurkáló (181)
Talajmenti ködszurkáló Creative Commons License 2013.09.02 0 0 181

Nem lehet mindenki dajcstamás.

Előzmény: mindennapi kenyércipó (171)
atlantiszi medvetor Creative Commons License 2013.09.02 0 0 180

Valamiért nálnuk hagyomány, hogy a pártok a selejtet küldik az Únióba. Vagy azokat, akiket jobban szeretnének távol látni.

Előzmény: mindennapi kenyércipó (176)
mindennapi kenyércipó Creative Commons License 2013.09.02 0 0 179

És, ahogy elnézem, ez a proli szeszkazán is az Ecserin vette az éreccségijét...

Előzmény: turulkakas (178)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!