Az enyém igen megedződött a melóban eltöltött évtizedek során, de még is képtelen lennék rá, hogy mások hiszékenységét kihasználva, hülyítésükből, hazudozásból éljek.
Pedig igen sokan teszik, és milyen jól megélnek minden tudás-tanulás nélkül!
olyan volt már, hogy egy jós konkrétumot mondott? nem pedig csak a jövő lehetőségeit? illetve vállalt már valaha valamelyik pl anyagi felelősséget a jóslatért? hihetetlen, nekem is az emberi butaságból kéne élnem...
Én szoktam nézni az EZO.TV.HU-t, főleg a TV2-n, csak kíváncsiságból, ill. mert szeretem, tetszik is valamilyen formában. Van három jósnő, akik nagyon szimpatikusak, nagyon kedvelem, szeretem őket. Panni (kellemes kulturált szőke hajú szemüveges pszicholgiát tanult lelki tanácsadó), Theresa (parapszichológus, lelki tanácsadó, jövőbe látó, sötétbarna haja van, normális, kulturált megjelenésű középkorú hölgy) és Klári (sötétbarna hajú aranyos kedves középkorú jósnő). Többi jósokról a véleményem (akiket láttam a tv-ben). Müller Rózsa közepes, kicsit olyan furának tartom őt. Ő Európa leghíresebb jósnője. Napsugár, Nenus: nekem ők semmilyenek. István (spiritusz, tisztánlátó): ő olyan transzvesztitának néz ki, nagyon unszimpatikus, főleg, amikor kifesti magát. Odin (boszorkány főpap): nagyon unszimpatikus, ő is melegnek néz ki, mint István. Darabari (cigánykártya fiatal jósnő): szép fiatal lány, de a beszédstílusa irritál nagyon. Merlin: elején szimpatikus volt, utána a kamu pénzenergiájával nálam elvágta magát. Másokat hülyít, hülyének nézi az embereket tv-n keresztül. Karola: néha szimpatikus, néha nem. Kicsit ukrán, román félcigány jósnőnek néz ki. Bubu: ő a legunszimpatikusabb. Totál gáz a hölgy. Niki: ő is nekem nagyon unszimpatikus, rideg, nem a tv-be való. Alexander: ő szimpatikus, elmegy.
"Kiegészítve a saját tudást a Tenyér-térképolvasással ! Felnőttképzés keretében Tenyér-térképolvasó tanfolyam, 9x4 óra vagy 6x6 óra + a vizsga napja. 170.000.-Ft. Betanító tafolyam, konkrétan a tenyérben is keressük a jeleket."
Bevallom, nekem nem kellett 6x6 másodperc sem ahhoz,hogy a hölgy " levizsgázzon"!
00.-Ft -ért ( ÉRT? ) :)))
;)
Sokszor érdemesebb a tenyér helyett a sorok között keresni a " jeleket" !!!
Én Marcone-t ajánlom,én nála, vele jósoltattam már többször is és mindig bejött,és jó tanácsokat is adott,így nem csináltam butaságokat! www.marconejos.5mp.eu Bátran ajánlom mindenkinek! Megfizethető.
Engem mindíg is érdekelt nagyon a jóslás, a jövendőmondás. Lesz egy ilyen program, szerintem érdemes megnézni! http://hu.ezo.tv/static/stacey/hu/index.html
Egyáltalán nem vagyok jártas a témában.Minap megnéztem egy csillagpor című filmet, melyben egy jós runákból olvasott. Van esetleg Önök között olyan aki már ezt próbálta, illetve miből készültek ezek? Én csontra tippelnék.De interneten láttam Obszidiánból és kőből is. Minden információt szívesen fogadnék ebben a témában!
Működik bizony! Amikor ezt a levelet írtad nekem,éppen úton voltam hazafelé,és ránéztem a toronyórára!
De jó! Négy óra múlt pár perccel!-gondoltam ( hipp - hopp és otthon vagyok!
Nagyon jó kis program az állatkert!
Kicsit viccesen azt is mondhatnám,hogy az én fiam is ott nőtt fel! :)))))))))))
De csak azért mondhatom,mert öt percre laktunk az állatkerttől,és ha csak tehettem mindíg kimentünk! Akkor még nem volt olyan drága dolog naponta kivinni a gyereket nézelődni,majd a szemközti játszótérre ugrándozni!
Nagyon szerencsés vagy,hogy van közeledben kisgyermek! Ha nyitott vagy,és figyeled mit csinál és mit mond,sokkal többet megtudhatsz a jövőről!
Hihetetlen,de igaz! Bár nagyon jó lenne,ha visszaigazolnád,ugyanis nagyon kíváncsi vagyok,hogy csak nekem árulnak el a kicsik "dolgokat",vagy Neked is vannak -e ilyen tapasztalataid !
Itt most nem "világrengető" jóslatokra gondolok.........mert ők csak a saját kis életüket látják,s a "jövőbelátásuk" csak azzal lehet kapcsolatos.......
..........bár,ha jobban bele gondolok.........tudtam már meg sokkal komolyabb,később, napok múlva a hírekben is közölteket tőlük!
Most igazán jószívvel gondolok rátok,jó játékot,és jó hétvégét!
( Kártyázni a kicsivel is kiválóan lehet! :) ( A kör közepébe "színre (lép)" színt")" " SZÍN-JÁTÉK " :))))