Keresés

Részletes keresés

Szegedi Edith Creative Commons License 2009.06.25 0 0 187
Soha nem jelentettünk fel senkit,viszont ez a terület védett és fokozottan védett övezet,itt egy virágot sem téphetsz le,de a másik területen akár gombázhatsz is.
A fákat itt nem bánthatod,még ha a vihar tépte is ki.Ők is az ökológiai egyensúly részesei. Van elég akácos a környéken,meg fatolvaj is,meg erdész is.
Ez az ő gondjuk,a miénk pedig a megőrzés.
Van egy szép mondás amely április11 után az unokám megszületésével nyerte el igazi értelmét:"Nem mi örököltük a földet,az unokáinktól kaptuk kölcsön"
Előzmény: PoliBili (181)
Réz Gál Ica Creative Commons License 2009.06.25 0 0 186

"Amilyen párbeszédet folytatunk az emberekkel,az gyalázatosan kevés!"

Azért nem folytattok az emberekkel párbeszédet mert nicsenek érvényes válaszaitok.

A Gárdára sem tudtok érvényes válszt adni,  a cigányproblémára sem, a korrupcióra sem. stb.

Van egy olyan gyanúm hogy az SZDSZ arisztokratikus elzárkózása mögött az lapul hogy ők is tudják ,hogy a tankönyvből ollózott igazságaik mennyit érnek a valóságban....

Előzmény: Szegedi Edith (178)
Réz Gál Ica Creative Commons License 2009.06.25 0 0 185

Mi volt előbb ?

A Gárda vagy az Szdsz?

Előzmény: Szegedi Edith (183)
Szegedi Edith Creative Commons License 2009.06.25 0 0 183
Nem jó a hacuka Ica!
Pincér ruhát keverj a hobbi népi csűrdöngölőssel meg a nyilas ancunggal és kész a mundér.Anyám borogass!
Előzmény: Réz Gál Ica (179)
Szegedi Edith Creative Commons License 2009.06.25 0 0 182
Nem is kicsit! Öttől tíz évig például a szomszédunknál Ausztriában.
Mr Irwing a jobbik nagy felkentje is kapott némi ülőelfoglaltságot náluk.
Előzmény: Törölt nick (176)
PoliBili Creative Commons License 2009.06.25 0 0 181
Szegény megélhetési fatolvajokat jelentgettek fel?Nem igazán liberális dolog.
Előzmény: Szegedi Edith (151)
Psycho Dad Creative Commons License 2009.06.25 0 0 180
"nektek meg kellene alapítanotok az Szdsz munkásőrségét....." Minek? Ott van nekik a Rebisz.
Előzmény: Réz Gál Ica (167)
Réz Gál Ica Creative Commons License 2009.06.25 0 0 179

Már az is bűn?

Ajajaj....

Találós kérdés:

Mi volt előbb a Gárda vagy az SZDSZ?

Előzmény: Törölt nick (173)
Szegedi Edith Creative Commons License 2009.06.25 0 0 178
Megint igazad van! Le vagyunk maradva,mint a borravaló!
Amilyen párbeszédet folytatunk az emberekkel,az gyalázatosan kevés!
Ígérem,bár nem vagyok szóvivő,de a kérdéseidre megpróbálok választ adni,vagy választ szerezni az illetékes "elvtárstól".
Szerencsére képben vagyok és a "harci" titkoktól eltekintve megosztom veled és veletek a tapasztalataimat,vagy amit megtudok!
Előzmény: Törölt nick (166)
Réz Gál Ica Creative Commons License 2009.06.25 0 0 175

Nem múxik.

Ezért szomorkodnak.Nem értik ,hogy ezek a mocskos fasiszta magyarok miért nem szeretik őket.....

