A Robert J. Sawyer regénye alapján készült sorozatban a világon mindenki elájul 2 perc 17 másodpercre, hogy hat hónappal előre belepillantsanak a jövőbe, legyen az személyes vagy globális jövő. (Az ABC 4 évadra tervezi.)
Az első rész óta benne volt a történetben, hogy valaki, aki a látomása alapján életben volt, öngyilkos lesz, mert így tuti megváltoztatja a jövőt. Azért reméltem, hogy az ablak leragasztgatása elég lesz a jövő megváltoztatására. Mostantól azért csak összeszedik magukat a nyavalygók és elkezdenek dolgozni azon, hogy kik okozták a látomásokat.
annál inkább sem lehet ez a magyarázata, mert a kitekintéseknek van érzelmi vonala is. ha be lett volna kötve a szeme valószinűleg félelmet is érzett volna...
" nekem meg az jutott eszembe, hogy vicces lesz ha kiderül hogy Demetrinek éppen akkor be volt kötve a szeme és azért volt a sötétség "
Hát, ha ezt hoznák ki magyarázatnak, akkor dühös lennék..:-) "Szerencsére" olvasta valaki a halálhírét...
Kinek mii volt ebben a részben a nagy durranás? Nekem inkább Al öngyilokja, mintsem a katonalány hazatér.
Al jól rövidre zárta ezzel a Kőbe Vésett Jövő Amitöl Eltérni Nem Lehet elméletet, megváltoztatta egy döntéssel... (LOST rajongók, vitáztunk és vitázunk ezen rengeteget, lehet-e, igaz?)
A katonalány sztorija valahogy nem ütött akkorát. Valahogy sejtettem hogy halálának körülményei vitathatók lesznek, és tessék "látták meghalni, de aztán visszavonultak" ez azért elég sablonos egy megoldás.
emberek!!! a flashforward elkezdődött!!!! nagyon tetszett ez a rész. ami érdekes volt, hogy Demetriné nem lepődött meg azon, Demetrinek nem volt FF-ja. nekem meg az jutott eszembe, hogy vicces lesz ha kiderül hogy Demetrinek éppen akkor be volt kötve a szeme és azért volt a sötétség:)) A "Penny" szálból ennyi pont elég volt. az utcsó pár perc igazán szépre sikerült.
fura egy sorozat ez, olykor percekig fogom a fejem h bazmeg barátok köztből 1 is épp elég, aztán meg hirtelen szintet váltanak és az államat próbálom visszarakni a helyére.
"A Robert J. Sawyer regénye alapján készült sorozatban a világon mindenki elájul 2 perc 17 másodpercre, hogy hat hónappal előre belepillantsanak a jövőbe"
Stanislaw Lem: Százharminchét másodperc (1973)
Egy hírügynökség számítógépe önállósítja magát; a jövőben megtörtént eseményekről ad jelentést.
Lelőtték a poént, hogy kik csinálták, most már inkább az lesz a kérdés, hogy el tudják-e őket kapni vagy sem.
Nekem furcsa volt Dominic Monaghant ilyen szerepben látni, mintha Jason Staham-et játszott volna, az elálló fülei meg a Yellow Bastard-ra emlékeztetnek a Sin City-ből.
És volt megint egy abszurd pillanat a kenguruval (előkerült az első részből).
Hmmm... Mar a promoban is utaltak erre. Meg a sorozatjunkie is valami ilyesmi jelzovel illette. Meg logikus is lenne. Na mindegy, a lenyeg, h perpillanat elegge uncsi. Kishobbitot sem hianyolom. Amikor a lostban kinyiffant, akkor is elegedetten csaptam a levegobe. :) Azert persze okozhat pozitiv csalodast, de...
megnéztem. rohadtul vártam a kishobbitot, erre egy kocka erejéig se fért bele:((( remélem nem megy el nagyon a "csakbeszélgetünk" irányba, mert nekem kicsit sok volt a párbeszédes rész. ez a rész nem igazán nyerte el a tetszésem. nna, de csak jobb lesz.
nyilván, ezt akarják sugallni a készítők, de ez így túl egyszerű megfejtés lenne
no mindegy, agyaltam a dolgokon, hát, most lassan valami nagyon nagy dobásnak kellene következnie, ha ez a sorit tényleg méltó LOST utódnak szánták a készítők...
az utolsó jelenet vicces volt a Rolling Stone-os számra. már-már blőd. ettől függetlenül ez a rész az politikai ármánykodással, a leszbi kikacsintással egy kicsit jobban feküdt. a sori egyébként elvesztette a varázsát, egy középszerű szar lett belőle.
mindenki a másik oldalon szállt ki, különben pisztolytűzzel fogadták volna. Szerintem a leszbi szál mesterkélt volt. De a lövödözés Stonesra, az tényleg abszurd...és épp ezért jó volt
Ja a másik szálon a rosszfiú kb. 10 méterről nem találta el jól a csajt, ez teljesen életszerű..és elfutni akkor kezdett, amikor a csaj elkezdte elővenni a stukkert. Na most azt mindenki tudja, hogy az FBI-nál hetente van lőgyakorlat, én is szedtem volna a lábam...
na hát valahogy azt éreztem már a múltkor is h a fejbelövöm magam csávó az fbi ügynök-mostmár leszbi vagy biszex- csajjal fog összejönni és szépséges családot alapítani...de mostmeg...hm....tuti jön megmenti és blablabla szóval remélem nem ez lesz...