Keresés

Részletes keresés

zividivi Creative Commons License 2009.06.25 0 0 237
Éppen a buddhizmus nem egy kirekesztő filozófia.

Vagy már az is megváltozott???
Előzmény: Törölt nick (228)
orpheline Creative Commons License 2009.06.25 0 0 236

"..De Morvai Krisztina, Balczó Zoltán és Szegedi Csanád engem, magyar állampolgárt nem képviselnek..."

Hmm..

nekem sem miniszterelnököm a bajnai és elődje..... mégsem hisztizek ( csak itt)...:P

Előzmény: ÁtlagFf_1963 (229)
degenerator Creative Commons License 2009.06.25 0 0 235
nem az én nevemben küldték az eus parlamentbe azt a négy mszp-s bűnözőt.
zividivi Creative Commons License 2009.06.25 0 0 233

Az angliai Orsos Janosnak egyáltalában, volt szavazati joga Magyarországon?

Vagy a külföldiek tiltakoznak a Jobbikosok  ellen, azok, akiket még hivatalból sem képvisel senki Magyarországról?????

Mert a külföldön szavazók körében még az itthoniaknál is nagyobb szavazataránnyal  került be a 3 jobbikos képviselő az EU-parlamentbe.

Ilyesmi miatt szoktam intrenácikat emlegetni.

Előzmény: A Tanú '89 (223)
ÁtlagFf_1963 Creative Commons License 2009.06.25 0 0 232

A Jobbik három képviselőt küldhet az Európai Parlamentbe. De Morvai Krisztina, Balczó Zoltán és Szegedi Csanád engem, magyar állampolgárt nem képviselnek.

Írd alá te is: ők ne beszéljenek a te nevedben! Tiltakozz a gyűlölködés, a kirekesztés ellen. Mutasd meg, hogy Magyarország mit gondol a Jobbikról!

Akik ezt az oldalt indították nem demokraták. A demokrácia úgy működik, hogy vannak jelöltek, akik közül lehet választani. A választási kampányban szabadon versenghetnek a nézetek és a jelöltek.

A választás után azonban nem. A választással egy időre véglegessé válnak az erőviszonyok és a képviselők minden embert képviselnek.

A Jobbik képviselőket demokratikusan választották meg. Akik ezt az oldalt, indították azok viszont nem demokraták.

Demokrácia ellenességüket hangzatos jelszavak mögé bújtatják, de attól még demokrácia ellenesek.

Vasgerinc Creative Commons License 2009.06.25 0 0 231
Nem semmi! Hihetetlen mire képesek. Ez alapján bármlyik párt ellen meg lehet tenni. Az a párezer aláírás bárkivel szemben összejönne.
ÁtlagFf_1963 Creative Commons License 2009.06.25 0 0 229

A Jobbik három képviselőt küldhet az Európai Parlamentbe. De Morvai Krisztina, Balczó Zoltán és Szegedi Csanád engem, magyar állampolgárt nem képviselnek.

Írd alá te is: ők ne beszéljenek a te nevedben! Tiltakozz a gyűlölködés, a kirekesztés ellen. Mutasd meg, hogy Magyarország mit gondol a Jobbikról!

Akik ezt az oldalt indították nem demokraták. A demokrácia úgy működik, hogy vannak jelöltek, akik közül lehet választani. A választási kampányban szabadon versenghetnek a nézetek és a jelöltek. A választás után azonban nem. A választással egy időre véglegessé válnak az erőviszonyok és a képviselők minden embert képviselnek.

A Jobbik képviselőket demokratikusan választották meg. Akik ezt az oldalt, indították azok viszont nem demokraták. Demokrácia ellenességüket hangzatos jelszavak mögé bújtatják, de attól még demokrácia ellenesek.

