Keresés

Részletes keresés

Azooz Creative Commons License 2009.05.08 0 0 1006
Ne tedd már a hülyét....
Előzmény: Törölt nick (981)
Azooz Creative Commons License 2009.05.08 0 0 1005
Kedves olvtárs! Próbáld meg elolvasni, amire válaszoltál.
Előzmény: Törölt nick (979)
cilokaboloka Creative Commons License 2009.05.08 0 0 1002

pecsiujsag.hu-ról (jobbos lap):

Munkatársainknak ezt követően - Tóbiásék felszólítására - ugyan el kellett hagyniuk a helyszínt, de ez sem ment zökkenőmentesen, ugyanis kocsijuk akkumulátora felmondta a szolgálatot. Mivel azonban az MSZP-sek minél gyorsabban a kerítésen kívül szerették volna látni őket, rendkívül segítőkészek voltak: Tóth Bertalan alpolgármester, Tóbiás József és Fuchs Gábor megtolták kocsijukat, ami hamarosan, néhány rángatózás után be is ugrott, így rövidesen megérkeznek Munkácsy utcai szerkesztőségünkbe...

Van humorérzékük a fiuknak)))))))))))))))))))))

cilokaboloka Creative Commons License 2009.05.08 0 0 1000

Pécs Kertvárosból jelentkezem.

Mi megyünk és hozunk magunkal még egy embert, a mamát

Előzmény: Törölt nick (995)
kábelbúvár Creative Commons License 2009.05.08 0 0 998

A Fejlődés uccaiak elmennek?

És vajjon hova szavaznak ?

sephyra2 Creative Commons License 2009.05.08 0 0 997
bizzunk a gyözelemben, vasárnap meglátjuk
sephyra2 Creative Commons License 2009.05.08 0 0 996
Már gondoltam erre, de nem valószinű
Előzmény: BigBacon (994)
BigBacon Creative Commons License 2009.05.08 0 0 994

Páva Zsolt ma 16 órakor rendkivüli bejelentést tesz!!!
Vajon miröl?

Ha van esze, visszalép, és egy év múlva 80%-kal győz a képviselőtestülettel együtt.

Előzmény: sephyra2 (986)
kábelbúvár Creative Commons License 2009.05.08 0 0 993

Tippelhetek?

1 írott narancssárga CD lesz a kezében ??

Előzmény: sephyra2 (986)
sephyra2 Creative Commons License 2009.05.08 0 0 992
Meséljél, Te szerinted, hogy áll az állás a két versenyző között?
Előzmény: Törölt nick (991)
sephyra2 Creative Commons License 2009.05.08 0 0 990
Pécsett laksz?
Előzmény: Törölt nick (989)
sephyra2 Creative Commons License 2009.05.08 0 0 988
gondola.hu
Előzmény: Törölt nick (987)
sephyra2 Creative Commons License 2009.05.08 0 0 986
Páva Zsolt ma 16 órakor rendkivüli bejelentést tesz!!!
Vajon miröl?
kábelbúvár Creative Commons License 2009.05.08 0 0 984
atlantikk Creative Commons License 2009.05.08 0 0 983
fagyasztó frigider ;-)
Előzmény: Törölt nick (964)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.08 0 0 975

"Gondolom egy szívsebészhez van szerencsénk"

Csak remélem, nem egy olyanra gondoltál, aki a háza építtetése során elzavarta a kivitelezőket, mert az uszodájába tervezett trónus nem lett eléggé aranyozott (!!).. meg aki egy sportolónak engedélyt adott a sport folytatásához, mert inkább haljon meg a teste, mint a lelke...és aki persze irtó FIDESZ-es.

Előzmény: Azooz (974)
Azooz Creative Commons License 2009.05.08 0 0 974
"Szerencsétlen ostoba házmesterné"

Gondolom egy szívsebészhez van szerencsénk, aki emberéletek százait mentette már meg, és jóval többre vitte mint a házelnök.
Előzmény: Törölt nick (972)
Azooz Creative Commons License 2009.05.08 0 0 973
Ja, most látom, hogy Joe Chippel kerültél összetűzésbe. Orbánszekta Vs. ugyan az. Ez sem ritka. Vagy 2 napja volt egy Joe Chip Vs. Ohlulu is. Ebből látszik, hogy egyet tudtok érteni mindennel, és mindennek az ellenkezőjével.
Előzmény: Törölt nick (970)
Azooz Creative Commons License 2009.05.08 0 0 971
Szerintem épelméjű embernek nem kell végzettség, sőt 10 percnél több sem, hogy észrevegye Bayer Zsolt defektjét.

