Keresés

Részletes keresés

Hwang Creative Commons License 2008.02.16 0 0 113
de vedd már észre, hogy itt nem Gyurcsányról van szó...mint mondtad kifütyülhetik bármikor...legalább ha már a "nemzeti" oldalról beszélünk, akkor tartsák tiszteletben a nemzeti ünnepeket...vagy ők csak papíron "nemzetiek"???
Előzmény: Fine Tune (103)
Benozzo Creative Commons License 2008.02.16 0 0 112
"Politikai életünket távolrul néztem, vagy rá sem néztem, a miért részint egyoldalúsággal, részint bűnös egykedvűséggel vádoltak. A rövidlátók! Én tudtam azt, a mit ők nem tudtak, és azért szánakoztam a napi politika kurjogató hősein, mosolyogtam a fontosságot, melyet magoknak tulajdonítottak; tudtam, hogy az ő fényes tetteik és fényes beszédeik nem egyéb, mint homokra rajzolt kép, melyet a bekövetkezendő viharnak első lehellete elsöpör; tudtam, hogy ők nem azon nagy színészek, kik a világ színpadán az újjászületés óriási drámáját eljátszák, hanem csak a decoratorok és statisták, kik a függönyöket aggatják s a színpadra székeket és asztalokat hordanak."
Előzmény: tollas (108)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.16 0 0 111
Március 15.-én még nem volt ünnep március 15.-e.
Ha ünnep lett volna, talán vártak volna egy napot.
Tudod őket még nevelték jómodorra is.
Előzmény: tollas (108)
Hwang Creative Commons License 2008.02.16 0 0 110
k.vára nem a kormánynak kell tapsikolni...az ünnep nem a kormányról szól...vagy szerinted igen?

amúgy meg ha annyira nem akarsz a "kormánnyal" ünnepelni, akkor ne tedd...menj oda, ahol a neked szimpatikusabb emberek ünnepelnek...

Előzmény: anyabanya (97)
tollas Creative Commons License 2008.02.16 0 0 109
Kókát, Horváthot, Gyurcsányt az év minden napján jogos kifütyülni, mert ezt érdemlik, ezt a jogot vívták ki maguknak.
Előzmény: Törölt nick (107)
tollas Creative Commons License 2008.02.16 0 0 108
Még szerencse, hogy Petőfiék nem tartották tiszteletben március 15-ét.  :-)
Előzmény: Hwang (106)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.16 0 0 107
"Szerintem, Gyurcsány nem lát okot az ünneplésre"

Hol a fenébe tettek szert erre a kib@szottul jó látnoki képességre?

Én mindíg el csodálkozom, amikor megcáfolhatatlan magabiztossággal állítjátok, hogy a "másik" már azt gondolja, megbánta, visszasírja, stb.

Egyébként fütyüljétek, ha jól esik, de pont ünnepeken? Bunkóság, bár nem hiszem, hogy titket érdekelne ez a tény valamit is.

Dobálni, autót gyújtogatni, az meg gondolom a fizikai állapot fenntartására szolgáló sport a köreitekben.
Előzmény: Fine Tune (103)
Hwang Creative Commons License 2008.02.16 0 0 106
egy év 365 napból áll...van kb 5-6 olyan nap, amit tiszteletben kellene tartani...maradm még majd 360 arra, hogy hőbörögjenek...

nehéz felfogni?
Előzmény: Törölt nick (91)
Benozzo Creative Commons License 2008.02.16 0 0 105
Emlékszem, a nyolcvanas években is nagyon komoly figyelmet fordított a rendőrség arra, hogy a kormányzati szónokokat ne zavarják meg az utcán höbörögni vágyó reakciós elemek. Nincs új a nap alatt ...
Fine Tune Creative Commons License 2008.02.16 0 0 103
Szerintem, Gyurcsány nem lát okot az ünneplésre, de most mit csináljon, maradjon otthon.

Nem szeretik GYurcsányt és kifütyülik. Mi a gond ebben? Ünnepen merészkedik ki az utcára, hát ott fütyülik ki. Egyébként kifütyülik bármikor.

Meg lett volna arra a lehetősége, hogy igérete szerint jól kormányoz és akkor nem fütyülnék ki. Vagy ha igen, a többi csendesítené le őket.

Ettől még márc.15-e márc. 15-e marad.
Előzmény: Törölt nick (100)
Nagulnov Creative Commons License 2008.02.16 0 0 102
Gy.nak kellett egy magyar Fouché - ezért röptette a T. Albertet.
Előzmény: Or Kán (-)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.16 0 0 101
"mert szerintem ..."

Azért, mert szerinted.
De ez nem így van ám!
Előzmény: Törölt nick (99)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.16 0 0 100
"sokak szerint nincs ok az ünneplésre..."

Ezt meg lehet érteni és el is lehet fogadni.

De akkor mi a f@sz érdekesség van abban, hogy szétüvöltik/sipolják/kereplőzik/stb azoknak az összejövetelét, akik mégis látnak okot az ünnepségre?

Előzmény: anyabanya (97)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.16 0 0 99

"És az értelmes baloldaliak meg kiröhögik, vagy legjobb esetben legyintenek egyet."

Köszönjük....... és honnan tudod, hogy a gondolkodásra képes baloldaliak így cselekszenek, mert szerintem a közvetelen környezetedből nem igen tudsz "mintákat" gyüjteni.