Törölt nick Creative Commons License 2009.06.25 0 0 228
Én idáig olvastam bele:

"Celebreted Buddha’s Birth

Dhammamitras left to right: Orsós János, Kalányos László, Orsós Anikó, Ashwin Jangam, Lázi István Benő, Nandukishor, Derdák Tibor.Our Buddhist church and our school celebreted The Buddha’s birrthday"

Aki nem tud ángílusul, az ne beszéljen ángílusul! Ettől fügetlenül üdvözlök minden, szellemi utat kereső magyar cigány embert, és sok sikert kívánok nekik. De ha angolul akarnak írni, akkor legalább egy helyesírás-ellenőrzőt eresszenek rá a cikkeikre...
A Tanú '89 Creative Commons License 2009.06.25 0 0 224
Különben mi a sz@r ez a http://www.jaibhim.hu/ ?

Innen járatják le Magyarországot?
A Tanú '89 Creative Commons License 2009.06.25 0 0 223
Kik is gyártották ezt:

Domain
Name nemazennevemben
Status REGISTERED (What this means)
Registered June 15, 2009
Last update June 15, 2009, 6:15 pm
Registrant
Name Orsos Janos
Organisation Jai Bhim Network
Language English

http://www.jaibhim.hu/

Kamukéró :)
A Tanú '89 Creative Commons License 2009.06.25 0 0 220
"de próbálj bemenni erre az oldalra! Annyira zsúfolt, hogy azonnal lefagy."

Előzmény: Törölt nick (152)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.25 0 0 219
Én - magamat liberálisnak tartván - az OGY választásokon az SZDSZ szlogenje szerint fogok szavazni:

Szavazz a kirekesztés ellen!
Előzmény: Törölt nick (218)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.25 0 0 218
Úgy tűnik, a Jobbik súlyos érdekeket sért. Az csak petárdadurrogás, amikor bizonyos médiumok saralják őket, ill. az egész Magyarországot, de amikor a hivatalban lévő magyar miniszterelnök erről egyeztet, az már nem vicc.

Nem csodálkoznék, ha a Jobbik - ezen tényre alapozva - a kirekesztésükre irányuló szándékra alapozott ellentámadást indítana. Szerintem ez eredményes is lehetne, hiszen egy önmagát demokráciának tartó ország miniszterelnökének szájából egy ilyen kijelentés sokak számára lehet ijesztő, a sötét múltat idéző.
Előzmény: kátyja (217)
kátyja Creative Commons License 2009.06.25 0 0 217

Kell az MSZP-nek a pénz, nyalizni kell.

És még van pofájuk arra célozni, hogy a terroristák pénzelik a JOBBIK-ot.

Előzmény: Törölt nick (213)
aavensis Creative Commons License 2009.06.25 0 0 216
Az erőszakszervezetek, egyenlőre még a kezükben vannak. Később, már lehet, hogy őket zárják be valahová, de az nem a gettó lesz.
Előzmény: Törölt nick (214)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.25 0 0 215
Azt már 7.-én megmutatta...
Előzmény: zividivi (163)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.25 0 0 214
Ez a szánalmas senkiházi kivel zárná gettóba a Jobbikot?
Előzmény: Törölt nick (213)
Törölt nick Creative Commons License 2009.06.25 0 0 213
Én a Jobbikra szavaztam. Bosszúból. És most hogy Bajnai első hivatalos, miniszterelnöki útja Izraelbe vezetett, és ott a Jobbik karanténba (gettó?) zárásáról egyeztetett, úgy tűnik, az OGY választásokon is rájuk fogok.
Előzmény: gavintommy (-)
aavensis Creative Commons License 2009.06.25 0 0 212
Párját ritkítóan kitartó orbanofób vagy. Akár tiszteltre méltó is lehetne ez a kérlelhetetlen álhatatosság, de inkább monománnak tűnik. Azt meg ki lehet kezeltetni.
Előzmény: Kiss G. Eszter (209)
Mr. L. Q. Creative Commons License 2009.06.25 0 0 211
"nem értem"

Próbálkozzál Callie elvtársad beírásának megértésével, hátha jobban sikerül ez a (számodra) nehéz feladat, ha a magadfajtádtól hallod a magyarázatot.
Előzmény: Kiss G. Eszter (209)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2009.06.25 0 0 209
Akkor leszs ez igazan erdekes, amikor Orban Koztarsasagi elnokot csinaltat magabol.

