Keresés

Részletes keresés

linfury Creative Commons License 2011.11.27 0 0 112

Nem tudom kinagyítani a tiédet ... mindenesetre máshol is utána lehet nézni az 1996-os dátumnak, amikor már valóban nem Bokros volt a pénzügyér, de az Ő csomagja futott éppen

Előzmény: Családos, Dolgozó, Vidéki (110)
ISFC Creative Commons License 2011.11.27 0 0 111

Szerinted 1996 mikor volt? Bokros mikor volt?

Előzmény: linfury (104)
Családos, Dolgozó, Vidéki Creative Commons License 2011.11.27 0 0 110

Itt van évekre visszamenőleg minden minősítés:

linfury Creative Commons License 2011.11.27 0 0 109

De igazából a Standard & Poor's már két hónappal korábban megtette

endersgame Creative Commons License 2011.11.27 0 0 108

és az IMF indul?

Előzmény: Törölt nick (102)
Traubi Creative Commons License 2011.11.27 0 0 107

Ez szerintem hülyeség, de nincs kedvem most belemenni olyan fölösleges vitába, ami már százszor lement és még le is fog menni. Maradjunk annyiban, hogy szerintem az ingatlanadó oltári nagy baromság és szemétség, szerinted meg nem.

Előzmény: Derek (85)
zsuzsa Creative Commons License 2011.11.27 0 0 106

Azt irják, az ingatlanadó önmagában nem alkotmányellenes,csak balf@szék nem tudtájk egyértelmüen meghatározni, hogy "milyen értéket kell adóalapnak tekinteni, és több adóalany esetén hogyan kell közöttük megosztani az adófizetési kötelezettséget akkor, ha a lakóingatlant az ingatlan-nyilvántartásba bejegyzett vagyoni értékű jog terheli"

Szerintem nem lenne olyan bonyolult ezt rendbetenni.... legalábbis egyszerűbb lenne az ingatlanokat számbavenni mint az ebeket és több bevétel is várható belőle.

Sőt a csóróbbak is megúszhatják az adófizetést, ha X milliós értékig vissza lehetne igényelni....

Előzmény: Törölt nick (101)
Családos, Dolgozó, Vidéki Creative Commons License 2011.11.27 0 0 105

Mi van, vörös hályog van a szemeden?

A Jobbik az épp semmit sem tud tenni, ahogy az lmp meg mszp sem, max csak okoskodik, meg reklamál a tv-k előtt.

Jesszus.

linfury Creative Commons License 2011.11.27 0 0 104

Hmmm ...

New York, 12-19-96 -- Moody's Investors Service today upgraded the sovereign ceiling for foreign currency debt of Hungary to Baa3 from Ba1.

http://www.moodys.com/research/MOODYS-UPGRADES-SOVEREIGN-CEILING-FOR-FOREIGN-CURRENCY-DEBT-OF-HUNGARY--PR_8907

Előzmény: ISFC (99)
reggelsanyi Creative Commons License 2011.11.27 0 0 103

Sok a 9 millió nyilas mi?

Törölt nick Creative Commons License 2011.11.27 0 0 101

Illetve van még pár dolog a törvény elfogadása után is:

Döntött az Ab: ingatlanadó eltörölve

Az Alkotmánybíróság kedden alkotmányellenesnek nyilvánította az egyes nagy értékű vagyontárgyakat terhelő adóról szóló törvénynek a lakóingatlanok adójára vonatkozó rendelkezéseit, s azokat visszamenőleges hatállyal megsemmisítette

Előzmény: Derek (98)
reggelsanyi Creative Commons License 2011.11.27 0 0 100

Én is úgy tudom...

Először javaslat...

Ezzel állt elő Lajosunk...

Sztán törvényjavaslat

Ez még nem volt...

sztán elfogadás

Sztán a fizetés...

Nekem úgy tűnik hogy te egy-két lépcsőt kihagytál...

Lajos javasolta s te mán fizettetnéd a nickeket...

Előzmény: Derek (98)
ISFC Creative Commons License 2011.11.27 0 0 99

A Bokros cikk már megint ordas hazugságokat tartalmaz.

Hogy csak az egyik legkirívóbbat emlitsem, Bokros minisztersége alatt végig bóvliba volt sorolva az ország a Mooldy'snál.

A hitelminősítőnél csak 2000! őszén került ki Magyarország a bóvli besorolásból. Bokros akkoriban már rég a szlovákok leminősítésében vett részt.

Derek Creative Commons License 2011.11.27 0 0 98

Ugy tudom az adoszabalyokat a parlament szavazza meg ,.meg MO-on is

Előzmény: reggelsanyi (96)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.27 0 0 97

Gyurcsány indíthatná. Passzolnak.

Előzmény: Zézé (-)
reggelsanyi Creative Commons License 2011.11.27 0 0 96

A fizetés előtt tán legyen tán parlamenti többség a javaslat mögött...

Előzmény: Derek (94)
linfury Creative Commons License 2011.11.27 0 0 95

Hmmm ... ezt mondta anno Oszkó ... volt is hörgés rendesen

Derek Creative Commons License 2011.11.27 0 0 94

"Szóval a nyugdíjasunk azért adja el a lakását, mert te úgy látod jónak, értem."

