Budapesti amatőr felnőtt női kézilabda csapat vagyunk, kapust keresünk és szívesen fogadnánk 1-2 mezőnyjátékost is. Ha lenne kedved játszani hívd valamelyikünket!
Solti Katalin 20/3481-057
Szőke Kata 20/9556-486
kapusként több éves NBI/B-s múlttal keresek csapatot Budapesten 1,5 éves kihagyás miatt kondi problémákkal, de volt most egy edzőmeccs ahová beugrottam és a mozgások, védések, indítások megmaradtak ;))) Ha van olyan csapat, ahol lenne lehetőségem játszani (vagy akár csak edzeni) írjatok légyszi az olaf89@hotmail.hu-ra;)))
3 éve kézilabdázom egy amatőr csapatban, de nem versenyszerűen. Szeretnék fejlődni (elég nagy az elmaradásom), ehhez szeretnék magamnak csapatot találni. Ha tudtok olyan csapatról, aki szívesen lát egy lelkes , ambiciózus, ám nem túl ügyes kézilabdást, akkor légyszi írjatok egy e-mailt a vorani@freemail.hu címre. Előre is köszönöm a segítséget!:)
Az Óbudai kézilabda Sportiskola (OKSI) 2001-2002-es lánycsapata kapust keres.
Csapatunk kapusa az év elején egészségügyi okok miatt kénytelen volt abbahagyni a kézilabdát. A lányok hatalmas fegyvertényként kapus nélkül az országos döntőbe jutottak, ahol a körülményeket figyelembe véve tisztességesen helyt álltak. Az eredményünk az idei évben a kiemelt bajnokságban való indulás jogát eredményezte. Sajnos az idei évben sem sikerült megoldanunk önerőből a kapuskérdést, de a versenykiírás szabályait figyelembe véve kölcsönkapussal indultunk volna. A bajnokság indulása előtt 3 héttel a Szövetség megváltoztatta a kiírást és nem engedélyezi a kölcsönjátékos szerepeltetését.
Amennyiben van olyan (2001.01.01 után született lány) kapus képzettséggel vagy affinitással rendelkező kis/nagylány, aki kevesebb játéklehetőséget kap vagy szeretne komoly kihívásokat és fejlődési lehetőséget, akkor azt nagy szeretettel várjuk.
Amit kínálni tudunk:
- december elejétől 30 biztos meccs az ország legjobb csapatai ellen (kiemelt bajnokság)
- nagyon egységes és befogadó közösség
- kiváló edző
- a helyzetre való tekintettel hatalmas népszerűség a csapaton és a szülői táboron belül:)
jelentkezni lehet a sutkaszab@gmail.com email címen vagy közvetlenül Szádeczky-Kardoss Csaba edzőnél a 36-20-285-3689 telefonszámon.
Kedves játékos kedvű hölgytársaim! Még mindig aktuális.... Nagyon jó hangulatú, amatőr női kézilabda csapatunkba keresünk még néhány játék tudással rendelkező társat, kapust is - terveink megvalósítása érdekében. Edzés kedd (XIII. ker.) és csütörtök (IV. ker.) este, a bajnokság ideje alatt hétvégén meccs (IX. ker.) - mindezek Budapesten.... Várjuk a jelentkezést a manyokimoni@t-online.hu e-mail címen. Hajrá csajok!
Észak pesten, vagy észak budán keresnék kézilabda lehetőséget. Szeretnék legalább edzéseken részt venni. Nagyon hiányzik a sport. Több mint 10 évet húztam le megyei bajnokságban. Jobb kezes, 190 cm magas balátlövő, szélső vagyok. Minden lehetőség érdekel.
Sziasztok!A Pestszentimrei kézilabda csapat keres Junior koru játékosokat Bárbijen posztra de legföképpen kapst mert a nélkül nehéz a mérközéseket is játszani!Nagyon jo érdekel heti bajnoki kézilabda mérközés és szereted ezt a sportot akkor hívd Ollé Szilvit a06203466051 számon!A csapatnak kapusokra is nagyon nagy szüksége lenne de más posztokra jelentkezőket is szívesen fogadna!!