Na akkorra kellene ezt tartogatni! Mert ott jogos lesz ez, hogy nem kepviseli az egesz nepet csak sajat hatalommaniajat, de az hogy a jobbikosok altal szavazott kepviselok miet kepviselnek az egesz szavazoi kort nem ertem.

Előzmény: gavintommy (-)
Kiss G. Eszter Creative Commons License 2009.06.25 0 0 208
Pontosan. De hat az ilyen topiknyitok miert olvasnak el ;-)
Előzmény: fanyűvő (37)
Callie Creative Commons License 2009.06.25 0 0 207

Megkapó ez a zavaros nagyotbeszélés.

engem, magyar állampolgárt nem képviselnek

Dehogynem képviselik, a jogálluk szerint a magyar állampolgárokat képviselik. Esetleg rosszul /jól/hűen/hamisan, de képviselik.

Írd alá te is: ők ne beszéljenek a te nevedben!

Ez meg fölösleges: Morvai a saját nevében beszél, nem valamelyik aláíró vagy jobbikos szavazó nevében.

Mr. L. Q. Creative Commons License 2009.06.25 0 0 205
Ez egy tipikus tojás és csirke probléma. Az mindenesetre biztos, hogy a sorkatonaság kiiktatása egy fontos szocializációs lehetőséget szüntetett meg. (Akkor is ezt mondom, hogy ha saját bőrömön tapasztaltam ezt előfelvételisként, olyan szabolcsi és zalai cigányokkal összezárva, akiknek jórésze börtönviselt volt.)
Tehát nyilván nem megy az, hogy elmegy a lumpen gyereke az iskolába, bemegy a kapun és kijön a társadalom szocializált tagjaként. Meg az sem megy, hogy munkát és tisztességes életkörülményeket ajándékozol nekik és akkor megoldódik a kérdés. (A parkettát el fogják tüzelni és reklamálni fognak, hogy rosszul égett.)
Előzmény: Antisystem (203)
Mr. L. Q. Creative Commons License 2009.06.25 0 0 204
"majd vigyázni fognak, hogy ne a trambulinról vizeljenek a medencébe, és ettől sokan jobban fogják érezni magukat egy kicsivel. És gondosan ugyanúgy szőnyeg alá fognak söpörni minden társadalmi feszkót, hisz ha állnak valahova, akkor a tömegbázisuk valamelyik oldala veszélybe kerül. Szerintem kb ezt várhatod egy eljövendő FIDESZ érától."

Ezt én értem és logikusnak is tartom, hiszen ezt diktálja a logika egy abnormálisan nagy tömegtámogatottságú néppártnak. De a helyzet konszolidálódásával (ha ez sikerül nekik) ezek a "feszkók" olyan erősen fognak leképeződni a Fideszben, hogy az darabokra fog szakadni (előfeltétel a posztkommunista veszély teljes eliminálása!) és onnantól kezdve esélye van a hosszabbtávú megoldásoknak. Lehet, hogy optimista vagyok. Mindenesetre "rendszeren kívüli párt" csak olyasmi szintű politikai produkcióra lehet képes, mint most a Jobbik. Nem hiszek abban, hogy valaki a garázsában szuperszónikus vadászgépet épít.
Előzmény: Antisystem (202)
Antisystem Creative Commons License 2009.06.25 0 0 203

Emlékeztetnék arra, hogy Orbánék pl. az iskolábajáráshoz akarták kötni bizonyos juttatások folyósítását. Gondolom nincs vita azon, hogy a cigánykérdés alfája és omegája is az oktatás.

