Amúgy érted te sztem hogy mire céloztam vele. (Úgy kb. 50-60 körül lehet most, szóval ahhoz a kis boxsétához lehet hogy már egy idősotthontól kellene kimenőt kérni :) )
és ezzel maradt 5 fullszezonos versenyző a szériában, miközben már a szezon legelső hétvégéje után eldőlt hogy Leon lesz a bajnok (mivel Trulli Japánban, Tramnitz a Formula Regionalban megy főállásban) a többi Motoparkos meg elég gyenge
de azért a széria mindig túlél mindent, már kiadták a 24-es naptárt is
Jujuval sportszerűtlen volt kivételezni. Főleg ezzel a több, mint 20 kilóval ezen a szinten könnyebb autókkal rengeteget számít. Ehhez képest meg így se volt tényező igazán. Persze családi csapat stb., de itt a lányt nem biztos jól menedzseli az apja.
Euroformula mellett az osztrák F3-ban vannak, ahol összesen van 2 teljes szezonos versenyző :D A magyar Berta mellett a 32 éves Zeller aki kb. innen fog nyugdíjba menni. Volt nem egyszer amikor hárman voltak a rajtrácson. Legutóbb a japán lány is ilyen mezőnyben nyert de azt valamiért a cikkben nem említik. Olasz bajnokságban már valamivel többen indulnak ott vezeti a bajnokságot.
szvsz neki pont ebben az F1 Academyben lehetne a helye inkább.
Chadwick végre össze tudott rakni egy normális futamot az Indy NXT-ben. Elkerülte a rajtbalesetet és csatázott a bajnoki éllovas Rasmussennel is. 6. lett, a végén volt esélye támadni Rasmussent az 5. helyért.
én arra lennék kíváncsi, hogy hány fizető néző ment ki erre, úgy hogy csak ők voltak a programban
bár azt mondom 15 autó még úgy ahogy oké, de általában az ilyen kevés érdeklődőt eredményező, kevés autós szériákat (mint mondjuk az eddig 6 teljes szezonos versenyzős Euroformula) bújtatni szokták mint betétfutam ilyen TCR Europe meg GT Openek között.
bár láttam én nemrég egy Formula Regional Japan hétvégét (ne kérdezzétek miért nézek ilyeneket éjjel, bár a nevem alapján sejthetitek:) ahol kiderült számomra, hogy 2 versenyző megy csak teljes szezont és az első hétvégés 9 autós mezőnyből már olyan 6-7 lett, amiből itt is vannak korosabb versenyzők, a közvetítés meg youtube-on kb. a biztonsági kamerák felvételei.
És ez legtöbbször annak a TCR Japannak a betétfutama. ahol szintén 7-8 autó van. Mindezt valami 130 milliós Japánban. Ami egyben a megfejtés is, hogy miért nincsenek olyan sikeres autósaik mint mondjuk motorosaik, vagy miért húznak el olyan gyorsan Európába.
de ha már említettem ezt a világot, most nézem a TCR Japant egy csaj vezeti
Amúgy hihetetlen hogy Le Castellet még a csajok versenyét is unalmasabbá tudja tenni. Jobb is hogy idén nem volt itt V1, akarom mondani F1. Mindössze egy kiesés (Lovinfosse autója megadta magát a 2. futam első körében) és egy kizárás (Pulling guminyomás miatt a 3. futamból).
Bustamante még Monzában képzelte magát, ment át tökön-paszulyon :D
- adjátok a kocsitok színét, mert ettől lesztek Lyóenberek, meg egyenlőség lesz autósportban mert lehetőséget kapnak a csajok F4-es autókat vezetni, meg hátha reklám lesz ez nektek is.
meg most lesz 10 ilyen F1 színű autó, amihez majd valahogy hozzáraknak még 5 kocsit.
mostani megoldás, ahol 5 utánpótlásban ismert csapat indít 3 autót valahogy jobbnak tűnt. Persze ki tudja hol érte meg nekik az idei szezon, ahol youtube összefoglalókban látni őket.
egész szériát úgyis az árazza be igazán, hogy a bajnokuk meddig jut. Garcia is 3 W szezont tolt le, meg most itt is egyet, ebből már kötelező lenne az F3 jövőre.
W királynő Chadwick, meg fulleszezonosként olyanokat előz csak meg akik ott se voltak minden hétvégén. Ellenben több olyan meg előtte van, akik hagytak ki idén. Csapattársai meg fényévekkel előtte.
semmivel nem mutat többet mint a Regionalban pár éve. Bár ott talán előzött meg olyat aki teljes szezont ment mint ő.
Chloe Grant hatalmasat bukott az első futam rajtjánál, dolgozott a glória rendesen. Meg is sérült a bal keze, ki kellett hagynia a hétvége további részét.
Az első futam végén a Garcia-Bühler befutó hatalmas :)
Volt roncsderbi rendesen, talán ennyi autótörés meg pörgettyű még nem is volt egy versenyhétvégén a sorozatban.
Sokkal élvezetesebb ez a széria mint a W Series, de értelme kb. ugyanannyi.