A KDNP véleménye szerint haladéktalan lépéseket kell tenni Alföldi leváltására, hiszen menesztésének már minden épeszű határideje lejárt. A kormánypárti KDNP szerint ezzel a döntésével Alföldi csorbította az intézmény hírnevét és ártott a *rezüméjének* is. – O, sancta simplicitas...
Attól függ, mi az az észosztás. Én például attól, aki elmegy egy megasztárba, onnantól kezdve semmit nem várok el; átlépett egy Rubikont, ahonnan nem nagyon van visszaút...
Nono, nono. Mindenhol lehet korrumpálni a szöveget úgy, hogy később semmiféle nyomát nem látod a kodifikációnak. Én például a saját kornisommal láttam a Gugliban, hogy a Hírszerző kasírozott változata hirtelen megváltozott egy oldalfrissítés során. Erősen gyanakszom, hogy ott is előbb simán ignotuszolták az inkontinens megfogalmazást, és csak később revideálták meg. Bizonyítani, sajnos, nem tudom, elmulasztottam fotografológiát készíteni róla. De egyébként sem tartom életszerűnek, hogy egy sajtóközlemény egyetlen szavát valahol valaki átjavítja, sokkal pauzálisabb, hogy eredetileg is úgy volt, nem?
Te csak ne vikidáld el magadnak a jogot arra, hogy kiadd ezeket a rezonális literákat. Majd mindjárt magadnak akarod rekvirálni a bevételt is? Nadenemúgy van az!
Szerintem itt semmilyen fantasztának nincs szorulása, csak szeretnénk, ha mi is olyan grammetikai magasságokban járhatnánk, mint a KDNP. Én valósággal cerebrálnék, de gondolom a többiek is egyhangú ovulációban törnének ki, ha törekvéseink sikerre vezetnének.
ha azt mondta és nem valami hanghibaszerűség, akkor egy ostoba gyökér, és kár, hogy a szóbeliség miatt nem volt egy sor társa aki korrektúrázhatta volna, mint a kádéenpé még gyökerebb írásbeli tuskóságát
Tehát a videóban az országgyűlés 2010. júl. 21-i ülésnapjának felvétele látható, ahol is a mondott helyen Vágó Gábor LMP-s képviselő azt találta mondani - egészen pontosan (06:)47:28-nál -, hogy "az emberi méltóságot és a magyarsághoz való jogot egyetlen magyar párt se indikálja magának". Pedig dehogy ezt akarta ő mondani! Hiszen az indikál (in-dico1) azt jelenti, "mutat", "jelöl". Ellenben a vindikál (vindico 1) már egészen más, mert az azt (is) jelenti: magáénak követel, kisajátít(ani akar). Ezt akarta szegény mondani, csak a betűmanó elvitte a v betűt.(laudator.blog.hu)