Jelenleg csapatot keresek, mert most költöztem fel Budapestre. 6-7 éve kézilabdázom (NB1/B,NB2-ben) 20 éves vagyok, beálló. Juniorban van még egy évem hátra. Ha valaki tud segíteni, kérem írjon, vagy hívjon fel. Telefonszámom: 06202443398
Kedves játékos kedvű hölgytársaim! Még mindig aktuális.... Nagyon jó hangulatú, amatőr női kézilabda csapatunkba keresünk még néhány játék tudással rendelkező társat, kapust is - terveink megvalósítása érdekében. Edzés kedd (XIII. ker.) és csütörtök (IV. ker.) este, a bajnokság ideje alatt hétvégén meccs (IX. ker.) - mindezek Budapesten a fenti kerületekben. Várjuk a jelentkezést a manyokimoni@t-online.hu e-mail címen. Hajrá csajok!
Sziasztok!A XVIII-i Pstszentimrei női kézilabda csapat kapust ha volna valakinek kedve ott játszani hétvégenkénti bajnoki mérközésekkel akkor hívja a következő mobilszámot:062034666051 Ollé Szilvi
A Budakalász SC NB II junior csapatába kapust és játékost keresek akár serdülők is jelentkezhetnek Csapatunk tavaj negyedik az előző évben első helyen végzett a bajnokságban Jelentkezni lehet a geberkaroly@gmail.com címen
Mi is szívesen látnánk egy lelkes beállóst, bár mi csak a BP-i bajnokságban játszunk... Da hajtás és lelkesedés az van, és nagyon jól alakul a csapat minden szempontból. További info: manyokimoni@t-online.hu
Szia!Látom a kor nem számit!Jó fizikumu a kézilabdát imádó nem fiatal nő vagyok 10-20 éve beállósként játszom Bp X kerületben lakom.Lehetséges,hogy jelenlegi csapatomtól távoznék mert ég bennem a tüz a tenni akarás a pályán viszont nem mindenki áll így ezzel a dologgal van aki csak játszogatni akar,én még szeretném komolyabban venni ha beférnék egy lelkes csapatba!
Sziasztok! A Budakalászi MSE NB/II női felnőtt csapat keres balszélső és beállós posztra játékost. Ha szeretnél egy jó csapatban játszani, heti 3 edzésen résztvenni, akkor jelentkezz a rigo.zoltan@t-online.hu e-mail címen, vagy a 20/334-1217 telefonszámon.
Sziasztok!Tud valaki segíteni Sport orvos ügyében?A sportkorházban már nem igazán lehet idöt kérni még a Bajnoki mérközések elöttre.Ha valaki tud segíteni kb 15-20 fö sportorvosi intézésével nagyon megköszönném a segítséget!
Augusztus 11.-én baráti, amatőr strandkézi kupát rendezünk Gödön. Még vannak kiadó helyek, ha esetleg lenne ráérő csapat - férfi és női is - akkor írjatok nekem: manyokimoni@t-online.hu
Klubunk a XVII ker. Lakóhelyi SE jelenleg az NB II-ben szerepel és 35 éves múltra tekint vissza.
Utánpótlás csapatunk várja kézilabdázni szerető és akaró 1994-98-as születésű lányok jelentkezését. Lehetsz kezdő vagy haladó szívesen látunk. Edzések az Újlak utcai iskola csarnokában. (1173 Budapest, Újlak u. 110.) Jelentkezés és további információ: lakohely.utánpotlas@gmail.com
A Kispest NKK női kézilabda csapata játékosokat keres, serdülő korosztályba.
Ha szeretnél, kézilabdázni vagy már játszol, játszottál valahol és 2001 és 1998 között születtél jelentkezz! A kézilabdás előképzettség előny, de nem feltétel!
szeretnék dél pesti régióban amatőr csapatba bekerülni ( nem rendelekezem kézilabdás múlttal-utoljára még a gimnáziumban játszottam, ellenben amatőr fociztam pár éve( azóta született egy kislányom és csak jönnek fel a kilók)- újra mozogni szeretnék, ahol csak a mozgás a lényeg és a kikapcsolás és egy jó csapat ahol szivesen fogadnak:)
Sziasztok! NB/II női felnőtt csapatunk kapust keres,helyileg Budakalászon játszunk és edzünk.Bízz magadban és jelentkezz:20/ 334-1217 telefonszámon v rigo.zolta@t-online.hu
Kedves játékos kedvű hölgytársaim! Még mindig aktuális.... Tavaly szeptemberben újjá alakult kézilabda csapatunkba keresünk néhány játék tudással rendelkező társat, terveink megvalósítása érdekében. Edzés kedd és csütörtök este, a bajnokság ideje alatt hétvégén meccs - mindezek Budapesten a XIII. és a XV. kerületben. Várjuk a jelentkezést a manyokimoni@t-online.hu e-mail címen. Hajrá csajok!