Előzmény: Törölt nick (966)
Azooz Creative Commons License 2009.05.08 0 0 968
Nem tudom mi bajod az erkölcsi morál kifejezéssel, annál is inkább, mert te használtad, én csak arra reagáltam.

Sajnos tehát ismét tanúi lehettünk, amint buktabajnokunk egyik derék híve összeütközésbe került saját magáva.
Előzmény: Törölt nick (964)
Ódri Creative Commons License 2009.05.08 0 0 967
Huhh, ez igen kemény volt. Személyesen Nyakó Pistihez van szerencsénk?
Előzmény: Azooz (962)
Odaégett Trabantlidérc Creative Commons License 2009.05.08 0 0 965
Az isten valszeg békét akar. Na meg felebaráti szeretetet. Valami ilyesmiről szövegelnek a szentírásban. Speciel én a szent présgép hullámhosszára vagyok hangolva, de azért kéretik nem dutyiba záratni pogányság miatt a Zuschlag mellé.

Töf tötöff.
Előzmény: Törölt nick (961)
Azooz Creative Commons License 2009.05.08 0 0 963
Igen, ez a legegyszerűbb orbánszektásoknál nagyon gyakori módszer. A ferdítés, és hazudozás. Azért, hogy másoknak világos legyen, a pszichopata jelzőt azért használtam, mert nem Gyurcsány Ferencről, hanem Bayer Zsoltról beszéltünk.
Előzmény: Törölt nick (961)
Azooz Creative Commons License 2009.05.08 0 0 962
1.) Attól, hogy te azt mondod vkire, hogy hülye, alkalmatlan, még nem lesz az. Mindig, mindkét oldal ezt fogja mondani a másikra. A te elképzeléseddel így megint oda jutnánk, hogy nem kellenének választások.
Az általad említett erkölcsi morál szintén nem játszhat komoly szerepet, mert két olyan párt jelöltje versenyez, amelyek már számtalanszor bebizonyították, hogy semmi közük az erkölcshöz.
2.) Ugye mikor a Fidesz volt kormányon, elérte a többségével, hogy ezt ne lehessen? Hogyan? Azzal, hogy még a kormányülésekről sem készítettek jegyzőkönyvet, megritkították az interpellációs lehetőségeket, megakadályoztak minden vizsgálóbizottságot, és 2 éves költségvetést vezettek be, hogy egyáltalán ne lehessen őket ellenőrizni? Egyébként szerintem az sem segít, ha nyilvánosságra kerül a korrupció, mert megmondják. (Debrecen)
3.) Nem szeretném elrontani önmagad ünneplését, de ha nem vetted volna észre, Pécs legutóbbi polgármesterei működésük közben, nekik fel nem róható okból (tragédiák) sokat vesztettek cselekvőképességükből. Remélem Szili Katalinnal nem fog hasonló történni, és Páva Zsolttal sem.
4.) Itt annyi butaság hangzott el, hogy inkább csak azt javaslom, nézz utána az általad említettek életrajzának, valamint az összes Fideszesének, mert így lehet, hogy tudni fogod miről beszélsz. szólj ha találsz olyan fideszest, aki nem a politikából gazdagodott meg.
"Miről beszélsz, hogy ne abból akarjon meggazdagodni? Nem látom ennek a mondatnak az akaratát a szoci részről."
Vond le például Gyurcsány fizetéséből a jótékonysági célra fordított összeget, és kapni fogsz egy nullát. Ha ugyan ezt a műveletet elvégzed például a liliputi cirkusz porondmesterével, egy szép kövér számot fogsz kapni.

A végét nem értem. Te azt hitted, hogy nem szokták előre megbeszélni, hogyan fognak reagálni ilyen dolgokra? Az a nevetséges, hogy a köteles beszédet ahelyett, hogy agyon hallgatnád inkább ide citálod, mert nagyobb bűnnek tartod, azt, hogy Sziliék előre egyeztettek a reakcióról (mint minden politikus a világon. ) Ez az ami aggasztó, hogy mennyire el tudja ferdíteni az emberek gondolkodását a populista média tartós agymosása.
Előzmény: Joe Chip (863)
BigBacon Creative Commons License 2009.05.08 0 0 960

"Nagy baj az, ha Pécsett a rendőrség haver."

