Helyes a válasz. Természetesen vannak személyek, akiket megvéd a magyar rendőrség. Csak hát nem mindenkit. Nem állíthatunk minden pofon mellé közlekedési rendőrt!
vajon miért nem a nyilasoktól gyökeresen eltérő egyenruhát választott a gárda? nem mondom, hogy plö rózsaszínt, de a választásuk nyilvánvaló provokáció is.
amúgy egy Nemzeti Gárdára simán szükség lehetne nálunk is, hisz sok más országban is komoly szerep hárul rájuk soxor, de nem ilyen ostoba módon mint ahogy az MG-sek csinálták....
Ha nem hiszed privát szállítom a teljes joganyagot amely egyértelműen tartalmazza, hogy még akkor sem merülhetett volna fel a jogosítvány elvétele, ha valóban én lettem volna a vétkes fél.
Én pár éve karamboloztam egy ukrán kamionossal, a kamionos volt a vétkes, mégis engem ítélteltek el, mert mint kiderült - utóbb, a fogadott ügyvédemtől aki hasonló ügyekben jártas volt -, hogy a rendőröket lefizette az ukrán. Az illető ügyvéd mesélte, hogy a hasonló eseteknek se szeri se száma.
A törvény betűje szerint egyáltalán nem voltam elítélhető, de a rendőr urak mégis engem marasztaltak el. A jogsimat is el akarták venni.
Nos, a szerinted "mindenkit védelmező" rendőrök miatt, nyilvánvaló tisztaságom ellenére 100 000 forintomba került, hogy az egyébként jogszerint és a a jog betűje szerint létező ártatlanságom "bebizonyítsam".
a gárdisták még soha a büdös életben nem védtek meg senkit. szemben a rendőrőkkel.
Szólok, koma, hogy manapság a rendőrök SEM VÉDENEK MEG SENKIT. Szó szerint senkit.
Voltál már rendőrőrsön ha megloptak, vagy megraboltak ? Nos, szabályszerűen, ahogy kell, kiröhögnek a tisztelt rendőrök, hogy mi a faszt akarsz te ott.
Másrészt a gárda megvédett már több embert a fenyegetőző és agresszív cigány bűnözőktől. Sajnos ez van.
a gárdisták még soha a büdös életben nem védtek meg senkit. szemben a rendőrőkkel. aki az ellenkezőját állítja annak elment az esze. ezek a tények kiskoma. ne terelj.
:DDDDDD Hát ez nagyon jó, esetleg még azt lehet hozzátenni, hogy az egyedüli gárdás hordaként viselkedett és valójában szükséges volt az egyenlő esély érdekében a közel 300 fős romacsapat közbelépése.