Keresés

Részletes keresés

Commander Pepe Creative Commons License 2009.01.21 0 0 256

Mert Feriék azért dupláztak, mert olyan jók voltak, ugye?

Előzmény: Törölt nick (172)
résidentiel Creative Commons License 2009.01.21 0 0 253
Ha Obama okozta volna a válságot, ő ragadt volna bele háborúkba, ő nem írta volna alá a kyotoi egyezményt ésatöbbi, majd most előállna ezzel a beszéddel, mára a lemondását is be kellett volna adnia.
Reménytelen_ Creative Commons License 2009.01.21 0 0 252
Benyalt ferinek tövibe..
Előzmény: Or Kán (7)
Kajdács Lörincz Creative Commons License 2009.01.21 0 0 251

Ő mégjobban, ezt hidd el nekem.

Bár mostanában a Reakcióra jár a szélsőjobbos fiúkkal koketálni.

Biztos nem jönnek be neki a szúnyoglábú legyecskeszakállas liberálisok.....

Előzmény: pipacsaripacspapucs (249)
lilaköd mámor Creative Commons License 2009.01.21 0 0 250
Obama is beismerte hogy átverte a szavazóit?
kétlem.
vagy netán elismerte, hogy hazudott az országa gazdasági állapotáról?
kétlem.
vagy netán vulgáris jelzőkkel tűzdelte tele mint GyF?
kétlem

azt is kétlem, hogy pl. hogy a politikustársait megélhetési politikusként aposztrofálta volna, és fenyegette volna őket, hogy mehetnek autófényezőnek, ha nem engedelmeskednek.

vagy mégis?
Előzmény: pipacsaripacspapucs (247)
pipacsaripacspapucs Creative Commons License 2009.01.21 0 0 249

Engem ő sem hatalmazott fel. És nem vagyok benne biztos, hoyg nem lenne heves vitánk, ha egyszer személyesen találkoznánk. Bár valószínűleg élvezném...

Előzmény: Kajdács Lörincz (246)
Alba Regale Creative Commons License 2009.01.21 0 0 248

Ha harmadannyit mondott volna mint a gyurcsányi a gettóig rugdosták volna le.

Ám ha kijeti a "kurva USA"-t a száján szerintem neméri meg a másnapot.

pipacsaripacspapucs Creative Commons License 2009.01.21 0 0 247
A tartalma.
Előzmény: lilaköd mámor (244)
Kajdács Lörincz Creative Commons License 2009.01.21 0 0 246
Kivéve Babaarcú Esztert.
Előzmény: pipacsaripacspapucs (243)
pipacsaripacspapucs Creative Commons License 2009.01.21 0 0 245
A lényeget, amiről én írtam, kihagytad. Elóször ehhez meg kellett nyerni a választásokat a Nyugodt erőnek, és (az utódai által mindmáig) elodázni az átalakítást, az alapvető reformokat.
Előzmény: Törölt nick (241)
lilaköd mámor Creative Commons License 2009.01.21 0 0 244
mi az összefüggés az öszödi titkos beszéd és a nyilvános beiktatási beszéd között?

ezt akartam írni
Előzmény: lilaköd mámor (242)
pipacsaripacspapucs Creative Commons License 2009.01.21 0 0 243

Köszönöm, így korrekt már ami az alanyt illeti. Más nevében én sajnos nem tudok nyilatkozni, mert senki sem hatalmazott fel arra, hogy a nevében szóljak.

Előzmény: Kajdács Lörincz (239)
lilaköd mámor Creative Commons License 2009.01.21 0 0 242
Nem véletlenül csak a fikázás megy, és nincs érdemi hozzászólás a cikkéhez."
több is van...
csak az alapfelvetés abszurditása miatt nem is érdemes tovább haladni az elemzésben

ugyan áruld már e

mi a közös az öszödi titkos beszéd és a nyilvános beiktatási beszéd között?

Előzmény: Törölt nick (226)
lilaköd mámor Creative Commons License 2009.01.21 0 0 240
a minimálbér téma felejtve?

vagy mi?

