A téma a Magyarországon közlekedő áruházi buszjáratok járműparkja (így a Komo-Sky, a Ventona, a Claudibus, és egyéb ezen a téren szolgáltató cégek állománya). Jöhetnek képek, infók, adatok a kocsikról, napi szintű beírások, hogy melyiket hol érdemes keresni. Egyszóval minden, ami az érintett kocsikkal kapcsolatos :)
Színre nem igazán passzol, teljesen lent volt a piros csík, kicsit a varsói fényezésre emlékeztet. Egyelőre nem tudtam rájönni, hogy hova valósi, de majd ha kidugja az orrát, könnyebb dolgunk lesz.
Van neki egy 761 néven futó testvére is. Piros-sárga, kétajtós Citaro, a napokban Szigetszentmártonban állt Dornau felirattal a kijelzőjén. Egy alomból valóak lennének?
Ha Tesco-buszok, akkor lehet (egyszer végignyálaztam érte a te maszekjaidat is), de azok jó részét végül is magam szedtem össze, Budaörsről, Csepelről, meg ki tudja honnan. Az Ikarusok a busztipusokról jöttek össze, vagy a BKV-s adatokból, a midik meg talán a Kárpátból :D
Aki tud, az pontosítson. Tudom, hogy néhány itt bejegyzett busz már nincs forgalomban, de halvány fogalmam sincs, melyik, emellett lehet némi pontatlanság a forgalomba helyezésekkel/átrendszámozásokkal, illetve a Ventona Ikarusainak nagy részéről is rejtély, mikor lettek eltakarítva.