Előzmény: BaSand (169)
Réz Gál Ica Creative Commons License 2009.06.25 0 0 170
énénénénén, ki nem állhatom, számomra, nekem ,belém még énénénén........
Előzmény: Szegedi Edith (165)
BaSand Creative Commons License 2009.06.25 0 0 169
A gondolatrendőrségük már müxik!
Előzmény: Réz Gál Ica (167)
Réz Gál Ica Creative Commons License 2009.06.25 0 0 167

Ezt szeretem a magyar liberálisokban , ezt az önreflektív hajlamot:

"És azt hadd tegyem hozzá, történelmi bűn, hogy ilyen tágra hagyták az önkormányzatok autonómiáját.......

Hiba, hogy túlságosan sok szabadságot harcoltak ki, való igaz, hogy bizonyos eszméket erősen ordában kell tartani, demokrácia, szólásszabadság ide vagy oda. "

Szerintem nektek meg kellene alapítanotok az Szdsz  munkásőrségét.....

Előzmény: Törölt nick (164)
Szegedi Edith Creative Commons License 2009.06.25 0 0 165
Ignácz Józsi Besence polgármestere,a Ghandi középiskola egyik alapítója ezt teszi!
Figyelemre méltó programot dolgozott ki és valósított meg a többi polgármesterrel!
Körzetükben a lopás és az erőszak gyakorlatilag megszűnt,ahogy a munkanélküliség is.
Egyszerűen imádom a srácot! Józsi egyébként roma ,polgármester,mellesleg kitűnő agrármérnök is.Ami számomra az egyik legfontosabb dolog,hogy nagyon jó humorú ember ,akárcsak Retkes Attila.
Ki nem állhatom a mélykomor fazonokat,akik méla undorral vagy pökhendien néznek le embertársaikra!
Előzmény: Törölt nick (147)
Réz Gál Ica Creative Commons License 2009.06.25 0 0 163

Azt.

Ők az SZDSZ népnemzeti szárnya. Ennyit értenek az egészből....

Előzmény: IDKFA (161)
Réz Gál Ica Creative Commons License 2009.06.25 0 0 162

Ne paráználkodj,

másnak se feleségét se házát, sem ökrét, se zsidónegyedét ne kívánd.......

Előzmény: Törölt nick (160)
IDKFA Creative Commons License 2009.06.25 0 0 161
Mi jelent náklad szegényellenes? Aki nem hajlandó a fejlesztési pénzekből is a felelőtlen megélhetési gyerekgyártók és bűnözők + munkakerülők segélyeit finanszírozni? Vagy aki van olyan alávaló és munkavégzéshez köti a segélyfizetést?  
Előzmény: Törölt nick (152)
IDKFA Creative Commons License 2009.06.25 0 0 159

Szvsz te kevered  a szegényeket a megélhetési munkakerülőkkel.

Előzmény: Törölt nick (150)
PoliBili Creative Commons License 2009.06.25 0 0 158
Szüljön, de viszont ha nem tudja felnevelni saját hibájából akkor ne ácsingózzon segílyért.
Előzmény: Törölt nick (139)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.25 0 0 157

Azért az Retkes nagyon jól hangzik. Még kellene egy-két hasonló jelölt, olyasmi, mint Mocskos, vagy Szennyes, esetleg Koszos, Piszkos.

Akkor lenne igazi alternatíva.

