Alig várjuk ,hogy jöjjön az az igazat mondó csak kicsit hazudó,ezüsthajókon úszó,hepy endes,hosszúbájtos,kapubeléptetős,középiskolát végzett,majd sikeres vizsgát tevő,sportminiszteres,saját öccsét kitüntető mélymagyar,keresztény kormány.
Egy hazugságra épülő politika természetesen kiszámíthatatlan. Ennek a következménye a piaci bizonytalanság. DE!
A pénzpiacok a demokráciát tekintve érzéketlenek. Őket nem a demokratikus eszmész megvalósulása érdekli, hanem pusztán a pénz.
Itt most a demokrácia alapjait kellet újra lerakni. Ennek sajnos ára van, ezt senki nem vitatja. De ha megnézzük, hogy ezt az árat miért is kell fizetni, akkor ennek az elején az a hazugság van amely az egész helyzetet előidézte!
A kormánynak hiteles reformokat és hiteles programokat kell végrehajtani. És ha ezt teszi, akkor javulni fog a hitelminősítésünk
Én sem , főképp az utolsó 2 ogy-választás bizti 2/3-os előrejelzett eredményének tudatában , bár csoda volna , ha GyF még egyszer megismételné a bravúrját . Attól még történnek csodák . Szerintem . Persze esetleg OV nélkül még kétségesebb volna . Szerintem . Egymás foglyai , a Vezér meg a lottőötös . Szintén szvsz .
Nem csak a döntésekről van szó jól tudjuk, hanem arról ,hogy kiszámíthatatlan a jövö az a jövő amiről a leendő vezír olyan szívesen vizionál.
Hogy a bánatba bízzon bennünk bárki, ha mindent visszaszavaztatni lehet ezek után.Ki az az őrült aki ezekután velünk szóbaáll,mindenből kihátrálunk így vagy úgy.
Ha 40 Mrd-t költ el a kormány, akkor azért, mert így látja jónak....egyelőre még Gyurcsányék kormányoznak...a nép pedig elég rosszul döntött, mert elég elkeserítő az " ingyen" tanult diplomások életrevalósága...
Hogy mi a köze a leminősítésnek?Csupán annyi, hogy a referendumot ők kezdeményezték , aminek az eredménye ismert. Ezzel, pedig a reformok véghezvitelét kockáztatják. Másképp: megrendült az országunkban vetett hitük.