Úgy el tudom képzelni, ahogy rettegnek a maszopos városatyák zsernyákoktól a hétköznapokban, meg ilyen jeles alkalmakkor :-)

Nagy parasztvakítás ez az mszp-fidesz egymásnakfeszülés.

Előzmény: Törölt nick (958)
Ódri Creative Commons License 2009.05.08 0 0 959

Höhö, mondjuk vicces lenne, ha rendőrt hivok és nem jön ki:)

Hiába mantrázod édes, a menj be, esetleg akkor áll, ha utólagosan akarsz valakit feljelenteni. Páva itt konkrétan tetten érte és a helyszínen tartotta őket. Talán még neki kellett volna a szabálysértőket a rendőrségre kísérni?  Az, hogy kulturált hangnemben zajlott az egész nem jelenti azt, hogy rendben volt a tevékenységük.

Előzmény: Törölt nick (958)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.08 0 0 958

Az emberi ostobaság tényleg határtalan...

Na jó, akkor leírom, hogy mi fog történni, ha te kihívod őket: közlik, hogy menj be a kapitányságra, írd le az esetet, tegyél feljelentést, és akkor majd ők eldöntik, hogy az ügy Btk. vagy Ptk. (ennél sokkal keményebb, nem verbális inzultus történt a szemem láttára, és a rendőrség így reagált)

"hogy láttál egy bűncselekményt vagy szabálgysértést."

Milyen bűncselekményt látott Páva? Azt, hogy két békés fócer szórólapokat dobál postaládákba, akikkel azután ő békésen kávézgatott? Erre kijönnének a rendőrök? És nem azt mondanák Páva telefonhívására, hogy ugyan Páva úr, vigye be a dehonesztáló szórólapot a helyi választási bizottságnak, és tegyen feljelentést?

Bűzlik az egész sztori....és az emberi ostobaság és hiszékenység tényleg határtalan. Nagy baj az, ha Pécsett a rendőrség haver. (bárkinek is a haverja)

Előzmény: Ódri (956)
Azooz Creative Commons License 2009.05.08 0 0 957
Lehet szeretni - nem szeretni Gyurcsányt, de szerintem magadat járatod le azzal, hogy ilyen sikoltozva védelmezel egy pszichopatát. Lehet, neked jó, hogy pont nem téged szúrt ki magának, hanem azokat akiket te nem szeretsz, de attól szerintem ne örülj, hogy ilyenek mászkálnak szabadon.
Előzmény: Törölt nick (836)
Ódri Creative Commons License 2009.05.08 0 0 956

Az emberi ostobaság határtalan, ja... Érdekes módon minden a mi kezünkben van (rendőrség, bíróság, ügyészség), de azért mégse mi kormányzunk...

Amúgy meg: a rendőrnek az a dolga, hogy ha kihívják, kimenjenek. Akkor is, ha te viola hivod fel, hogy láttál egy bűncselekményt vagy szabálgysértést. Aztán lehet, hogy a rendőr, ha kimegy nem ért veled egyet, de telefonon nem döntheti el igaz-e amit mondtál vagy sem...

A közszereplőket is lehet rágalmazni, honnan vettél ekkora baromságot, hogy nem?

Előzmény: Törölt nick (955)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.08 0 0 955

Drága Barlangimedvém! (és ez így megy főorvos úr már napok óta...)

"Páva úr rendőröket hívott és eljárásokat kezdeményezett, Bajnai úr szó nélkül tűri a rágalmakat.)

Habár ezt az előttem szólók már megrágták, csak egy megjegyzést:

Páva rendőröket hívott, mert tudta, hogy kiket hív ki, és hogy ki fognak jönni.

Bajnai nem hívott rendőröket, mert tudta, hogy a politikus, közszereplő verbális támadásai nem képezik rendőrségi eljárás esetét.

Mondok ennél durvábbat: biztos te sem vagy közszereplő- hívd már fel a rendőrséget, hogy a Rumbach Sebestyén utcában láttad, hogy lejárató tartalmú szórólapot dobál két férfi a postaládákba. Jöjjenek azonnal. Mit gondolsz, mi fog történni?

Szóval állapodjunk meg: a rendörség Pécsett haver. (Páva haverja- micsoda deja vue; mintha hasonló világ lett volna a 80-as években)

Előzmény: barlangimedve (941)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!