Előzmény: Törölt nick (227)
Kajdács Lörincz Creative Commons License 2009.01.21 0 0 239

Kérlek.

Szóval az emberek, (kivéve pipacsaripacspapucs (másnéven Prüntyi)") képesek tanulni a tapsztalataikból,és egy bizonyos idő után nem hagyják magukat becsapni.

Magyarország speciális helyzetben volt ,mert itt évtizedeken keresztül építette a szocbalib a patyomkin valóságot.

Még most is próbálkozol,-znak azzal hogy beetesd ,beetessék a jónépet.

De omlanak a falak, és jön még kutyára dér ,továbbá láttam én már hókarón a nyuszikát!

Előzmény: pipacsaripacspapucs (233)
pipacsaripacspapucs Creative Commons License 2009.01.21 0 0 238

Ugye megteszed, hogy felém fordulsz, ha velem beszélsz, és a "ti" névmást a velem való vitában nem alkalmazod?

Ha engem kérdezel, az orbánbányák meg a nemvolttaggyűlés szerintem csak annyiban érdekes, hogy Orbán, aki nyilvánvalóan nem anyagi gyarapodásra akarta bármikor is apoltikai hatalmát, ugyanúgy a klientúra-képzés csapdájába kell belemásszon, ha a számára sokkal fontosabb hatalmat emg akarja szerezni és tartani.

Arról nehéz meggyőzni valóban, ami ellen minden porcikám tiltakozik: Az alábbiakban általam már részletesen leírt politikai cselekvési és kommunikációs stílus.

De rajtam kívül még néhányan olvassák a fórumot, pusztán tájékozódási céllal, ahogy eddig én is tettem.

Előzmény: Törölt nick (234)
Magic Horse Creative Commons License 2009.01.21 0 0 236
"Több diplomás álláskereső van mint képzetlen."

Forrás?
Előzmény: Törölt nick (227)
pipacsaripacspapucs Creative Commons License 2009.01.21 0 0 233

Tedd meg nekem légyszíves, hogy kinyilatkoztatásaid alanyát annyiban pontosítod: "Az emberek, kivéve pipacsaripacspapucs (másnéven Prüntyi)"

Köszönöm, előre is!

Előzmény: Kajdács Lörincz (228)
Kajdács Lörincz Creative Commons License 2009.01.21 0 0 232

jaám!

de komolyan!

Olyan mélyen ismeri, a mélyrögvalóságot hogy hajaj.....

Előzmény: Törölt nick (226)
pipacsaripacspapucs Creative Commons License 2009.01.21 0 0 231
Poéngyilkos vagy! :-)
Előzmény: Derek (229)
pipacsaripacspapucs Creative Commons License 2009.01.21 0 0 230

Köszönöm kérdésedet, ezzel semmi... :)

Persze vitatkozni lehet vele, hogy Nixon mit, miért, hogyan hazudott. Antall pedig, ha jól emlékszem, azzal a "Nyugodt erővel" nyerte meg a választást (a "radikális" SZDSZ-szel szemben, amelyik sürgette areformokat), amelyik elhitette, hogy nincs szükség az államháztartás gyors, radikális átalakítására a rendszerváltás eufórikus időszakában, a fizetésképtelenség határán.

Szóval, Antall Józsefet nem azért szeretjük, mert olyan bátor volt, mint Obama most.

Előzmény: Törölt nick (223)
Derek Creative Commons License 2009.01.21 0 0 229
Es megmondtak:-)
Előzmény: pipacsaripacspapucs (224)
Kajdács Lörincz Creative Commons License 2009.01.21 0 0 228

Prüntyi , le vagy maradva.

Az embereket már nem kell meggyőzni.Az embereknek már van tapasztalata pártotok és kormányotok áldásos működéséről.

Nehéz volt hosszú időszak volt , de lassan túl jutunk rajta.

A magyarok tanulékonyak ha az életbenmaradásukról van szó.

