Szinte a világ minden táján ismert tehetségkutató műsor Magyarországra is megérkezett!
Ebben a topicban minden olyan szóba jöhet, ami kizárólag a topic-címet adó tehetségkutató műsorának résztvevő versenyzőiről, zsűrijeiről - kizárólag a műsorban látottakról - szól!
Az érintettek magánéletei, bulvárhírei és más előadókkal (az adott produkciót érintők kivételével) történő azonosítás, hasonlítás OFF-nak számítanak!
Nagyon örülök, hogy Csabi nyert, megérdemelte...arra leszek nagyon kíváncsi, hogy ezek után mi lesz a versenyzőkkel és az agyondícsért (Nikolasz, Veca) énekesek mire viszik. Mindenesetre én minden jót kívánok nekik:) Koncertjükre tuti elmegyek, még nem hallottam őket élőben...
Az utolsó mondatodon kívül, teljesen egyetértek veled. Most, hogy Csaba nyert, mostmár csak a hang a fontos,....ez nekem is feltűnt a fórumokat olvasva. Az, hogy sokkal jobb előadó a Csaba mint a Nikolasz, mostmár nem érdekli az embereket.
Nekem is Wolf Kati volt a No 1, és bár Nicolasnak jó hangja van, tényleg elég őt csak hallgatni(úgy, mint Vecát).Csabi meg igazi előadó, egyéniség és eltudja magát adni a színpadon, nem beszélve arról, hogy a kamera is eléggé szereti őt!
Érdekes, eddig mindig azt írtátok, hogy a x faktor nem csak énekes verseny, annál több, azért kell ide Norbi. Most, hogy Csaba nyert, mindenki azzal jön, hogy Nikolásznak mennyivel jobb a hangja. Hogy is van ez? csaba bejárja a színpadot, műsort csinál, Niko pedig - bár gyönyörűen - "csak" énekel. Hallgatni imádtam, nézni kevésbé. ennek idegesített az artikulációja, a szájmozgása. De a lemezét lehet, hogy megveszem. Csabáét biztos. Bár itt is megjegyzem, hogy a Popdarálóban, mikor még nem mondták meg neki, hogy ezt meg ezt ne csinálja, sokkal jobb volt.
Különben nekem Wolf Kati volt a nyerő. A megában meg Ivett.
Azért ez is elég gáz lehet az X-nek hogy egy olyan utazási iroda mellett teszi le a voksát ami a müsor vége után hopp, csődbe megy:D De nem sajnálom őket megérdemlik. Undoritónak tartom, hogy egy ilyen média teret kaphat magyarországon és azt csinállhat amit akar. Ha a média ellenőrzésnek lenne vér a pucájában és kiosztana egy két fekete képernyőt 24 órára.
Na de a megasztár. Kiváló tehetségek voltak a műsorban elismerem. Büszke vagyok, hogy ilyen országban ennyi kreatív ember él, aztán jön a fájdalom és a szégyenérzet, mert a cirkusz és a tehetségtelen zsűri tönkre vágja az egészet. Gondolok itt arra, hogy a Király L egyáltalán éles adásba kerülhetett, arról nem is beszélve hogy a Vecát ejtette ki. Remélem ez az RTL gnómoknak köszönhető és nem a szavazó lakosságnak :)
ha nekem utazási irodám lenne yorsan felajánlanám a rtl-nek.. aztán amikor a győztes utazik rászerveznék a rajongói táborból.. nagy kasza lenne.. igaz a győztest ezzel kicsit megszívatnám de hát ilen a élet...
Szerintem is Csaba ebből a 12-ből megérdemelten nyert. Lehet azt mondani, hogy többezer jelentkezőből voltak nála tehetségesebbek, jobbak. Szerintem is. De a drága jó mentorok valamiért kiba*szták őket. Gondolok itt Szirotára, Nádor Dávidra stb. Ez az ő saruk. Csaba viszont tette a dolgát és szép hajrával nyert.
Te így gondolod, nagyon sokan meg másképp. Szerintem Csaba igenis megérdemelten nyert. Arról meg ő nem tehet, hogy még egy jópár tehetséget nem válogattak be az élő showba. De gondolom annak is megvan a magyarázata, hogy miért.
Gondolom több ajánlattevő volt és a sorrendben a második legjobb lesz. Lehet felvették a kapcsolatot és éppen a szerződés szövegén foglalkoznak. Majd kiderül, mert ugye a bulvár az nem búvár...
mivel a másikból kitessékelt amodi, ezért itt kérdem meg: most hogy az utazási iroda becsődölt ki utaztaja a győztest? Szerintem ez jó reklám lehetne egy utazási irodának... persze olyannak aki nem megy csődbe :)
Szerintem ne legyen több tehetségkutató nálunk,mert nincs értmele...legyen olyan h ki a legjobb pasi és arra joggal szavazhatnak majd......amúgy felsleges tehetségkutatónak hívni,nemmondom h nincs jó hangja Csabának de legalább 10-15 versenyzőt tudok mondani(olyanokat akiket még csak a legjobb 50be sem válogattak be nem is értem miért)h sokkal jobbak voltak nála.
És remélem ha lesz is vmennyire változtatnak a zsűri összetételén,mert h még a nézők botfülűek azt elnézem(persze ez is elég gáz),de h az elvileg szakképzett zsűri 2szer is olyan döntést hozott amivel Wolf Kati és Janicsák Veca kiesett azt szánalmasanak tartom:)))erről ennyit:))))