Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.01.24 0 0 413
Akkor már csak az a kérdés, ki képezte ki őket?! CIA, KGB, NBH??? :)
Előzmény: Z757 (394)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.24 0 0 412
Hát nézd...
Ha annak a gyereknek van egy csöpp lelkiismerete is, akkor erre az esetre egész életében emlékezni fog. Nem arra, hogy megbüntették, hanem arra, amiért meg lett büntetve. És szerintem ez is elég komoly büntetés. Hogy sosem felejtheti el, és jó eséllyel meg is bélyegzik.
Ha nincs lelkiismerete, akkor meg úgy bünteted, ahogy akarod, sokat nem érsz vele. Esetleg annyit, hogy mire felnő, állandó jegyet válthat valamelyik börtönbe.
Szerintem...!!!
Előzmény: La verita (372)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.24 0 0 411
Pedig jó lenne tudni, mi is történt valójában. Amerikai hiszti áldozatai lettünk vagy tényleg komoly dolog történt?

(Amerikában ugye az óvódásokat is megbüntették, mert meztelenkedtek).
Előzmény: boci boci tarka (334)
Fatih Creative Commons License 2009.01.24 0 0 410
A magyar jog szerint a nemi erőszak megtörténik, ha közösülési szándékkal a 2 nemi szerv érintkezik. Behatolás nem szükségszerű.

közösülés fogalma

A közösülés büntetőjogi értelemben eltér a biológiai megközelítéstől. A cselekmény ugyanis már a nemi szervek közösülési célzattal történő külső érintésével befejezetté válik. Nem feltétele tehát a férfi nemi szervnek a nő hüvelyébe történő behatolása, illetve az ejakuláció bekövetkezte. (Ezért nincs jelentősége annak, hogy a passzív alany biológiai értelemben érett e a közösülésre.)

Abban az esetben ha az elkövető közösülési szándéka hiányzik, a bíróság nem ebben a bűncselekményben, hanem - az egyéb feltételek fennállta esetén - szemérem elleni erőszak elkövetésében mondhatja ki bűnösnek.

http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/buncsjogorv/csaladbun/eroszakoskoz20060627.html/ugyleirasjogi
Előzmény: vizinikk (325)
rabida Creative Commons License 2009.01.24 0 0 409
eddig...
Előzmény: boci boci tarka (406)
drzyx Creative Commons License 2009.01.24 0 0 408
kapucinernek teljesen mindegy, már régen függetlenné vált a tényektől, csak valahol cigányozni lehessen és belerúghasson mamicskába egyet
az egész nick egy jól fejlett, görcsbe rándult komplexus
Előzmény: boci boci tarka (406)
boci boci tarka Creative Commons License 2009.01.24 0 0 406

"Ha majd a családodban is befigyel egy ilyen eset, akkor szeretettel várunk egy topiknyitásra ahol elmagyarázod, hogy a te unokád a hibás mert intoleráns. Ja, meg a Gárda... az főleg."

Azért elolvashatnád a hsz-edet, mielőtt elküldöd.

Nem akarok itt fogadatlan prókátor lenni, de az esetet elszenvedő kislányról senki nem beszélt ilyen cinizmussal.

Gárádáról meg aztán szó sem esett.

Előzmény: Törölt nick (401)
mb3rgyulolo Creative Commons License 2009.01.24 0 0 405
Nem írtam, hogy ki kell őket herélni.
A szülőket ki kell, hogy többet sérült embert ne szabadítsanak a világra.
A gyerekeket csak ki kell szakítani az eddigi közegből és imádkozni, hogy valami csoda folytán értelmes ember váljon belőlük.
De reálisabb, hogy egy nevelőintézetben őket is seggbekúrják párszor, aztán még betegebbek lesznek, amikor kikerülnek, ha meg 100 kilósak lesznek, majd hadakozhatsz velük te is, hurrá, de jó, hogy humánusak vagyunk.
Előzmény: Hwang (287)
mb3rgyulolo Creative Commons License 2009.01.24 0 0 404
"talán csak nem az őket kezelő felnőttek hozzáállása más????"

Az őket NEVELŐ felnőttek hozzáállása más. Fejre is állhatsz, akkor sem fogsz tudni a modern neander-völgyiek által nevelt gyerekekkel mit kezdeni, annyi Teréz Anya nincs a világon.
Végig fogod nézni, ahogy felnőnek és majd egyszer, ha épp olyanjuk van agyonvernek az utcán, mert miért ne. Ez nem fikció, már elkezdődött, de te mosolyoghatsz hozzá, ha gondolod.
Előzmény: vizinikk (286)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.24 0 0 403
ez az egész tehát egy KACSA ?
Előzmény: Törölt nick (395)
üveges Creative Commons License 2009.01.24 0 0 402
Szerintem a jogszabályi lehetőségét kellene megteremteni annak, hogy szükség esetén a fiatalkorú hosszabb-rövidebb időre kiemelhetővé váljon a környezetéből. Ez nem büntetés, csak átgondolt lépés a társadalom védelme érdekében...
vizinikk Creative Commons License 2009.01.24 0 0 400

én nem várom el ezt tőled.... azért úgy látom ezzel a gyerekgyűlölő jelzővel valamibe nagyon beletrafálhattam.

hát, szép álmokat a 2010 után felállítandó, kizárólag barnabőrű kiskorúak számára felállított vésztörvényszékről, és halálos ítéletekről. lehet, hogy egy decens internálótábor is benne szerepel majd. ááááámen.

