Visszamennék most a disznóktuu! Szóval az a probléma, ha nem válik el élessen az okos a butátuu, akkó támogatás - - irtás vonatkozásába főborúnak a zerőviszonyok. Mer azt csak el kő dönteni, mellik ircsa - támogassa a másikat?? Pecsét amúgy vóna, de má meggondútam.
egyértelmű és objektív definíciót követelni a butára olyan mint bármilyen minőségre, jelzőre, pl. mi az a "jó", nem lehet megmondani, mégis mindenki tudja.
ez a nem ismeri fel a saját érdekeit és az ellen cselekszik, elgondolkoztatott.
Mosmá kezdek összezavarodni, de tejjesen! Nemrég tuttam meg Blumbeustu, az mindennek az oka, hogy bedőtt a patriarcátus. Most meg hogy nem, hanem pont azér. A disznyók meg má két napja nem ettek, mer én itt ezen álmélkodok. A Huxley kb így gondóta a deltákat, csak azok dógoztak az ő elméje szerint. Segíccsetek má, mer nem halogathatom má sokáig a zetetést!
Nekem alapjában véve nem lenne gondom, csak ha majd visszakanyarodunk a fele- lősségre, ott lehet hiányozni fog a definíció. Mer igazából a felelősség vóna a kérdés, ha eddig jó értettem, nem a buta.
1. Buta az, akiről senki sem mondja, hogy okos. (dr. Jung) 2. Buta az, aki hangoztatja magáról, hogy okos. (Forintocska)
Ha jól értem, ez azt jelenti, hogy ha valakiről legalább egy ember azt mondja, hogy okos, saját magát viszont butának tartja, akkor okos, minden egyéb esetben buta. Csakhogy van egy gond. Ha ez az okos, aki magát butának tartja, megtudja, hogy definíció szerint okos, akkor buta. Mintha valami hasonló már lett volna.
Az ELME pihent, de ja zagy nem, +ódotta a rejtélyt, asszem, teeejesen magátó.
Kö 1 tesztet csináni, lebontva korra, hitre, felekezetre, testi koordinátákra tekintetteee, hugy a butákat eeetuggyuk különíteni objektíven má végre, ha amit monndok nem teccik. Tessék statisztikaji föméresseeee alátámasztani, korrelácijót matematikajilag kiszámóni, metodikajilag deduktíven kimutatni...ahugy kö. De ja gólyafijjókáktó se, mekk a malomkövemtö se állok eee, aszt elöre monndom!
Naná, hogy megbékélt! Mihók kötélen hazavezette, a jászol elé kötötte, és friss szé- nát tett elé! A régiek még tudták, hogy kell udvarolni! Amikor kellett volna, nekem ez nem jutott eszembe!