Az az igazság, hogy egyre gyengébbbb lesz minden! Napilapot már sokkal ritkábban veszek, azt is már csak megszokásból, nem veszítek vele semmit. A neten meg hülye lennék bármiért is fizetni!
Az Index az előző váltásnál kezdett pocsék lenni, addig valóban értelmes emberek vitték a prímet, érdemes volt olvasni. Mert az okos emberre érdemes odafigyelni, még akkor is, ha mindent utálunk, amit ő szeret. Nem lett volna egyszerűbb nyíltan kimondani: silány lett a műsor, megszűnik a PoliDili? Mert nincs aki megfizesse a nagytudású moderátorokat (újságírókat,szakembereket).
(Ps.: valószínű, hogy most egy új(?) moderátorral csevegek ...)
túlértelmezik olykor a demokráciát és követelőznek, kritizálnak és asztalt verdesnek, hogy szerintük mindennek az ő szája ízük szerint kell mennie sőt maximális felvilágosításhoz van joguk minden tekintetben amit nem értenek maguk körül:-)
és a polidili fórumozói a keménymag.
szétszednek bárkit, aki szóba áll velük egy halvány magyarázat erejéig. Aztán csodálkoznak, ha semmiféle magyarázatot nem kapnak, vagy Wágner féle üreshordós, katintgatásokat gyűjtős hozzáállást kapnak.
Gyanítom nem kell hozzá sok idő, hogy előjöjjön egy ilyen arc, akinek ez lesz a dolga.
vagy senki sem fog választ kapni, lévén nem kötelesség az...
Ez így egy nagy hülyeség! Aki hozzászól, az regisztrál, de aki csak olvas az meg minek? Senki nem fog csak az olvasás miatt regisztrálni! Pl. én sem! Olvasok mást.
Ti ezt komolyan gondoljátok? Hogy felnőtt, ivarérett emberek, családapák -anyák könyörögjenek valami noname nyikhajnak bármiért is? Hát ha komolyan, az rendben van, mert ez viccnek nagyon rossz lenne.
A minap volt az ATV-n a Rákai Filip, az is meg volt sértődve, hogy őt mindig szóba hozzák, mint a nagygyűlések létszámbecslőjét és lehúzzák a fórumozók. Egyébként olyan gerinces volt, hogy egyéb témákban semmiféle felelősséget nem vállalt, mindent az MTVA és az MTV vezérigazgatójára hárított. Mondván, hogy ő csak egy intendáns az MTV-nél, minden a feje fölött zajlik, az elbocsájtásokhoz sincs köze...akkor minek van ott?
Igazad van! Van valami zűr, mert csak a Polidilin van így, az Aktuálpolitikában tényleg olvasni lehet bizonyos polidilis topikokat reg. nélkül. Ha ott is letíltják, akkor tudatos ez a baromság!
Én is hallottam, hogy valami szíjas pali butaságokat mondott, bizonyára tudatlanságból. Gyávának gondolja a fórumozókat, holott oda írogatni nem kis bátorság kell. Hiszen a tettes bármikor lenyomozható, erre is akad bőségesen példa. Hogy nikkneveket használnak? Az újságírásban ez bevett szokás, többek között még Ady-nak is volt nikkneve. Az egyszerű fórumozók pedig sokkal többet veszíthetnek, mint az össze-vissza hablatyoló megélhetési politikusok, akiknek a "bátorsága", - fogadni mernék -, csak a főnökük előszobájának a küszöbéig tart ki ... (vagy addig sem)
Hát az van, hogy visszalépkedünk a puha diktatúrába a kádárrendszerbe. A Dili, a humor, mint politikai vicc veszélyes, korlátozni tűrni kell. Tudod, mint a TTT! Ezek szerint veszélyesebb, mint az aktuálpolitika rovat (????). Valami itt felborult, valaki valakit megejnyebjnyézett. Többen hangoztatták már sértődöttségükben a kormánypárt részéről, hogy jajj,jajj, név nélküliek milyen csúnyaságokat írkálnak. (Lehet, hogy keveslik a fizetésüket, hogy ezt is el kell viselniük.?)
Egy biztos, ha kizárnak, ide biztos nem regisztrálok újra. Ez akkor már nem az én világom lesz. Hozsannázzanak egymásnak a fideszesek.
Mi van itt? Sztrájk vagy csupán egy új főnök találta ki ezt az agymenést, hogy csak belépve lehet olvasni a topikokat? A csak olvasókat akarják elzavarni? Az biztos, hogy nagy csökkenés lesz látogatók számában.
Nekem az jut eszembe, hogy a BKV-nál jött egy hülye, gyorsan átszámoztatta a járatokat, így az emberek még ma sem tudják, hogy mi merre jár, azután pár hónap teltével ő maga is eltűnt, mint szürke szamár a ködben ...