Előzmény: borzimorzi (393)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.24 0 0 399
Dicsekvésed az adományodról jól mutatja, milyen ember lehetsz. Az is, ahogy kiosztod vizinikket, mintha kötelessége lenne adományt adni annak az egy alapítványnak. Ráadásul teljesen légből kapott feltételezésiden alapulnak a gyűlölködéseid. Érzelmi ember vagy, veszélyes.
Előzmény: borzimorzi (349)
SpM Creative Commons License 2009.01.24 0 0 398
a tényállás megvalósulásához nem feltétel a penetráció.
Előzmény: vizinikk (325)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.24 0 0 397
Bizonyos cselekedetek után nem az érdekel elsősorban, hogy az elkövető tudatában volt-e, mit tett. Ez is egy kérdés, de nem a legfontosabb.
Előzmény: Törölt nick (364)
bullseye Creative Commons License 2009.01.24 0 0 396
nem nagyon, de olyanról sem aki csoportosan. és ez már nem óvodai eset
Előzmény: vizinikk (389)
Z757 Creative Commons License 2009.01.24 0 0 394
Az egyik hírműsor szerint a nevelők úgy fogalmaztak:
A gyerekek konspiráltak.........

Azt a titkos ügynök hétszentségüket.
borzimorzi Creative Commons License 2009.01.24 0 0 393
Talán még bocsánatot is kérjek az egyik ide írogató lilaködös álmodozótól, amiért ő gyerekgyűlölőnek nevezett - pusztán mert a gyerekeknek kijáró védelem hiányát meg mertem említeni -, vagy elég, ha meghajlok az efféle "érvek" előtt?

:-DDDDDD

Olvasol is, vagy csak szólt valaki, hogy ess nekem?

Még az a szerencse, hogy remélhetőleg ez a szemlélet legkésőbb 2010-re el fog tűnni a parlamentből. Mert a gyerekek védelmet érdemelnek, és nem az gyűlöli őket, aki ezt a védelmet meg kívánja adni. Az áldozatnak főképp, de azoknak az elkövetőknek is, akikből a lumpen szüleik állami dotáció mellett ilyen vadállatokat "neveltek".

Na, pá. Mára elég volt belőletek.

Csót:
b

Előzmény: boci boci tarka (386)
vizinikk Creative Commons License 2009.01.24 0 0 392

olvastam tőle mostanában több mindent.

egyébként az összes gyerekeknek szóló adományt nekik adják, én a gyerekélelmezési alapítványnak szoktam. annak az indulásában én is benne voltam.

Előzmény: Törölt nick (387)
dumagepek2 Creative Commons License 2009.01.24 0 0 391
379 es 380 alant
Előzmény: Törölt nick (388)
drzyx Creative Commons License 2009.01.24 0 0 390
én este sose olvasok borzikát, mert rémálmaim lesznek tőle:)
Előzmény: boci boci tarka (386)
vizinikk Creative Commons License 2009.01.24 0 0 389
miért, te láttál már olyan óvodáskorú, szexuális játékot játszó gyerekeket, aki azt nyíltan, mások előtt csinálták volna?
Előzmény: bullseye (383)
boci boci tarka Creative Commons License 2009.01.24 0 0 386

Különös fantáziáid vannak neked, amiket még rendszeresen le is írsz a Diliben, meg máshol is, már figyelem egy ideje......

Ha már ennyi teret szentelsz saját véleményed kifejtésére, akkor talán megtehetnéd azt is, hogy nem minősíted rendszeresen olvtársaidat, akik ezeket  még el is olvassák, mert nem feltétlenül hülyék, szemetek, szerencsétlenek és agyhalottak, akik veled nem értenek egyet.

Előzmény: borzimorzi (374)
vizinikk Creative Commons License 2009.01.24 0 0 385

borzikám, menj ki, igyál egy pohár vizet, mosd meg az arcod hideg vízzel, és akkor talán lehiggadsz annyira, hogy visszatér a polgári jómodorod.

csót.

dumagepek2 Creative Commons License 2009.01.24 0 0 384
a kossuth radio kb 10 percig beszelt az ugyrol percekkel ezelott
Előzmény: reimre (382)
bullseye Creative Commons License 2009.01.24 0 0 383
ez igaz, még kiderülhet bármi, de azért az 5:1 arány, meg a tanárok elől való elbújás azt sugallja, tudták, hogy ez nincs rendben...
Előzmény: vizinikk (381)
reimre Creative Commons License 2009.01.24 0 0 382
Borzi, kicsit túlpörögtél. Egyelőre nem tudjuk, hogy mi történt. Ha AZ történt akkor igazad van, de ha csak valami felfújt, túldimenzionált ügyről van szó akkor meg nem.
vizinikk Creative Commons License 2009.01.24 0 0 381

kérdés, mi történt valójában, mert az eddigi hírek nem adtak erről pontos tájékoztatást.

ha egy gyerek nincs azzal tisztában, hogy amit tett, az miért rossz és miért tilos, hiába bünteted.

többek között az ilyen hírek és az azokra adott elképesztően agresszív reakciók miatt én komolyan ellenőrizném a sajtót, hogy gyerekekkel kapcsolatosban miket is írnak le.

Előzmény: La verita (372)
dumagepek2 Creative Commons License 2009.01.24 0 0 380
kossuth : a kislany es az 5 fiu egyszeruen ELTUNT a tanito nenik - hiszen ferfi mar ott nincs - elol hosszu idore azaz a tanito neni futyult a gyerekekre , !!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: dumagepek2 (379)
dumagepek2 Creative Commons License 2009.01.24 0 0 379
miert KUSSOLT az iskola de a RENDORSEG is hetek ota,meg mindig errol beszel a kossuth,hallgasd !!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: dumagepek2 (375)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!