„…elmúlt a jóléti társadalom ideje, és beköszöntött a munka társadalmának időszaka” – írta a Die Welt című lap csütörtökön megjelent számában Orbán Viktor.
Az addig rendben van, de hol a beígért 1000000 munkahely? Én tudom, hogy Viktor a jövőbe lát, de azért még nem kellene ott élni. Először még meg is kell teremteni a munkahelyeket, aztán lehet ilyen baromságokat mondani.
most úgy csinálsz, mintha orbán először beszélne marhaságot. min vagy meglepődve?
persze a csökkentett gondolkodásúak elégedetten csettintenek, hogy "dejólmegaszonta mármegint", de ettől még csak az marad, ami: egy értelmetlen közhely - ugyanolyan, mint a dakota hülyeségei...
ilyeneket a multilevel marketinges cégek behülyítőszónokai szoktak mondani mondani mielőtt végleg kizsákmányolják a hozzájuk forduló szerencsétlen balekokat
Érdekes, hogy abban az évben növekedett jelentősen Csányi vagyona, amelyikben megszüntették a magánnyugdíjpénztárak kötelező tagságát és a legtöbb tagot az OTP Magánnyugdíjpénztár veszítette.
Konkrétan havi netto 53-ért varrodázhatsz reggeltől estig, miközben a műszakvezető bacogat, hogy nem vagy elég gyors, nem teljesíted a teljesíthetetlen normát.
Milyen szolidáris eftás az OTP bankvezér eftás...... senki sem agyalt el azon , hogy egy már a 80-as években is OTP-s eftás hogy a lópikulába tudott többszázmilliárdos vagyont összegürizni?
Most képzeljük el hogy mondjuk 85 és 91 között az eftás mondjuk úgy 500ezret kereset ez mostani szemmel kevésnek tünhet de az akkori átla kereset 70 szerese.....ez azt jelenti, hogy évente ha a levegőből élt összespórolt cca. 6 milliót az 6 év alatt legyen 36 millió.. ebből, hogy lesz a 90-es évek közepére már 9-10 milliárdos vagyon kitudja.....
Ezzel majdnem analóg a pintérsanyi esete rendőr fővezír keresen havonta a 90-es években 220ezer froncsit......na ebből hogy lesz millárdos vagyon?
Szerintem minket az elitünk oldaltól függetlenül totál hülyének néz.