Előzmény: pipacsaripacspapucs (221)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.21 0 0 227
Csak egyet: Több diplomás álláskereső van mint képzetlen.
Ez pozitív hatása az OVis kormány felsőoktatási politikájának?
Előzmény: lilaköd mámor (220)
Trompf Creative Commons License 2009.01.21 0 0 225
Azon gondolkodom, hogy a cikk írója elhiszi-e amit ír.
Párhuzam a beiktatás és az szödi beszéd között meglehetősen furcsa.

Alapvető különbség, hogy Obama a beszédét az Amerikaiaknak mondta. Mindnek. Azért, hogy ünnepeljenek.
Gyurcsány a jelenlevő pártkatonáknak mondta. Azért, hogy egyként sorakozzanak mögé ismét.

Abba meg rossz belegondolni is, mi lett volna Obamával, ha a "kurva ország" szösszenetet, avagy a "tessék tessék, el lehet menni az országból" konklúziót közbeveti.
Előzmény: Or Kán (-)
pipacsaripacspapucs Creative Commons License 2009.01.21 0 0 224

"A közönség meg majd dönt."

Bauer Tamás, miután 34-szer interpellálta Orbán  Viktor miniszterelnököt ugyanazon kérdésben, és az interpellációját valami olyan olcsó retorikai fogással fejezte be, hogy "Miniszterelnök úr, mit szólnak ehhez a választók?", Orbán Viktor röviden, frappánsan azt válaszolta: "Majd megmondják 2002-ben."

Előzmény: Aerion (219)
mac.m Creative Commons License 2009.01.21 0 0 222
HA szerinted ez okozza a végkimúlás közeli állapotot, vezesd elő mélyre szántó érveidet.

Jajj, csak ne ide, hanem egyenesen a paffokba, ne kelljen bíbelődni a másolgatással...
Előzmény: lilaköd mámor (220)
pipacsaripacspapucs Creative Commons License 2009.01.21 0 0 221

Kérdés, hogy mi a célod, Jól odamondani, mint Márinéni a tornácon, vagy esetleg valakit meggyőzni. És ha az utóbbi, akkor kit akarsz meggyőzni.

Mint írtam, lelked rajta.

Előzmény: Törölt nick (213)
lilaköd mámor Creative Commons License 2009.01.21 0 0 220
semmi olyan hatása nem volt, ami indokolná az államcsődöt

ennyi

de HA szerinted ez okozza a végkimúlás közeli állapotot, vezesd elő mélyre szántó érveidet.
Előzmény: Törölt nick (217)
Aerion Creative Commons License 2009.01.21 0 0 219

Ha Gyurcsány nem lenne tehetséges vezető, nem tudna olyan mélységű károkat okozni, mint amilyeneket okozott. Ha egy béna kacsát belöknek egy porcelánboltba nyilván feldöntöget pár vázát, meg leverhet néhány dolgot a polcról, de ezt össze sem lehet hasonlítani azzal, hogy valaki egy bézbólütővel ront be egy porcelánboltba és ott szisztematikusan mindent tönkrever. 

Pontosan erről beszélek, erről, amit idéztél:

Gyurcsány...azért bukott el, mert nem volt képes a magyarokkal elhitetni, hogy lehetséges értelmes dolgokat csinálni...

Ez abban az esetben igaz, ha az a célunk, hogy szétverjük a porcelánboltunkat.

Gyurcsány valóban nem jó vezető...

Ez nézőpont kérdése, annak akié a bolt, vagy aki vásárolni akar benne, annak valóban nem jó, akinek meg az az érdeke, hogy az a bolt ne létezzen, mert helyette egy másikat akar, vagy legalábis megfizetik érte, annak meg nagyon is jó.

Hogy mit találsz elszomorítónak és mit nem, szerintem magánügy, én is írhatnék ide sok mindent, ami engem elszomorít, de egyrészt felesleges, másrészt meg rám tartozik.

A szánalmasnak minősített érveléssel kapcsolatban azt tudnám elmondani, hogy semmi szükség nincs Babarczy Eszter véleményének diszkreditálására, mint ahogy a lehetőség is megvan, és meg is kell legyen, a közlésére. A közönség meg majd dönt.

Előzmény: pipacsaripacspapucs (188)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!