Nem en, o fogja jonak latni,ha eladja ,mert nem tudja fizetni utana az adot.

De neked nem fontos eladnod de akkor fizess.

Előzmény: Törölt nick (92)
Derek Creative Commons License 2011.11.27 0 0 93

Nem beszelve arrol egy ilyen ado bevezetese szep kis mozgast is idezne elo az ingatlanpiacon(amirol az allam szepen levenne a sapot az atirasi illetekekkel) es bearazna megkozelitoen realisan az ingatlanokat,Lenne persze anyazas de elobb utobb beallnanak normalis viszonyok. Foleg a nagyvarosokban,mert hiaba van valakinek a kiskunsag kozepen a tanyajan egy palotaja annak forgalmi erteke messze alatta van annak amennyibe a megepitese kerult es az ado kivetesenel csak a forgalmi erteket szabad figyelembe venni adoalapnak.DSe igy megindulna egy aramlas az alacsonyabban adozo teruletek fele ami persze idopvel ott is az ingatlanok aranak novekedesevel jar vagyis jobban is adoztathato, ha van ingatlanforgalom. Mertha nincs egy palotanak is a forgalmi erteke 0.

Előzmény: Családos, Dolgozó, Vidéki (87)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.27 0 0 92

Szóval a nyugdíjasunk azért adja el a lakását, mert te úgy látod jónak, értem.

Jók ezek a népnevelő nyilatkozatok, amik ilyen bölcs irányvonalat adnak a nép egyszerű gyermekének.

Köszönjük.

És ami még csodálatos ebben, az a szent meggyőződésed, hogy ez így tökéletes, és biztos tévedhetetlen kinyilatkozás.

Exploiterr Creative Commons License 2011.11.27 0 0 91

Így van. 

Aki fent tud tartani csak úgy egy ilyen értékű ingatlant nyugdíjból, az valószínűleg túl sok nyugdíjat kap, de lehet, h nem is lenne rá szüksége egyáltalán...

Nem szabad elfelejteni, hogy én egy kutyaólat se tudok majd fenntartani belőle, ha oda jutok. Fuck solidarity.

Exploiterr Creative Commons License 2011.11.27 0 0 90

Jaja, a tescoparkolóra épített gazdaságpolitika sokkal menőbb. 

Mint ahogy a mostani bagázs is tolja, őket se zavarja semmilyen ostoba tény.

Előzmény: Törölt nick (86)
Zézé Creative Commons License 2011.11.27 0 0 88

mar hogyne lenne az ... az allam kevesebb penzt vesz el azoktol, akik tobb gyereket nevelnek ... evi 85e megszuletett gyereknel szerintem meg keves is

nem arrol van szo, hogy a Colgate Magyarorszag tobb  fizetest ad ugyanazert a munkaert annak akinek tobb gyereke van ... olyan erzesem van, hogy te ezzel kevered ...

Előzmény: Törölt nick (66)
Családos, Dolgozó, Vidéki Creative Commons License 2011.11.27 0 0 87

Pontosan.

Derek Creative Commons License 2011.11.27 0 0 85

Hat ha a nyugdijas nem tudja fizetni az adot a 30 millios lakASA ,HAZA UTAN AKKOR SZEPPEN MAJD ELADJA ES VESZ GAZDAGRETEN EGY PANELT ES NEM KELL FIZETNIE.

Aki meg tudja fizetni az majd megveszi.

Előzmény: Traubi (84)
Traubi Creative Commons License 2011.11.27 0 0 84

Én nem ismerek nyugdíjast 30 misis lakásban. 

Nézz szét picit a budapesti ingatlanpiacon!

Előzmény: Exploiterr (51)
Exploiterr Creative Commons License 2011.11.27 0 0 83

Látod, te érted, ő nem.

A gazdaság a növekedésre van belőve. Ha recesszió van, az az ág megszűnik. 

Már nem úgy, mint az építőipar, ami majdnem szó szerint szűnt meg...

A tankönyv szerint keresleti szempontból rugalmatlan javak fogyasztása is drasztikusan esik. De hát kit érdekel, ez a szerencsétlen az mszp alatt is plazmatévével igazolta a nagyajólétet, legalább következetes.

Előzmény: Derek (79)
Családos, Dolgozó, Vidéki Creative Commons License 2011.11.27 0 0 82

Ha ezt a bérszámítást megnézed az EÜ-ben dolgozók bérével, rosszabb lesz a helyzet:

mondjuk brutto 98ezer Ft (ennyi az asszony fizuja), idén 73 netto, jövőre 64 netto.

Pont a kispénzűekkel van kibaszás.

Előzmény: lujo2 (62)
Derek Creative Commons License 2011.11.27 0 0 81

Megis mivel lehetne osszehasonlitani? Az osszehasonlitas nem ugyanaz mint a masolas.Termeszetesen MO-on olyan merteku ingatlanadot nem lehetne bevezetni mint ami Manhattan-ben van

Előzmény: Törölt nick (78)
Derek Creative Commons License 2011.11.27 0 0 79

Olyat allitani,hogy a kereskedelmi forgalom megszunt hulyeseg,mert nem igaz, az mas,hogy visszaeses van a kiskereskedelmi forgalomban,de megszunesrol beszelni marhasag.

Előzmény: Exploiterr (76)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!