Na, jóvan, megvolt a heti dráma -adag... hajj ez a Paul és az összes neje úgy vannak elcseszve, ahogy kell :D Suzy Q megmenekült, éljen, ha esetleg valakiben kétség merült volna fel :)
Igazából mostanában Gaby-ék szála tetszik a legjobban, mintha őket kapták volna elő. Lynette-ék kissé lecsengtek, Bree nekem már régóta unalom a köbön, Susanék... eww... nem az igazi- remélem, most megint több poént hoznak vissza. Egyébként nem rossz ez az évad, élvezettel nézem.
(ex-Fleur-nicket köllött váltanom, az inda úgy döntött, nem enged be a másikkal...)
Megint jó kis rész volt. De jókat röhögtem! Scavo ikrekeket végre kipaterolják a szülők, erre átköltöznek Mrs. McCluskey-hoz. :DDD
Susan is cseles volt, de a végén csórikám megint összesett. :/
Viszont amit nagyon sajnáltam, hogy Bree és Keith szétmentek. Rexet is beleszámítva, ő volt a legnormálisabb férfi Bree életében, ráadásul Brian Austin Greent is kedvelem.
Gaby szála is érdekes volt. De ezzel még nem hiszem, hogy lezárult. De érdekes, hogy mégse ment el a sírhoz.
Zachet elráncigálta a biológiai és nevelő apuka a rehabra. Beth is jól megjárta, Paul kivágta az utcára mint macskát...
Jó nagyon ez az évad. Az egyik legjobb az eddigi 7 közül. Számomra az 5. volt a mélypont anno azzal az albino pszichomókussal. Azt nagyon untam.
És akkor íme a következő rész (amely két hét múlva lesz esedékes) promója.
Jó rész volt tényleg:D Főleg a halott step-dad esete a Scavo családdal... :D Na meg Susan stalker-csávesze, brrr. aaaand Zach's back! Még idiótább, mint volt, halleluja.
Én is olvastam... bevallom őszintén, azon gondolkodtam, hogy idén lehúzzák-e a rolót, vagy maximum még egy évad lesz. Ezek szerint még van abban kettő is... remélem, a csúcson hagyják abba, nem kivert kutyaként.
Az ABC még mindig nem tud semmit mondani a Született feleségek sorsáról, miközben szinte az öszes sorozatuk sorsa ismert már (a V és a Detroit 1-8-7 rajongói is tűkön ülnek, de ők ne nagyon reménykedjenek folytatásban). Az ok persze a jó öreg föníciai átok, a lóvé, hiszen a[...] Bővebben!Tovább »
Ha az epguides.com nem hazudik, akkor január 2-án már folytatódik.
Paul meg... nos... az ördögtől bármi kitelik:D Kíváncsi vagyok, mit hoznak ki ebből. Egyébként nekem ez elég lájtos bosszú volt eddig. Teljesen másra számítottam; persze messze még az évad vége.
Én most tartok a 7. évad 9. részénél. De már egy hete nem tudom megnézni, mert nincs hozzá felirat. Esetleg tud valaki segíteni?
Ti hogy tudjátok, meddig fog folytatódni ez a sorozat? Én azt hallottam, hogy a 7. évad lesz az utolsó, állítólag több nem lesz. Nagyon sajnálnám, mert régen nem kötött le ennyire egy sorozat. Minden részét láttam, csakis angolul magyar felirattal, mert azért mindent nem értek. Már nem tudnám magyarul nézni, annyira megszoktam a szereplők igazi hangját.
Szóval, nagyon remélem, hogy nem ez lesz az utolsó évad. Még lehetne bonyolítani. .D
Bár itt néha nagyon nem sietik el a dolgokat. Lehet, hogy a 10 évadba találja meg a kis Juanita Solis papa összeaszott holttestét a hátsó kerti homokozóban.