De, imádok vitázni, és azért én alapvetően baloldali és liberális vagyok, nem is kicsit - csak nem a honi "ballib" értelemben, hanem amit a világban ezeken értenek.

Szóval nem, az oktatás csak a második lehet. Az első, hogy annak a családnak legyen miből élnie, tehát munkahelyek teremtése azon az iskolázottsági szinten, ami ennek a széles rétegnek megfelel. Akkor is, ha gazdaságilag veszteséges (bár kétlem, hogy veszteségesebb lenne a permanens szocsegélynél). HA ez megvan, akkor mindenkit el kell küldeni dolgozni, munkából élni. És ha ez is megvan, akkor jöhet az a pont, hogy iskoláztatás gyereknek, felnőttnek, hogy tovább lehessen lépni. Szóval ahhoz, hogy ebben meg tudjuk haladni az 1989-es állapotot, előbb el kellene ujra érni azt az 1989-es állapotot - családoknak munka, szakképzési rendszer helyreállítása, stb:(((

Például olyanra is gondolok, hogy visszaállítanám a 2 év sorkötelességet azoknak, akiknek nincs szakmája vagy érettségije - pótlandó azt a szocializációt, amit az iskola adott a többieknek. Oszt majd  a seregben, kontrolláltan megszervezném a képzést, és a szakmával leszerelést, meg ilyenek...

ÜdV

Előzmény: Mr. L. Q. (200)
Antisystem Creative Commons License 2009.06.25 0 0 202

Megvigasztallak, szinte törvényszerűen el fogják. A FIDESZ-elit ugyanis ugyanúgy rendszerbe épült, integráns része ennek a szmötyinek, mint az összes többi főbérletes viccházi párt. Ráadásul a szájkaratén túl alig különbözik az MSZP-től, ami érthető, mert mindkettő tömegpárt, ami eléggé meghatározza a poziciót, széles tömegbázisnak egyszerre megfelelni csak opportunistán lehet.

Valószinű, hogy - tanulva a saját előző ciklusukból, meg a gyurcsányi érából - majd vigyázni fognak, hogy ne a trambulinról vizeljenek a medencébe, és ettől sokan jobban fogják érezni magukat egy kicsivel. És gondosan ugyanúgy szőnyeg alá fognak söpörni minden társadalmi feszkót, hisz ha állnak valahova, akkor a tömegbázisuk valamelyik oldala veszélybe kerül. Szerintem kb ezt várhatod egy eljövendő FIDESZ érától.

ÜdV

Előzmény: Mr. L. Q. (197)
Mr. L. Q. Creative Commons License 2009.06.25 0 0 200
Ez teljesen korrekt és egyetértek. Amit mondok, hogy a 2002 óta tartó ámokfutás nélkül mostanra még nem durvult volna el így a helyzet. Emlékeztetnék arra, hogy Orbánék pl. az iskolábajáráshoz akarták kötni bizonyos juttatások folyósítását. Gondolom nincs vita azon, hogy a cigánykérdés alfája és omegája is az oktatás. Többek között ebből is aztán nyilvánvaló a magyarbálinti oktáspolitikai kurzus (meg a "jogvédős" körítések) célja és értelme.
Előzmény: Antisystem (195)
NattyDread Creative Commons License 2009.06.25 0 0 199
"Tiszta Charta-névsor eddig. "

Azt is aláírtam anno :oDDDD
Előzmény: zividivi (145)
NattyDread Creative Commons License 2009.06.25 0 0 198
"Hogy van ez, hogy embereket ki akarunk rekeszteni? Hol a tolerancia?
Az empátia? Azért mert más a véleménye? "

Ennek az az értelme, hogy normális ember még azelőtt elhatárolódik ezektől ország-világ előtt, mielőtt ez a ... izé először zsidózásra nyitná a száját az EP-ben, mert az manapság a legtöbb helyen elég gáz.
Előzmény: Magda (139)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!