Csupán érdekelne várható-e szerintetek komoly balhé az országban?Aki szerint igen, kérem indokolja meg szerinte miért és miféle- és azt is hogy szerinte mikorra tehető?
Figyu, ez titok: ha már lanyhul az ember szexuális érdeklődése, akkor ilyen furmányos ötletekkel varázsolja el a kedvesét hétről-hétre. Az élet szép, csak élni kell az életet. Engem sem vet fel a pénz, de vannak ötleteim. Pl. olyan, mint tegnap, áttalefonáltam a tőlem 22m-re lakó lányomnak, hogy kiba meleg van, ugorjunk már el a Balcsira. Mindenkinek jobb kedve lett. Az egész benzinnel együtt, strandbelépővel nem volt egy ötezres. Ráadásul híztam is, mert egész idő alatt csak papázott az uncsi.
Aki parázik, ne parázzon má'! Semmilyen lámpavas meg egyéb ilyen barbárság nem várható itt. Szept. 29-től egységes európai és hazai szakszervezeti rendezvények - nem vérontások - lesznek, jól átgondolt munkatervvel.
Leszereltem a forradalmi készülődést. Sütőben a kemencés káposzta. Asszony ellátva üdítővel, puszival, és már türelmes is. Mert már illat az van. Adtam a népnek! ;-))
Na azért azt leszögezhetjük,hogy ez a svájci Fr hisztéria egy bizonyos pénzügyi "társaság" spekulációja!!!!!!
Ami hamarosan ki is fog derülni.mivel az említett valuta mügütt nem nőlt arányosan a fedezet,a gazdaság,a beruházások,és az a fedezet ami mögötte van "megsemmisíthető".
Ami a befektetőknek igen nagy rizikó.
Igaz erről a svájci állam valószínü nem tehet,de nagy rizikót vállsl,ha a folyamatot nem tudja lassítani vagy megállítani.
Mert ha több száz millió dühös ember elindul csak egy "kapával" is akkor a bankok és a hegyek helyén csak egy bokros füves legelő marad.
Úgy fest, a görög csőd elkerülhetetlen, ez pedig bedöntheti egész Dél-Európát. A piacok rettegnek, a forint gyengül, a svájci frank az egekben. Tovább »
Balhé?Hát igen a hazai "érintettek" szeretnének balhét csinálni,de a világban végbemenő "befektetői hisztéria" ezt messze felülírja.
Ez utóbbi viszont kiválthat ithon és európában egy nagyon komoly "balhét"!!!!!
Amikor a "delikvensek" szembesülnek azzal,hogy más országok felelőtlen gazdaságpolitikája miatt szívniuk kell mint a torkos borz.....elszakadhat a cérna és ez felér egy nemzetközi káosszal.Ha a pénzemberek nem tudnak kitalálni valami megoldást a hisztériára,az egyre dühösebb "delikvensek"ki fognak vonulni az utcákra,és a párizsi gyujtogatások csak ovodás csinnek fognak tünni ahoz képest ami egy elszabadult nemzetközi balhé fog képviselni.
Mert akkor valószínü nem az autók fognak égni az utcán,hanem a bankok,és a tőzsdék.
Nagyon észnél kellene lenni az uraknak,mert már nagyon "vékony húron táncolnak".
Kérem Aerion javaslata mellett/ellen állást foglalni és a kért dolgokat megtenni- én személy szerint támogatom a javaslatát, de sajnos levezényelni lusta vagyok.
Én egy kezdő és laikus egyszerű "nép embere" vagyok- és nem egyesek szerint feltételezett titokszolga- ezért viccesen vagy komolyan de kérlek benneteket a valódi véleményeteket a kért kritériumok alapján megfogalmazni szíveskedjetek.
Ha nem akkor is szívesen veszek bármilyen hozzászólást ;)
Ja én most egy egyszerű Radlert iszom, hiszen nagyon kevés alkohol is megárt- szerencsére, így a válság alatt is olcsón berúghatok- ha akarok ;)