Arra semennyit. Asszem tán 500 gigástól engedi. A perc meg a minőség függvénye, azt nem tudom, a BRAVIA milyen paraméterekkel rögzít, lehet-e állítani.
Van egy fali tányér kint a ház oldalán, abból jön egy kábel, a settopboxba. Ugyebár a settopbox nélkül akarom beállítani az uj tvmre a csatornákat, de a digitális hangolásnál nem talál 1 csatornát sem. mi lehet a baj? Próbáltama földit és a kábelest is. 0 talált csatorna az eredméány. pls help!
Szia! Az enyémen van olyan,hogy Theatre ez közelít a vászonhoz,egyébként meg a beállításokban csinálj egy saját kép üzemmódot,és vegyél vissza mindent ami zavar.
Tudja-e valaki, hogy Sony Bravia KDL-40W4500 típusú 102 cm-es TV-n van-e valami szemkímélő beállítás? Egy olyan családtag tévézik akinek érzékeny a szeme pl. sokat könnyezik, és az említett típusú TV valamivel több mint 1 év használata egyre jobban megviseli a szemét.
Sziasztok. Van egy SONY BRAVIA KDL-32D3010 típusú tv-én és egyik napról a másikra lett egy olyan hiba, hogy függőleges színes csíkok jelentek meg. A háttérbe halványan lehet látni a képet. Valaki találkozott már ilyen hibával?
Ez szerintem azért van, mert a feliratozáshoz más renderelőt használ, mint anélkül. Transcoding nélkül pld. nincs szükség a pufferelésre, gond nélkül megy a stream. Nem értek hozzá de azt sejtem, ha szaggat, ennyit tud a processzor.
Servio-val is csak részmegoldást sikerült elérni. feliratot végsősoron hálózatról nem tudok olvastatni. usb-ről viszont példásan működik a felirat és hangsáv kezelés is.
Sziasztok! Van egy SonyBravia KDL-42W650A tévém, a feliratokkal van problémám.
Először leszedtem gépre homestreamet, minden tök jó csak a feliratokat nem viszi.
Aztán leszedtem a ps3 media servert, lentebb írta valaki hogy ez kezeli a feliratot is, és tényleg kezeli, csak éppen állatira elkezd szaggatni a film amikor felirattal játszom le. Nem tudja valaki mit lehetne kezdeni, hogy ne szaggasson ennyire?
A következőben kérném a segítséget. Van egy sony kdl-42ex520-as tévém. Hálózati kábellel hozzá van csatlakoztatva a routerhez. A routeren egy TWONKY mediaserver található. A routerhez USB-n keresztül egy külső HDD van még csatlakoztatva.
A probléma a következő: ha a tv-n szeretném nézni a HDD-n található filmeket, akkor nem játsza le őket. A TV látja a HDD-n lévő mappákat, sőt a filmeket is, de nem indítja el őket. Ugyanazon a HDD-n lévő zenéket pedig lejátsza.
Ha a filmeket USB-n ( direkt a TV-hez csatlakoztatva) szeretném lejátszani, akkor az megy.
Mi lehet a gond? Miért nem tud átjönni a HDD-ről a film?
Ha valaki tud segíteni, akkor légyszi segítsen. Ha bármilyen info kell még csak kérdezzetek.
Sziasztok, böngésző csak 2011-es modellektől van a Braviában. Megjegyzem, nekem bár van, csak a vásárlás napján használtam (kipróbáltam), azóta sem. Elmond mindent róla. Nem vesztettetek semmit!