Ilyen hatalmas épületek nem igazán voltak Drezdában. A Fučikplatz környékén voltak ilyen zárterkélyes épületek, de azok se ekkorák. Talán inkább Lipcse vagy (Kelet-)Berlin.
Olyan tetőt kell keresni 3D-ben, ahola tetőablakok íveltek, ill. van kéménye az épületnek.
képet látok, szöveget nem, de a kép lehet, hogy előre visz, u.i. ez Havanna a tenger felől
az egyik színes képen is láthatók kis kubai zászlók, és mögöttük egy poszter egy XIX. sz.-i kikötővel, vitorlás hajóval, arról is azt gondoltam, hogy Havanna, esetleg Santiago de Cuba, de nem találtam jó egyezést
annak már utána néztem, hogy lehet-e ez a pont 74-ben nyitott Havanna étterem a József krt - József u. sarkon, de nem találtam rá bizonyítékot és a dizájn alapján nem valószínű, a hely inkább egy fedett terasznak tűnik.
talán a 74-es BNV-n is volt Havanna vagy Kuba étterem? (hasonló mint korábban a ligetben, lsd pl 113947)
Sziasztok! Egy levlistán jött az a kép, a fotós már elfelejtette, hol készült. Kb. 60 évvel ezelőtt, és valószínűleg a Dunántúlon. Nektek ez csuklógyakolat, ugye? :-) Előre is köszi!
Szerintem van még egy ötlet, a kerékpáros alakulatok télen sí alakulatokként működtek. Ahhoz viszont van fehér egyenruha. Ha jól emlékszem az erdélyi bevonuláson, dísztették így a brigákat a hadfiak.