Szegedi Edith Creative Commons License 2009.06.25 0 0 156
A nol információi egyrészt hiányosak másrészt már megint hülyeséget zagyválnak ebben az ügyben!
Higgy nekem!
Jobban tudom mint ők pedig ahogy mondják, a világ vége után lakom 8 kilométerrel.
Előzmény: Törölt nick (141)
RontóPál Creative Commons License 2009.06.25 0 0 153
Ez már eső után köpönyeg, vagy halottnak a csók...
Szegedi Edith Creative Commons License 2009.06.25 0 0 151
Igazságod van!
Bűnös felelőtlenség a fiatalok elhanyagolása!
Saját környezetemben tapasztalom,hogy ha egy fiatalnak nincs értelmes elfoglaltsága az megkeresi máshol,ott ahol az emberi értékeket másra cserélik fel.Tartozni ugyebár kell valahová és ők tartozni akarnak valahová.
Fiam segítségével,ő a legkisebb,már korban helyi szinten összejönnek a házunkban esténként.Nagyon jól elvannak. Internetes játékok, film,társasjáték,zene vagy bográcsozás,éjszakai erdőjárás vadorzók és fatolvajok ellen,gombaszedés stb.
Ezek a fiatalok biztosan nem fognak randalírozni és nőket molesztálni,vagy szemetelni.
Jó zöldekké tettem őket,az erdei szemétszedéssel,természetfotózással és hasonló csacskaságokkal. Az nagyon tetszik nekik,hogy nem akarom meggyőzni őket a liberalizmus áldásos hatásairól,de már akaratukon kívül is azzá lettek.
A példa elég nekik,és szeretetre szeretettel válaszolnak.
Hozzáállás és empátia kérdése az egész,no meg némi pénzzé,hogy egy jó kis ifjúsági liberális klubbot összehozzak,vagyis már össze is hoztam,csak Merker Dávid késett kissé az egy éve hozzá írott levelemre még ma sem válaszolt.
Elfoglalt nagyon ugyebár!
Az ifjúsággal kapcsolatos gondjaimat John Emesével szoktam megosztani,és rendkívül jó és használható tippeket kapok tőle!
Előzmény: Törölt nick (132)
moneymaker Creative Commons License 2009.06.25 0 0 148
Leszarom.
Előzmény: Szegedi Edith (-)
Réz Gál Ica Creative Commons License 2009.06.25 0 0 146

Ja! A templomban a kufárokkal!:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Előzmény: Törölt nick (144)
IDKFA Creative Commons License 2009.06.25 0 0 145
Hajrá Gusztos!  
Előzmény: Törölt nick (141)
Réz Gál Ica Creative Commons License 2009.06.25 0 0 140

"Én egy rendkívül szegény és rendkívül gazdag ember vagyok."

Kedves Edit!

Ne vedd személyeskedésnek, de te tökéletesen bemutatod,hogy mi tette taccsra a pártodat.

Azt szokták mondani az Szdszről, hogy életidegen, önző , korrupt, magyargyülölő stb.

Te nem hiszem hogy ilyen vagy, viszont szépen bemutatod az a gyökeret amiből az Szdsz bűnei kisarjadtak.

Minden második hozzászólásod  úgy kezdődik hogy : Én...

én én énénéénénénénén......

Én ilyen vagyok én olyan vagyok, velem ez történt, én nem adom fel stb....

Már megbocsáss a nyers szóért ,de ki nem szarja le hogy mi történt veled?

Egy párt emberek közössége azért gyűlik össze, hogy megoldjon egy feladatot.

Ahhoz,hogy  a feladat megoldáshoz támogatókat szerezzen és felhatalmazást kapjon (választás) megfelelő érzékenységre van szüksége a többségi társadalom problémái irán.

Aki, akik annyira önzőek ,hogy  csak a saját örömükkel-bajukkal képesek foglalkozni, azok elveszítik az emberek megbecsülését és támogatást.

Ennyi.

Előzmény: Szegedi Edith (124)
Szegedi Edith Creative Commons License 2009.06.25 0 0 133
Amennyiben Kuncze visszajönne az SZDSZ vezetőségébe az egyenlő lenne a párt K.O.-jával,de nincsenek szerencsére ilyen ambiciói nekije,hiszen a káoszt Kókával már megteremtette,mikor ejtőernyőzte hozzánk őt!
Előzmény: tollas (125)
Commander Pepe Creative Commons License 2009.06.25 0 0 131
Fodorral kapcsolatban én is tévedtem. Azt hittem, hogy vissza tudja hozni a szadeszt. (Az más kérdés, hogy Kókával talán még mélyebben lennének.)
Előzmény: Psycho Dad (126)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.25 0 0 130
Miért? Szerinted nem igaz, amit írtam? Hiszen ez ma a Magyarországra leselkedő legnagyobb veszély! Másról sem szólt a szadista kampány.

Tehát? Lesznek Dunába lövések vagy nem? Cigánypogromok? Zsidótörvények? Te hogy gondolod?
Előzmény: Törölt nick (127)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!