Sokan ellenezték az eü.reformot,de legalább olyan sokan támogatták. Ráadásul,ahogy megszűnt a vizitdíj,máris ki kellett pótolni a házidokik pénzét( Köszönjük,Alkotmánybíróság!)..
Akkor sem értem,hogy kapcsolod össze a TB-t a nyugdíjjal..
Most csak tetteted Magad ,ugye? Milyen lúzerség? Ha mi egy valamilyen közösségben vagyunk,ahol élnek a demokrácia szabályai és Neked van egy jó ötleted,amit velem együtt a szükséges létszámú tagság meghiúsít,akkor ki a lúzer?
Hja, végül is minek venne. Gyűjtsön csak a koporsóra, nem? Mondd csak, miért kell a nyugdíjasokat ott jobboldalon ennyire hülyének nézni? Ez valami késztetés részedről?
"A sok hülye szavazó a tál lencsére szavazott! Majd megbánja! Nem is olyan soká..."
A sok hülye szavazó 2006-ban meg egy tál babgulyásért szavazott Az MSZP-re (erősebb érdekérvényesítő képességgel rendelkezők állítólag sört is kaptak mellé), feltehetően már megbánták!
Te tényleg ilyen vagy, vagy ez csak egy paródia, és majd jót röhögünk ha lebuksz?
"Már évek óta bukott! Embernek is, kormányfőnek is, politikusnak is."
Uggyan kérem! Orbán már kétszer bukott! Mégis áll(?)! Vagy már csak a papa bányáiból származó kő tartja? Vagy a szőlőkarók? Esetleg Kaya Ibrahim inkognitóban?
Így van. Ezt akarta elkerülni Gyurcsány. De a jobboldali retorika ezt nem engedte-lásd népszavazás. Pedig most volt hosszú idő után először,hogy a TB-klassza pozitívummal zárt...
kicsit nehéz pozitívumként felfogni, ha a saját maguk által termelt hatalmas szarkupacból szorgosan ellapátolnak fél vödörnyit, még akkor is, ha tavaly csak negyed vödörnyit sikerült.
legszimpatikusabb, hogy nem érdekből, nem pénzért, hanem szerelemből, elhivatottságból, érzésből lehet csak ezt jól csinálni.
Nem csak a pénz érdek, ami az ember érdekli, ahhoz érdek fűzi. A megállapításom arra vonatkozott, hogy ragaszkodik az ország irányításához, és ahhoz Orbán Viktor is ragaszkodott. Semmilyen különbséget nem látok közöttük téren.
Te tudod,hogy mit írsz le, vagy csak adod a napi brossúrát?
Munkanélküliség spec.pont most nem nőtt.infláció csökkent, a GDP emelkedett,államháztartási hiány jelentősen csökkent. Ipari termelés? Aha, elkergetem a befektetőket,majd sírok,hogy ide nem jön senki..
Erről van szó(és ezt kúrták el márciusban):egyre kevesebb az aktív dolgozó,egyre több az ellátásra jogosult. (2015-re kb. 1.8 M ember fog elltartani mintegy négyszer annyit) Ezért kell a reform, de az rohadt gyurcsányi néprontás ,ugye?
Gyurcsány elég rosszul nyilatkozott a tv-nek kinn Pekingben. Minden idők legrosszabb magyar szereplése a mostani, ő elkezdi ezt a sablonos dumát nyomatni, hogy a részvétel a fontos.... Az olimpia már egy kicsit többről szól, ha nem vette volna észre. Teljesen igazuk van azoknak, akik a hanyatlás fő okát benne látják. Egy orszában, mely ekkora sporthagyományokkal rendelkezik, szükség van sportminisztériumra. Ő pedig megszünteti, sőt lefokozza vmi államtitkársággá. Egy normális országban ebbe nagyon gyorsan belebukna egy miniszterenlök, de mi már bizonyítottuk, hogy nem vagyunk azok, főleg a médiát uraló jákupchekeknek köszönhetően.
És arra emlékszel-e Kázmérkám, amikor Weckerle Mihály (alias Örökös ME.) azt bírta mondani, hogy: "- Nem tudom, miért, de úgy érzem, hogy én ehhez értek" (ti. a kormányzáshoz).
A jelenleg aktív dolgozók,akik persze fizetnek járulékot... De ez nem eltartás, csak ők most kapják vissza,amit anno ők tettek az akkori nyugdíjasokkal..
Az átlagnyugdíj alig marad el az átlagbérektől (70% felett van), ami egyedülálló a világon. Ezt különösebb közgazdasági ismeretek nélkül is felfogják a nyugdíjasok.
Ez tartja életben a jelenlegi kormánypártokat, és ez fogja hatalomban tartani őket.
Sose felejtem Gyurcsány Ferenc nyilatkozatát, amiben úgy fogalmazott, hogy milyen érzés egy országot irányítani. Ezen volt a hangsúly. Akkor értettem meg, akár fizetéséről is lemondva maradni akar, bármi áron, csak az élmény meglegyen. Iszonyú nagy a hatalom kisértése, Orbán Viktor is szorongatta a pulpitust utolsó beszéde végén, mint orosz anya a frontharcos fiát.
Nem ezt mondta de mindegy, és Csányinak mondta aki fenyegetőzött neki. De hát már ez lett a jelszavatok. Nem védem de mindig fel vagytok háborodva a köteles beszéden.