Lehet, de nekem akkor is hiányos az egész. De lehet, hogy csak máshogy gondolkodom, mint az alkotók.
Ja, Anát sokan nem bírták, de nekem nem volt bajom vele. Volt egy hiszti, flegma stílusa, de abból még kinőhet. Jó volt, amikor Ana először ment vacsorázni Bolenékehez és nem volt hajlandó enni Angie főztjéből, mert ő vigyáz az alakjára. Egész végig az járt az agyamba, hogy Angiank az a baja, hogy a menyjelölte nem eszik szénhidrátot, pedig hálát adhatna az égnek, hogy csak ennyi a baj. Mi lett volna, hogy a fia Julival jön össze és akkor a férje szeretőjével kellene egy asztalnál ülnie.
Érdekes felvetések, konkrétan egyikre sem emlékszem már. :-D
Ana ügye... hát nem tudom. Én arra tippelnék, bajba keveredett, de tényleg nem bontották ki eléggé ezt a szálat. Én nem bánom mondjuk, mert Ana idegesítő kis izé volt, nyilván nem véletlenül lett így megírva a karaktere.
Ami Juanita mamát illeti, ezt nem róhatod fel nekik, hogy nem bontották ki a szálakat, ő nem volt főszereplő, és a szerepét tudjuk, ismerjük... mellékszálakkal nem foglalkoznak ilyen behatóan. Na meg ez a kijelentés inkább arra volt hivatott, hogy a mammma vérméréskletét mutassa be.:D
Tud valaki segíteni? A sorozatban van két elvarratlan szál.
a.) Anával kapcsolatos. Az 5. évad utolsó részében egy idősebb rokon felhívta Carlost és megkérte, hogy fogadják be Anát, mert a lánynak az apja börtönben van, az anyja meg nem tudom hol. Aztán letette a kagylót, ránézett a mellette ülő másik nyanyeszre és így szólt: - Megmondjuk nekik, hogy igazából miért küldjük a Lila akác közbe?
Az egész 6. évadban vártam, hogy valami titok kerüljön ki Anáról, de semmi. Mintha az alkotók kitaláltak volna egy Ana szálat, de aztán mégsem tették be.
b.) Az 1. vagy 2. évadba Solis mama beköltözött a Solis házba, hogy ellenőrizze Gaby hitvesi hűségét. Mikor már sejti, hogy a fia asszonykája csalfa, akkor leül Gabyval beszélgetni és előadott egy történetet, hogy a férje/Carlos apja verte őt is meg a kis Carlost is. Ő meg még fiatal volt és sokáig tehetetlen, de rájött, hogy neki mindenkitől meg kell védenie Carlost. És hogy meg is védte, hogy a durva férj soha nem bánthasson senkit, mert ha „az ember sokáig imádkozik Isten a kezébe adja a megoldás kulcsát.”
Erre Gaby értetlenül: - De hát Carlos azt mondta, hogy az apja lelépett egy pinérnővel.
Solis mama: - Igen, ezt mondtam mindenkinek.
És kötögetett tovább. Az egész olyan volt, mintha egy gyilkosságot vallana be. És nem lett semmi ebből a szálból sem.
Tud valaki valamit ezekről a szállakról? Lehet, hogy nem voltam elég figyelmes.
Nem tudom, mennyi valóságtartalma van ennek a hírnek; James Denton egy színész, kevéssé tartom valószínűnek,hogy az idegesítő partnerek miatt lépne ki egy sikeres sorozatból, már ha tényleg olyan elviselhetetlenek a színésznők. ;)
Köszike az infot. Hallottam, hogy a M.D.-t játszó színész ki akar lépni, mert elege van a színésznők hisztijéből, de reménykedtem, hogy inkább SusieQ tűnik el, ő az aki nem hiányzona a sorozatból. Edie volt a legjobb. (MÁmrint vásznon, az életben nem lenne szimpi, de a tévén keresztül rohadt szórakoztató volt.)