Előzmény: Törölt nick (92)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.16 0 0 98
Jó.
Most már tudom.
Szórakoztatsz.
Előzmény: Törölt nick (94)
anyabanya Creative Commons License 2008.02.16 0 0 97
erről meg én azt gondolom, hogy minden ünnep hordoz magában valami belső erőt, jelentést...48 a szabadságot, mint egyfajta szentséget a demokráciát mint egyetlen igazi lehetöséget...talán, ha a hatalom tisztelné ezeket az értékeket, de mivel kissé deficites a jelenlegi kormány demokrácia felfogása, mintha korlátozottan kezelné a szabadásg értékeit, no ezért ne csodálkozunk azon, ha sokak szerint nincs ok az ünneplésre...talán jogos gondolat, hogy maga Petöfi köpne szembe, ha ilyen körülmények közt felhötlenül tapsikolnánk a jelenlegi kormányunknak...
Előzmény: Hwang (90)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.16 0 0 96
"ilyen tudattal nem lehet élni!"

Már hogy ne lehetne!

Olvasd alább az egyik jobbosnak tűnő rettegőt.

Most frissíti az atombunkere élelmiszer és energiakészletét.
Meg éhezik.
Előzmény: Álomvédelmi twist (93)
zotya-DUB Creative Commons License 2008.02.16 0 0 95
Előzmény: Törölt nick (88)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2008.02.16 0 0 93

Istenem, kimontottan sajnállak, ilyen tudattal nem lehet élni! Menthetetlen vagy:-(

De az olvasók kiegyensúlyozott tájékoztasa érdekében javaslom, olvassák el, hogy ki akar kit inkább kiirtani, bántalmazni: "Ide figyelj, te rohadék!" (H.GY.)

Előzmény: Törölt nick (82)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.16 0 0 92
"Ha figyelted volna OV már kb. 2 éve nem csak a jobboldalhoz szól, hanem az értelmes baloldaliakhoz is. "

És az értelmes baloldaliak meg kiröhögik, vagy legjobb esetben legyintenek egyet.

BTW!

Az MDF hova tartozik?
Mert, hogy nem igen vevők az Orbán szövegeire.
Most nem a vakondokra gondolok, hanem az MDF-re.
Előzmény: Törölt nick (89)
Hwang Creative Commons License 2008.02.16 0 0 90
leszarom, mikor hogyan kerülnek oda ahova akarnak...engem hagyjanak nyugottan ünnepelni...
de ha szerinted egy nemzeti ünnep arra való, hogy kormánytszidjunk akkor mégis milyen magyarnak tartod magad? magyar vagy aki meggyalázza a saját nemzeti ünnepét? szégyen...
Előzmény: Törölt nick (88)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.16 0 0 89

Mert? Kiírt itt ilyet....maradjunk annyiban te is azon pártjanicsárok csoportjába tartozol akik próbálják elhitetni ezt az emberekkel...........azt, hogy a bal -és jobboldal között húzodik a szakadék közben meg egy igen szűk globáltökét maximálisan kiszolgáló és ebből a lehető legnagyobb személyes hasznot húzni akaró klikk és a Magyar nemzet között van a tátongó szakadék.

Ha figyelted volna OV már kb. 2 éve nem csak a jobboldalhoz szól, hanem az értelmes baloldaliakhoz is.

necem8 Creative Commons License 2008.02.16 0 0 87
Sajnos, nagyon igazad van
Pedig azt hittük, hogy a demokráciában nem lesz ilyen.
*Naiv ötvenes, aki a szocializmusban nőtt fel, de hitt a rendszerváltozásba.*
Fine Tune Creative Commons License 2008.02.16 0 0 86
Végül is hülyítheted magad, de ha én MSZP-s lettem volna (esetleg GYurcsányt) Orbánt az első másodperctől kezdve nagyon komolyan vettem volna.

Azóta többször kiderült, az otthonmaradók többsége sem MSZP szavazó.
Előzmény: Törölt nick (80)
Hwang Creative Commons License 2008.02.16 0 0 85
és ez melyik nemzeti ünnepen történt?
Előzmény: Fine Tune (76)
necem8 Creative Commons License 2008.02.16 0 0 84
Viktor nekem annyira nem jön be, mint a többi politikus, csak, Tőle enyhe rosszullét kerülget, ami nálam, sajnos komoly egészségügyi probléma.
Előzmény: Fine Tune (78)
Hwang Creative Commons License 2008.02.16 0 0 83
mert ez csak így megy...elég nagy faszkalap vagy...(már bocs)
nem lett volna egyszerűbb, ha legalább egy nemzeti ünnepen kultúráltan viselkednek?
Előzmény: Törölt nick (74)
Hwang Creative Commons License 2008.02.16 0 0 81
engem még nem ért rendőri atrocitás...én nem félek tőlük...ellenben az azvar, ha fütyögnek és kerepelnek egy ünnepségen...
Előzmény: Törölt nick (71)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.16 0 0 80
Gondolod, hogy az Orbán népszerű?

Mondjuk kevesebben hánynak tőle. De azért hánynak sokan - a közterelő kutatók szerint cca 40 %.
Előzmény: Fine Tune (78)
tollas Creative Commons License 2008.02.16 0 0 79
Nem volt rossz projekt Szilvásytól.
Előzmény: Hwang (43)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!